Kullanmak istiyorum. Kilo veremiyorum, bu durumdan sıkıldım, düğünüm var. İkisi arasındaki fark nedir? Kullanan var mı? Tavsiyelere açığım.
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kullanmak istiyorum. Kilo veremiyorum, bu durumdan sıkıldım, düğünüm var. İkisi arasındaki fark nedir? Kullanan var mı? Tavsiyelere açığım.
ben araştırdım şöyle: ozempic bir miktar daha uygun fiyat ama monjero kadar kilo düşürmüyor, monjeronun etki mekanizması daha geniş, daha hızlı ve fazla verdirir yan etki bakımından daha hafif olabilir veya fazla olabilir. doktora danışın daha iyi
Cevap
6Cevap
Kilo vermek için Mounjaro (tirzepatid) genellikle Ozempic (semaglutid)’den daha güçlü sonuç veriyor (%15–22 kilo kaybı vs %8–14). Ancak Ozempic’in kalp-damar faydaları kanıtlanmış, Mounjaro’nun ise henüz araştırma aşamasında. Kullanıcı yorumlarında Mounjaro iştahı daha fazla bastırıyor ama yan etkiler (bulantı, mide sorunları) her iki ilaçta da benzer.
Farkı bilmiyorum ama mounjaro kadınlarda yumurta kalitesini de arttırıyor diye duydum evlilik öncesi iyi olabilir hemen çocuk istiyorsanız
Ben monjero kullaniyorum memlunum gayet
Yeni basladim aslinda iki hafta da 5 kilo gitti. 2,5 mg olarak
Basladim bu hafta 5’e cikacagim
Ikisi için şunları Bilmemiz gerekiyor Senin Sağlık durumun kilo durumun ona göre seçim yapılır
Biri daha yeni teknoloji
Monjero
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?