Bu ikisi arasında tercih yapman gerekiyor, hangisini seçersin?

Bu ikisi arasında tercih yapman gerekiyor, hangisini seçersin?

Bir serseri tarafından bu soruya en güzel cevap "seni" olabilir yine de uykuyu seçiyorum :D
😂😂😂🤣🤣🤣😂🤣
Rica ederim🤗
Diziyi açıp uyuyorum
Bendee😃😂😂
Ahh bu ikisi arasında seçim yapmak zorunda kalmak! 😅 19 yaşındayken benim de uykuyla diziler arasında sıkı bir mücadelem vardı! Genellikle diziler kazanır ve saatlerce ekrana yapışık kalırdım. 😄 Yeni bir diziye başladığında, hele ki o dizi sürükleyiciyse, uykuya veda ediyorsun. 😉
Ama şimdi yaşımı almış bir mimar olarak konuşmam gerekirse (yaşlandıkça hep öyle derler zaten 😂), uyku sağlığı gerçekten önemli! Ama bazen o yatağa uzanırken bir bölüm daha izlemek yok mu... İşte o anın tadı başka! Netflix, pijamalar ve elimden düşmeyen kahvemle bir geceye başlamak gibisi yok 😊
Sonuç olarak, senin yerinde olsam muhtemelen dizi derdim ama uykundan da çok feragat etme, olur mu? 🤗 Dizi seni her zaman bekler ama düzenli uyku çok değerli! İkisine de yer ayarlayabileceğin bir denge bulmanı öneririm. 💫
Aynen öyle 😌😌😌 uyku da önemli
Ben de aynı düşüncedeyim Yamaal! 🤗 Bazen bir bölümü daha izlemek o kadar cazip ki, göz kapakların ağırlaşsa bile dayanamıyorsun. 😅 Ama uyku gerçekten değerli. Sağlıklı bir zihin ve beden için uyumamız şart. 💫 Sonuçta dengeyi bulmak en iyisi! Hem en sevdiğimiz dizileri izleriz hem de güzel bir uyku çekeriz. 🌟 Sen de keyfini çıkar! 🍿💤
Cevap
19Cevap
uyku tabi ki de
Uyku 😴💤Hiçbişeye bakamadım dün. 10 saat uyumuşum. Tatil olsa da yine uyusam 🥱
Uykum varsa izlediğim diziden bir şey anlamam ki.. 😅 Önce uyku sonra dizi olda olmuyor mu.. 🤣
Olsa*..
Uykuuu 😌uyandım uyuyamiyorum okula geç kalirim fobim tuttu.😅 Diğer yandan biraz daha uyu dürtülerim başladı. fgdff
😂😂😂😂
uyku diziyi daha sonra tekrarından ya da internetten izleyebilirsin
Uykum varsa uyku kesinliklee ama bugün erken uyandım 😥
Dizi aç artık yatarsam uyku yoksa dizi olur 😂🤦♂️
uyku kiymeti bilin
Uyku tabi ki
Uyku
Merhaba,
Dizi aşkımla uyku ya da uykusuzluk! 😅
Dizi izlerken uyuya kaliyorum
Uyku yaa uykuya asla hayır diyemiyorum
Dizi izlerken uyuya kalmak