3 sa
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Baska doktora git mumkunse ruh sinir hastanesi varya oradaki psiyatri acile git.. ciddi söylüyorum doktordan doktora cok fark var
inanır mısın en az 10 doktora göründüm
Hayır bak ne diyorum sana hangi şehirdesin bilmiyorum ama gittiğin özel ya da o ruh sinir hastanesindeki doktorun şeyine bak geçmişimde ruh sinir hastanesinde çalışmış olsun mutlaka cunku tecrube cok onemlı cıdden o konuda
yurtdışındayim, inan hepsi tecrübeli doktorlar, ama verdikleri ilaçların hiç bir faydasını görmüyorum
Tm dıyelım 1 i bir tane yzdı etkı etmesi ortalama 1 haftayı buluyor sonra ara baktın ıse yaramadı aynı tecrübeli doktorla devam et
Aslında Türkiye'de olsam, oradaki doktorlar daha iyi anlıyor hastaliktan
Yani öyle
Bendede aynı sorun vardı ve psikoz olmuş olabilirsin doktora git bence bir an önce
sesler sende kesildi mı? ve hangi ilaçla?
Clonex ve abilify iğnesi
Nasıl sesler duyuyorsun?
uğultu gibi? sende nasıl sesler? bana sadece ilaç veriyorlar, iğne yok
Evt aynen ama bayağı tehdit edici sesler
İnan gidip kendimi biyere atasim geliyor
Şu an var mı sende o sesler? Iğnelerin faydasını gördün mü?
Benimde geçmedi iyice daha
Gerçekten çok iyi anlıyorum : (
Belkide büyüde olabilir emin değilim ama
Of ya çıldıracağım inan, kendimden nefret etmeye başladım bu sesler yüzünden
Bende öyleydim
Umarım önerdiğim ilaçların sana faydası olur
Birde Allaha sığın
Allah'a çok dua ediyorum, bir faydasını görmüyorum İnan, burada iğne yapmıyor doktorlar, hep ilaç veriyorlar
Umarım iyi olursun knk
Büyüde olabilir belki
Teşekkür ederim, ama kim büyü yapmış olabilir?
Maalesef ki var böyle durumlar bence
Genellikle kıskanç insanlar yapıyor
Maalesef önceden çok başarılıydım ve çokta güzelim, ama şimdi böyle depresif oldum, elimden bişey gelmiyor
İnşirah ile saffat sürelerinide öneririm
Bakacağım teşekkür ederim
Bir de felak nas
Not aldım teşekkür ederim
Zamanla yok olur o sesler, merak etme
olmuyor, hatta yeni sesler eklendi
Bişi olmaz
Geçer 🤦🏼♂️
Geçmiyor neyse yine de teşekkürler
Daha yeni biraz sabır...
Yeni değil senelerdir var bende bu
Sorunun ne tam olarak
Tinnitus diyor doktorlar ilacı yokmuş bunun
La havle
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim, keşke demeyle geçse
🙄🙄🙄🙄
İlaçlara yeni mi başladın ne kullanıyorsun
yok uzun zamandır kullanıyorum, ama git gide daha kötüye gidiyorum
Düzenli kullanmaya devam etmelisin antidepresanlar uzun vadede etkisini gösterir fakat tam olarak ne kadar oldu baslayali ilaca
iki yıldan fazla oldu
Anladım o zaman ya ilac değişmeli ya da dozaji yükselmesi gerekiyor muhakkak gitmen lazım doktora yani
gittim ilaç değişti, benim anlamadığım bu sesler niye dahada çoğaldı
Vesvese ara ara yukseliyor sen onları susturmaya çalıştıkça onlar güçleniyor sana bu konuda yardımcı olmak isterdim ama bir kac kez dilim yandı bundan o yüzden karışmak istemiyorum
Aynen sus dedikce, Allah'a yalvarıyorum, dualar okuyorum, yok gitmiyor bu sesler
Vesvese büyü mü var diyorsun bende?
