Nasıl yeneceğim bunu, trafik kazası yaşamaktan bir de trafikte çoğu şeyi kontrol edemediğim için ekstra korku oluyor, ne yapacağım
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasıl yeneceğim bunu, trafik kazası yaşamaktan bir de trafikte çoğu şeyi kontrol edemediğim için ekstra korku oluyor, ne yapacağım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Profesyonel destek alabilirsin günlük yaşamda seni kısıtlayacak derece olması kesinlikle normal bir durum değil.
Evet normal değil ama on yildir boypeyim
Daha önce ilaç ve psikolog desteği ile astım ama ilacı bırakınca başa sardı
Hımm kötü bir durum seni sosyalleşmekten de alıkoyar bir şekilde aşmaya çalışmalısın.
Kimse bana da yardım etmiyor tek başına da asamiyorum mümkün değil denemek bile istemiyorum araçlara binmek istemiyorum korkuyorum
Zaten öyle oluyor millet yurt dışına çıkıyor ben belki yerlere kendi aracimla gidebiliyorum sadece otobüs dolmus metro taksi hiç birini kullanamıyorum her yere aracımla da gidemiyorum bana da zor geliyor
Anladım umarım aşarsın bu durumu büyükşehir de yaşamıyorsan belki bir tık daha kolay olur.
Bu bildiğin ciddi bir problem. Bence profesyonel bir yardım almalısın. Birini bu yüzden mi kaybettin yoksa nedensiz bir şekilde mi böylesin.
Psikolog yardımı alıyorum ama hiç bir halta yaramiyor tek başına asamiyoeum
İlaçsız geçmiyor ama ilacsiz asmak istiyorum ben
Direksiyon dersi alsana profesyonel birinden. Onlar seni çok güzel alıştırır trafiğe
Kendim araç kullaniyorum ama sorun başkasının kullandığına binememek otobüs dolmuş
Metro haraket eden gerhangi bir şey
Kendini niye böyle şartlandırıyorsun. İlaçsız duruma da gelirsin acele etme. Birçoğumuz ilaç kullanıyoruz. Tanıdığım birçok insan antidepresan kullanıyor. İnsnai bir şey.
İlaçsız asmak istiyorum ben ama opmuyoe
Aşarsın inşallah. Niye acele ediyorsun ne acelen var?
Sakin olmalısın en önemlisi bu
Yavaş yavaş
Bende öyleyim
Ne yapacağız ben otobüs dolmuşa da binmiyorumb
Valla canım bende kalpte ritim bozukluğu çıktı sonra oda panik atağa neden oldu hızlı şeylere binemiyorum ama zorlanarak düşüncelerimi değiştirip biniyorum