Doktor stres ve uyku için bitkisel bir ilaç vermişti sağ olsun, 3 saattir uykumun gelmesini bekliyorum. Geceleri müzikle beraber balkon keyfi de güzel oluyor bu arada, öneririm ;)
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Doktor stres ve uyku için bitkisel bir ilaç vermişti sağ olsun, 3 saattir uykumun gelmesini bekliyorum. Geceleri müzikle beraber balkon keyfi de güzel oluyor bu arada, öneririm ;)
Çabuk uyumak ve uykunun düzene girmesi için her gün sabah akşam 10 kere okunur eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab el-ham-dü-lil-la-hil-le-zi ke-fa-ni ve a-va-ni vel-ham-dü-lil-la-hil-le-zi eta-me-ni ve se-ka-ni vel-ham-dü-lil-la-hil-le-zi men-ne aleyye fe efdale şükran-lil-lah allahümme salli ala seyyidina mevlana muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim ve ce-al-na nev-me-küm sü-ba-ta amin allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala valideyhi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim Hazreti yem-li-ha ra-dı-yal-la-hu te-a-la an-hül bari Hazreti mekselina ra-dı-yal-la-hu te-a-la an-hül bari Hazreti mis-lina ra-dı-yal-la-hu te-a-la an-hül bari Hazreti mer-nuş ra-dı-yal-la-hu te-a-la an-hül bari Hazreti de-ber-nuş ra-dı-yal-la-hu te-a-la an-hül bari Hazreti şa-ze-nuş ra-dı-yal-la-hu te-a-la an-hül bari Hazreti ke-feş-ta-tay-yuş ra-dı-yal-la-hu te-a-la an-hül bari rahmetullahi teala aleyhim ec-ma-in bereketullahi te-a-la aleyhim ec-ma-in selamullahi te-a-la aleyhim ec-ma-in amin allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina ve ne-biy-yi-na ve mevlana muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin ve ez-va-ci-hi üm-me-ha-til mü-mi-nin ve evladihi ve ah-fa-di-hi ve zür-ri-ye-ti-hi ve ehli bey-ti-hi ve sahbihi ve sellim teslimen kesiran kesira velhamdülillahi rabbil alemin amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine ya rab-bel alemin amin el-fu el-fi amin allahümme amin.
Cevap
5Cevap
Benim uykuyla kavga etim sabah beri arıtım acmiyo manitasiyla bulumaya giiti 😂😂 eyer senin kide manitayla bulumayangittise kesin senin uykuyla benim uyku date olmuşlar dir
ben de hiç uyumadım bu gece. sen uykunun dilini niye merak ediyorsun
ahshrsh hangi doktor o söyle de gitmeyelim
Kafaya taktiğin bir durum mu var
Master iyi gelebilir
😂😂😂
Gerçekten iyi geliyoo
31 cek puhahafcgh