Hayir büyü degil vesvese seytanin sana fısıldamasi zayif anlarında daha ağır basar surekli kafanin icinde bir ağırlık bir gölge gibi seninle en zayıf aninda onlarca soru bombardımanına tutarlar seni yeise düşürmek pes ettirmeye çalışır icinde bir kalabalik gürültüsü var ve gerçekten seni delirtmek için birlik olmuşlar gibi dimi
Aynen öyle, ya sen galiba çözdün benim sorunumu, bana yardımcı ol lütfen, bildiğin varsa
Neler hissettiğini Neler yaşadığını cok iyi biliyorum ama lütfen yardım isteme benden ben sana yardımcı olurum elimden geleni yaparım sonra ilk yol vereceğin kişi ben olucam o yüzden gerek yok
Yok ben öyle bir insan değilim, lütfen bir bildiğin, ya da hoca veya dua varsa, çok sevap kazanırsın
Noldu be
Neden peki
Ne duyoyosun
Neymiş hastalığın
depresyon diyorlar, ama kafamdaki sesler yüzünden böyle oldum, sadece uyurken duymuyorum bu sesleri
Tamam majör depresyon mu ne tam bilgi lazım sana yardımcı olmam için
İlk başta manik depresifsin, sonra değiştirdiler, depresyon dediler, Türkiye'de değilim bu arada
tip 1 paranoid şizofreni geçirmiş biri olarak bence sende psikotik depresyon var iyileşecek gibi görünüyorsun ama kafandaki seslerin sanrı olduğunun farkındasın gerçeklikten ayırt edebiliyorsun,
Bu sesler kafamdan gitsin istiyorum, başka biseyde istemiyorum, bana doktorlar burada diyor ki, Tinnitus bu, ilacı yok, seslerle yaşamaya calis diyorlar, nasıl yaşar insan böyle, durmadan gürültü var kafanda
Kafandaki ses derken düşünce mi diyorsun?
Yok uğultu var devamlı duyduğum baya bir rahatsız edici ses hiç durmadan duyuyorum kafamda
Sadece uğultu mu hiç konuşma sesleri geldi mi veya takip edildiğin hisleri tek olmadığının hissi
Aynı siren sesi gibi durmadan duyuyorum kimse konuşmuyor benle bu bir ses sadece
Son zamanlarda kişiliğin değişti mi mesela bazı şeylere daha çok tepki gösterdin mi?
Yok kişiliğim aynı sadece kafamda ki ses yükseldi önceden sol tarafımda vardı gidip geliyordu, şimdi sağ tarafa eklendi , bu sağ tarafdaki ses çok rahatsız edici, hiç gitmiyor, her yerde duyuyorum
Sende psikolojik sıkıntı yok sanırım en yakın zamanda bir doktora başvurmalısın kulak burun boğaz bölümü gibi. İşitme kaybı, ağır kulak çınlaması orta veya iç kulak sorunları olabilir veya beyninde işihme sinirini etkileyen bir sıkıntı çıkmış olabilir en kısa zamanda emar çekilmelisin. Diğer belirtilerin neler?
Kollarım ellerim boynum belim uyuşuyor karıncalanma var
Buna ne diyorsun?
Siren sesleri sanki dışardan gelirmişcesine sesler mi yoksa kafanın içinde dönen bir ses mi? Uyuşmalar ne zamandır var gelip giden türden mi sürekli olan mı, güçsüzlük var mı yoksa karıncalanma ve uyuşma mı. Doğru cevaplaman çok önemli
Bundan bir kaç ay öncesi komşulardan şüpheleniyordum onlar televizyon sesi sanıyordum meğerse benim sağ tarafımda yeni uğultu sesiymis Tinnitus da diyor doktorlar, ben mesela oturdugumda kollarım, ellerim uyuşuyor, karıncalanma oluyor, yürüdüğümde bacaklarimdada, karicalanma oluyor, zor yürüyorum, zor biseyi uzun zaman tutabiliyorum, of ya ölsem de kurtulsam.,.
Bunlar nörolojik değerlendirme gerektiren belirtilerdir. bir nörolojik uzmana görünmen lazım en yakın zamanda psikiyatristle ilgili değil. Bu yüzden tam bir sonuç çıkarmıyorlar senden
Knk doktora git