Midesi bulanacak olanlar hiç okumadan çıksın. Belirttiğim gibi hastalık hastasıyım, aşırı takıntılıyım, vücudumun her yerini kontrol ediyorum bir şey var mı diye... makat içini bile :( makat deliğine parmak sokup oynatıyorum içinde bir şey var mı diye kontrol ediyorum ve bu durumu sık sık yapıyorum hatta bu yüzden defalarca kanadığı bile oldu ama engel olamıyorum sanki yapmasam bir şey olacakmış gibi geliyor, tutamıyorum kendimi huzursuz oluyorum. Bunu tek ben mi yapıyorum? Benim gibi olanlar var mı?
1 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Senin acil sevgiliue ihtiyacın var bosta kaldıkca kendinle oynuyorsun aksiyona sokacak sinirlendirecek biri olacak senin için
Siz bu yaşınıza kadar 1 kere bile makat deliğinize parmak soktunuz mu
Neden öyle birsey yapayım ki kendime ha sunu diyorsanız başkasına soktugum oldu (karşı cins )
Sokmadık bacım normal değil. Soksak da içeride hastalık mı var diye sokmak aklımıza gelmez
Niye ama ya hiç mi korkmuyorsunuz nasıl böyle rahat oluyorsunuz offf her şeyi kafama takıyorum korkuyorum çok yorucu :((((
Ben yükselince eski partnerimin g**t deliğini bile yalardım iğrenmem de zaten bakımlıydı ama sizin olay iğrenmekten ziyade ruhsal işkence gibi bir olay. İçerde neyi kontrol ediyorsunuz tam olarak altın gümüş mü arıyorsunuz
Siz hiç yapıyor musunuz öyle
Hayır ben eskiden sadece göbek deliğime parmak sokup o kokuyu koklardım ama onunda bıraktım
Bu yaşınıza kadar makat deliğinize 1 kere bile parmak sokmadınız yani
Erkeklerin geneli analına bir şey sokulmasından hoşlanmaz
Tedavi ol ilaç kullan
Siz hiç bu yaşınıza kadar 1 kere bile makat deliğinize parmak sokmadınız mı
Mal mısın
Nede
Neden
Konuşma lan
Psikolog ile görüş normal değilsin.
Neden normal değilim :( siz hiç bu yaşınıza kadar 1 kere bile makat deliğinize parmak sokmadınız mı
Tabii ki yapmadım bunu nasıl normal karşılar bir insan.
Ama napayım korkuyorum sanki bir şey olacakmış gibi kontrol etme isteği geliyor. Yanlış anlaşılmasın zevk aldığım için değil hastalık hastası olduğum için
Hastalık hastası böyle bir şey değil arkadaşım doktora git.
Neyim var o zaman benim
Yokmu yardım edecek kimse
Nasıl yani
Seninle ilgilenecek biri
Sen hiç bu yaşına kadar makat deliğine parmak soktun mu
Hastalık hastası değilim. Neden böyle bir şey yapayım
bende makatıma parmak sokarım aynen 🙃
Ciddi soruyorum ya dalga geçme hastalık hastasıyım
ciddiyim sokuyom alla alla 😖
Neden
yok sebebi öyle istiyom 🫠
Bi hastalık var mı diye kontrol etmek için mi yoksa zevk mi alıyorsun