Ciddi ilişkimiz var, ailemle tanışma öncesi büyük bir kavga ettik, 1 haftadır uzağız birbirimize, benim bir kalp rahatsızlığım vardı tedavi gördüm ama bu hafta ona bağlı başka bir rahatsızlık yaşadığımı öğrendim, onunla paylaşmak istiyorum, sizce yanlış zamanlama mı
1 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yok değil niye kavga ettiniz?
O memlekette yaşamak istiyor ben çalıştığımız yerde benim istediğim oluyor diye kızdı bana
Köy hayatı zordur
Herkes insan olabilir
Söylemelimiyim ona
Söyle ne olacak iyi ve kötü günde degilmi her şey zaten
Ama şuanda aramız ciddi olarak gergin yinede bilsin istiyorım
Söyle söyle
Sağlık her şeyden her konudan kıymetli..
Yani napmalıyım zaten benimde duygularım altüst oldu onu çok seviyorum ama kendime üzülüyorım şu an
Önce kendin için biraz moralli olmaya çalış 🌸 sonra bi konu aç baktın ki o da normal cevap veriyor sakinleşmiş bu konudan bahset bence. Eğer anlayışlı ve farkındalıklı insanlarsanjz ve aranızdaki mesele de çok derin değilse sağlık meselesinin önemiyle geçici şeylere takılmaz beraber yol alırsınız
Teşekkür ederim , haklısın bugün söylemeye çalışıcam ama çekiniyorum acındırıyormuş gibi olmak istemiyorım
Rica ederim 🌸🌸 Bu senin söyleme tarzınla ilgili Biliyorsun bişeyleri nasıl söylediğimiz de çok önemli :) acındırıyor gibi görünmemek için güçlü ifadeler seçmelisin kısa ve net tutmalısın ayrıca baktın ki istediğin tepki gelmedi var yoluna git , senden önemli değil kimse
Bu bi insanlık hali , herkesin başına gelebilir unutma :) herkes hasta olabilir kimse seçmez hastalığı
Senden cesaret alıp onunla paylaştım en az benim kadar üzüldü 🥹 peki bir sorum daha var şu an farklı şehirlerdeyiz yanıan geliyim felan dedi ben bir şey diyemedim çünkü oradan iş için tekrar bir yere gitmesi gerekicek ne yapsam sence
İnsanlığı ve vicdanı olan biriymiş sevindim 🥹 bu arada geçmiş olsun ben demeyi unuttum baştan size kusura bakmayın 🌸
Eğer gelişi giidişi çok kısaysa gerek yok bence telefondan konuşsanız bi nebze rahatlayabilirsiniz 🥹✨
Yani hemen gelirse bir haftadan fazla kalabilir ama iş vs var sonuçta bende onu zor duruma sokmak istemiyorum ama gelsinde çok isterim bilemedim
Bu size kalmış tamamen bir şey diyemeyeceğim açıkçası..
Ya biletlere baktım çok pahalı onada üzüldüm