Arkadaşlar Allah sizi inandırsın (ben inanmak istemiyorum böyle uyku olur mu yaa) uyku uyanıklık arası bir yerdeydim (öyle sanıyordum) evde de Tekin abimler gelmiş zile basmışlar basmışlar açan yooook en son aramaya uyandım ama sıçrayarak 🤦🏼♀️ ve zili hiç duymadım o an biri gelip beni kesse ruhum duymazdı bence
arada böööyle oluyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
senin zıt ikizin ben ola bilirim 😅raftan pamuk düşse şak diğe kalkarim.. Bide bi sinirlenirim beni biri uyandirirsa aman aman yakar yikarim ortaliği. Ben uyuyorsam her kes elini ayağını ağzını bantlayacak..
Kız o çok zor bişeymiş
Zor tabi. Çok sinirlenirim. Kendim uyanmazsam başım ağrıyor tüm gün oluyor çöppp
Ayyyy allah sabır versin
Teşekkür ederim balim 🌷
Ben yanıma biri yaklaştığında enerjisini alıp hemen uyanırım. Küçük kızım bu bilirdi geçe tuvalete gideceğind egelip başımda beklerdi ben uyanırdım. Halen daha meseka ben uyuyayım derin uykuda, eşim gelse kapının prada sabit dursa hemen hisseder uyanırım. Garip bir şey
Bizzat dürtülmeden top patlasa uyanmam, yine de dümenden kuruyoruz alarmı ehuhe
Kurma boş ver shdjfkg
Uykusuz kalmışsam ağırlaşabilir ama genelde normal.
Sen daha uyu sitede zaten bir sen ayılamadın bakalım ne zaman göreceksin iş cevirenleri merak ediyorum
Yaw madem iş çevriliyor söylesene ne lafı dolandırıyosun
Mesela ex ile baslayan kişisi bugun yorumlastigin bil bakalim kimin yorumlarini neden kaldirdi kimin adini yazdida birileri ona yalanini yüzüne vurdugu icin sisteme atti
Kim lan yaz açık açık
Sana abi nasihatı özelikle rozet alanlardan uzak dur en azından erkek olan uberlerden. EX ile kac tane erkek uber var yazdim sana gerisi artık seni ilgilendirir kolay gelsin.
Yok hayır ağır değildir ses duysamda duymazlıktan gelip uyumaya devam ederim
Derin uyumak isterdim ama maalesef çok hassas uykum uyandırmak istemeselerde uyanırım, uyuduğum odanın kapısında biri sadece dursa bile uyanırım bu da zor 🙄
Ne kadar yorulduğuma bağlı
Aksine tikirtiya kalkarım
Nasıl rüyalar görüyorsun canım? @ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
Bugün 6 kere uyandım Sabah
Ölü gibiyimdir sen anla😂
Uykum yok gibi bir şey
Çok mu uykusuz kalmıştın
Yoo
Aksine çok hafiftir
Değişiyor
Hafifi
Hayır Ağır Değil.