İçimde durmadan konuşan bir ses var şizofrenmiyim?

Bu ses çok uzun süredir var yıllardır sanki arkadaş gibi konuşuyoruz susturmaya çalışsamda susmuyor bana cevap veriyor yemin ederim ki dalga amaçlı yazmıyorum bunları

- Örneğin televizyonda bir tartışma programı izlerken bu ses de o konuyla ilgili konuşmaya başlıyor. Bazen yaptığı yorumlar ve çıkarımlar Bazen gerçekten güzel oluyor

- Yolda yürürken bu ses bana hikâyeler anlatıyor Örnegin şunu yapıyorum bunu yapıyorum

- Olan bir olayın üzerine olmamış ve belki de olmayacak şeyler anlatıyor (örneğin bir kimlik kaybettim, bu kafamdaki ses bu kayıpla ilgili olabilecek şeyleri bir senaryo gibi yazıyor, birisi kaybettiğim şeyi bulacak, alıp onu numarasını kullanacak, adıma şirketler kurulmuş olacak vs vs.…..) uzun uzun hem de en ince detayıyla saatler sürecek şekilde.

- Bir şey okurken bir bakıyorum bu ses konuşmaya başlamış ve ben okuduğumun ne olduğunu bu sesin ne zaman başladığını falan hatırlamıyorum.

- Birisi konuşurken bir anda git o adamın kafasını kır, tut şöyle yakasından salla biraz, yeteeeeerr diye bağır gibi şeyler söylüyor.

Hoşlandıgım bir kız var mesela bana fikirler veriyor iç sesim şunu yap bunu yap mesela kötü bir olay oldu aha yar*agı yedik diyor vs vs sizce benim sorunum nedir?
İçimde durmadan konuşan bir ses var şizofrenmiyim?