Bu benim hayatım gerici falan demeyin inancım böyle.
Kız erkek arkadaş olmaz toplumda gerektiği kadar görüşür konuşur. Ciddi olan zaten ayrı bir şekilde gelir.
Benim yüzüm yumuşak işte 🤷🏻
Ben de aynı senin gibiyim evet fazla güleç olunca insanlar cesaret aliyor biraz çok soğuk durmakta itici oluyor mesela ben cok soğuk insanlardan hoslanmiyorum ama o mesafeyi ayarlayabilecek sınırı koyabilmek lazim
Aslında ben de donuk insanlardan hoşlanmazdım ama ne bileyim bir ağırlık güzel oluyor. Nerede ne yapacağını bilen kız güzel, samimi olduğum tiplerle tabii içten olurum ama ben hemen kaynaşıyorum. Erkeklerle mesafeli bile olsam onlara doğal davranınca bir farklı oluyorlar (laçka değil olduğum gibi) karşı cinse daha soğuk görünmek istiyorum
Etrafa donuk donuk bak pek fazla gülme birisi birşey dediğinde kendi cevabını verirken gözlerinin içine bak sonra o konuşmaya başlayınca etrafa bak arada tek kaşını kaldır bacım
Güzel taktikler ayna karşısında çalışacağım
Tamamdır bacım
Teşekkür ederim
Rica ederim bacım
1 senin gibi gorunen birisiyim ama icimde tamamen soguk olmak var. Napsam olmuyor.
Off ya mesajlaşırken soğuk davranabiliyorum ama normalde olmuyor.
Peki içten soğuk musun? Yani yapı olarak dışınla bir misin? Benim içimde dışımda yumuşak
icimde de yumusagim ama ciddiyim. Cok sey düsünur sorgularim. Disardan saf salak gorunurum ve insanlarin boyle gormesi simdilik hosuma gidior diyebilirim.
Soguk olmayi basaramazsan kafa dengin olan birilerini bul ve keyfini cikar. eylencenin dibine vur. soguk olanlar cok monoton hayat sürüyor. yeri geldiginde soguk davranmak isterdim de iste beceremiorm
Ya ben aşırı samimi olduklarımla çok eğleniririm. Bu konuda seçiciyim ama dıştan soğuk görünmek tercihim. Bazı kızlar gözüme laçka geliyor hoşuma gitmiyor
Cevap
2Cevap
İnsan kendini böyle kolay değiştiremez, ama tanımadıklarına karşı duruşun olsun istersen az konuşup az gül.
Evet bu aslında demek istediğim nezaketimi suistimal edenler oluyor
öncelikle hareketlerine falan dikkat bence öyle ciddi dur gidip kimseye salak salak espiriler yapma her şeye gülme
Tamam teşekkür ederim bunları yapacağım 👍
bide şu var yeri geldiği zaman karşındaki kim olursa olsun üzülür falan diye düşünme lafını esirgeme gerekirse boz onu iyi günler
Öyle bir yapıya sahip değilsin, olamazsın yani.
Peki bir tavsiyede bulunabilir misin?
Soğuk olmaya çalışma, doğal davran. Verebileceğim tavsiye budur. Ayrıca soğuk olmak karşı cinsi kendinden itmez.
Soğuk olmaktan kasıt daha ağır profesyonel davranmak
Mesafe koymayı bileceksin sadece eğer seni rahatsız eden buysa. Soğuk tipli olmaya gerek yok bunun için bence.
Mesafeyi koruyorum özel hayatıma kimseyi dahil etmem sınırım var ama dışarıdan biri saf birisin deyince üzülüyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?