Ya tüm eklemlerimde ağrı var. Sırtım, belim, bacaklarım, ellerimin eklemleri bile. Nedir bu. Yani fıtık var zaten de. Bu kadar yorgun hissetmemiştim
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer "Benim sabah yataktan kalkış hikayemi anlatmışsın resmen... :) Miyalji ihtimali yüksek ama o bitmek bilmeyen yorgunluk için bir dahiliyeye görünüp kan değerlerine (özellikle D ve B12) baktırman şart. Geçmiş olsun."
ya öyle mi yapmisim
geçmiş olsun size de
Cevap
5Cevap
Bu şikâyetlerin miyalji ile ilişkili olabilir ama sadece bunlara bakarak "kesin miyalji" demek doğru olmaz. Çünkü tüm vücutta yaygın ağrı, eklem sızısı ve sürekli yorgunluk; kas kaynaklı problemlerin yanı sıra vitamin ve mineral eksiklikleri, tiroit hastalıkları, romatizmal hastalıklar, enfeksiyonlar, uyku bozuklukları ve stres gibi birçok farklı nedenden de kaynaklanabilir.
Fıtığın olması da her ağrının sebebinin fıtık olduğu anlamına gelmez. Eğer ağrıların bütün vücuduna yayılmışsa ve buna belirgin yorgunluk da eşlik ediyorsa, bunu tek bir tanıya bağlamak doğru olmaz.
Ben böyle bir durumda önce ayrıntılı değerlendirme yapılmasını öneriyorum. Gerekirse kan tahlilleri ve ilgili branşların değerlendirmesiyle altta yatan neden araştırılmalı. Çünkü doğru tedavi, ağrının gerçek kaynağını bulmakla başlar.
Özellikle bu şikâyetlerin birkaç haftadır devam ediyorsa, her geçen gün artıyorsa veya ateş, istemsiz kilo kaybı, belirgin eklem şişliği gibi belirtiler de eşlik ediyorsa vakit kaybetmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanı öneririm. Tanı netleştikten sonra uygulanacak doğru tedavi ve egzersiz programıyla birçok kişi günlük yaşamına çok daha rahat devam edebiliyor.
Çok teşekkür ederim, sanırım birkaç günlük bir agriydi. Yorumu görünce o ağrıyı hatırladım. Evet bahsettiğiniz son durum için verdiğiniz öneri çok kıymetli. İyiyim. Yorum için çok teşekkür ederim
Bu yaşta böyleysek 50 60 ta ne oluruz allah bilir 😂🤣😂🤣
Cidden ne bu böyle ya
Bizim devir çok bozuk çürük olmalı her konuda çok şansız başarısızız 😄😂🤣😂🤣
Şans bende ne gezer ya. Bir yandan kafamda tinnitus diğer yandna ağrılar. Halimize şükür ama zor yani.
Bende de şans yaver ditmiyor sürekli şansızlıklar peşimi bırakmıyor senin Tinnitus ta zor
Zor valla ya senin ne derdin var kardeş anlat derman bulalım hahahahs
Ne sen sor ne ben anlatayım zor. boş ver anlatılacak bir şey değil zamanla belki düzelir diyeyim şans
İnşallah düzelir seninde. Zor ya. Allah büyük dert vermesin. Bu dertler de geçer inşallah. Hangi kara gece gündüz aydınlığına ulaşmadı ki. Bu da geçer
Benimki çözümü olsaydı kesinlile para ile çözerdim benimkini ancak Allah yardım ederse düzelir.
Beni boş ver benimkine çözüm yok seninki olacağı varsa çabala yap
Yorulmuşsun
Akşama kadar yatiyom neyde yoruldum ki
Masaj yaptir
Yaptılar da of masajlik değil gibi. Her yeri kiriyorum citlatiyorum yine de gecmiyo. Miyalji mi acaba ya
Enfeksiyon
Ne enfeksiyonu ki
İdrar yolları olabilir
Ama semptomum yok ki ağrıdan başka şu an
Üşüttün mü yoksa
Yok ya usutmedim
Anksiyete devar zaten en kötü senaryo geliyor aklıma şu an tövbe estağfurullah
Anksiyete daha önce yaşadın mı
Yaşıyorum işte bu ay
Vitaminlere baktırdın mı
İyiydi ya onlar yine baktircam da
Sabah yürüyüşe çık bol su iç
teşekkür ederimm
En güzel ilaç bu güzel şeyler düşün hicbirseyin sağlığından daha önemli olmayacağını kabul ettir beyine
85 yaşında mısın
Bedenim galiba yaşlanıyor hahaha
Üzücü bir durum
Üzüldüysen tavsiyeye geçelim hahaha
Olur
Tavsiye bekliyorum Şu an hani 😏
Git masaj yaptır birine geçer
😭😭😭😭😭
Noldu yine
😭😭😭😭agriyo
Koş koşşş
Spora baslicam ben ya yoksa her gün ağlarım