Sağlık 19 sa İçsel soğuk nasıl geçer, ne yatıştırır? fıstıklı_kurabiye Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Dün gece dışarıdaki havadan soğuk yedim galiba, sabah uyandım içim üşüyorr.🤧 İçsel soğuk nasıl geçer, ne yatıştırır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
KayipPsikopat_3 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 7 sa Sağlık konusunda 930 cevap paylaştı. Sıcak şeyler tüket battaniye altında kal 0 9 Yorumla fıstıklı_kurabiye 7 sa Geçti bile☃️ Yorumla KayipPsikopat_3 7 sa Güzel Yorumla KayipPsikopat_3 7 sa Geçmiş olsun dikkat et Yorumla fıstıklı_kurabiye 7 sa Sag ol deliii ☃️ Yorumla KayipPsikopat_3 7 sa Rica ederim fıstıklı reis Yorumla fıstıklı_kurabiye 7 sa Yaa, ilk zamanlarda ne çok derdin fıstıklı reisi 😃 ah ulan Yorumla KayipPsikopat_3 7 sa Gene deriz 😅 Yorumla fıstıklı_kurabiye 7 sa Huhuuuu Yorumla KayipPsikopat_3 7 sa ☺️☺️☺️ Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 7 sa Sağlık konusunda 40,1b cevap paylaştı. amaçlar edinerek 0 1 Yorumla fıstıklı_kurabiye 7 sa Nasıl barisko 😸
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 17 sa Sağlık konusunda 323 cevap paylaştı. çorap giymeden gitmişsin yakalandın :D 0 11 Yorumla fıstıklı_kurabiye 17 sa Ah tüh 🥲 Yorumla Regnanspiritus_ 16 sa Hasta olmuşsun artık ekler yiyemezsin dedi fıstık uzmanı :D Yorumla fıstıklı_kurabiye 16 sa Annnem hastalığımda bol bol ekler yememi söyledi, lütfen gereğini yap 😹 Yorumla fıstıklı_kurabiye 16 sa https://youtu.be/Yn0endJhCOs?si=Je5bDue3Dd5IkLf7 Yorumla Regnanspiritus_ 16 sa Ben çok önemli bir fıstık uzmanına danıştım :D olmaz diyor söz dinle... Ama düzelince çoraplarınıda giyersen belki bir gün sende 7 katlı eklerden yapılmış ekler pastası yiyebilirsin :D Yorumla fıstıklı_kurabiye 16 sa 😭😭😭 Yorumla Regnanspiritus_ 16 sa Tamam tamam ağlama 🧦 al giy bunları mix ekler geliyor :) Yorumla fıstıklı_kurabiye 15 sa Mini çorap 🫶🏻🤭 Yorumla Regnanspiritus_ 15 sa Minnak bir fıstığı mini çorap 🧦 💝 Yorumla fıstıklı_kurabiye 15 sa Bunlar nasıl çorap gidemiyorum 😿 Yorumla Regnanspiritus_ 15 sa Hoop yettim, seni yürüme ben taşırım seni zaten miniksin 😎 Yorumla
SAKİNkullanıcı Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 19 sa Bende bilmiyorum nasıl geçer. Ama sana yardımcı olurum fıstık bir şekilde içini ısıtırız 😌🦦 0 6 Yorumla fıstıklı_kurabiye 19 sa Yia tatlı ekler senii 🤭 Yorumla SAKİNkullanıcı 19 sa 🤭 oo bugün de ekler olduk 😹 Yorumla fıstıklı_kurabiye 19 sa Hı hı 🤭 Yorumla fıstıklı_kurabiye 19 sa Hı hı 🤭 Yorumla fıstıklı_kurabiye 19 sa Hı hı 🤭 Yorumla SAKİNkullanıcı 19 sa 🤭🙈 Yorumla
oycel34 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 19 sa Ihlamurrr veya nane limon hem iyi gelir ıcıne gemde hasta olmanı engeller 0 0 Yorumla
murat_altınok Takip Et Xper 6 Yaş: 33 19 sa Ilık seyler tuket birden sıcaga sarilma sicak ortama girme 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sıcak şeyler tüket battaniye altında kal
Geçti bile☃️
Güzel
Geçmiş olsun dikkat et
Sag ol deliii ☃️
Rica ederim fıstıklı reis
Yaa, ilk zamanlarda ne çok derdin fıstıklı reisi 😃 ah ulan
Gene deriz 😅
Huhuuuu
☺️☺️☺️
amaçlar edinerek
Nasıl barisko 😸
çorap giymeden gitmişsin yakalandın :D
Ah tüh 🥲
Hasta olmuşsun artık ekler yiyemezsin dedi fıstık uzmanı :D
Annnem hastalığımda bol bol ekler yememi söyledi, lütfen gereğini yap 😹
https://youtu.be/Yn0endJhCOs?si=Je5bDue3Dd5IkLf7
Ben çok önemli bir fıstık uzmanına danıştım :D olmaz diyor söz dinle... Ama düzelince çoraplarınıda giyersen belki bir gün sende 7 katlı eklerden yapılmış ekler pastası yiyebilirsin :D
😭😭😭
Tamam tamam ağlama 🧦 al giy bunları mix ekler geliyor :)
Mini çorap 🫶🏻🤭
Minnak bir fıstığı mini çorap 🧦 💝
Bunlar nasıl çorap gidemiyorum 😿
Hoop yettim, seni yürüme ben taşırım seni zaten miniksin 😎
Bende bilmiyorum nasıl geçer. Ama sana yardımcı olurum fıstık bir şekilde içini ısıtırız 😌🦦
Yia tatlı ekler senii 🤭
🤭 oo bugün de ekler olduk 😹
Hı hı 🤭
Hı hı 🤭
Hı hı 🤭
🤭🙈
Ihlamurrr veya nane limon hem iyi gelir ıcıne gemde hasta olmanı engeller
Ilık seyler tuket birden sıcaga sarilma sicak ortama girme
Çok rahst gecer
Gel beklerim