Güncellemeler
1 sa
Kendi çocuğum olursada iğrenirim gibi geliyor.
Güncellemeler
1 sa
Bebeklerin kıyafetinde, deterjanında hoş bir koku oluyor ama insanların bahsettiği o koku mu bilemiyorum. Uzun süre banyo yapmayınca doğal olarak tuhaf bir koku oluşuyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
pis kokmuyorlar ama abartıyorlar cok güzel, cennet kokuyor bilmem ne derken. kac tane bebek koklamisimdir bahsettikleri sey her gün yikanan kiyafetlerinin kokusu ve bebek yağı, dalin vs falan. normal ten kokusunu ovmuyodurlar heralde mantiksiz çünkü. annelikle alakasi da yok, anne olmayan biri de anlar.
bebeklerin ayakları ve elleri çok sevimliii, minicik😭 bahsettiğin 'yıkanmamış bebek kokusu' nasıl bir şey bilmiyorum ama hahsh
Bazıları bebekleri yıkamıyor uzun süre. Evet o zaman pis kokabiliyor. Ama sanırım ben hep temizlere denk geldim sjsj
Kokuyu bilmem ama tombikliği yumuşluğu falan o kadar sevimli ve tatlı ki. Ama kötü koku olunca benim de midem bulanır. Anne olursam anca o zaman iğrenmem kendi bebeğimden bence. Kötü koku dışında bebeğin kendine has o bebek kokusu güzel 🥰
Anne olunca o tiksinme olmuyor işte canım altını da değişiyon ya hani ööğğğ yapınca 😂😂
Ekşi kokusunun tadını sadece gerçek evlat sahipleri bilir.😊🙏🏻
Ayak kokusu değilde bebeklerin çiçek benzeri bi kokusu oluyo sadece o güzel
Anne olan bunu anlar ve sadece bebeklerinin her kokusuna katlanır..
Enseleri boyunları mükemmel kokuyo
Bebek sampuan deterjan kokusu olabilir belki sizin bahsettiginiz ama normal kokusu bence hoş değil..
Sence değildir bişi diyemem ama uyurken mis gibiler özellikle. Şampuan falan değil
Çok güzel kokuyor diyorlar da kokmuyorlarki hatta altına yapınca çok kötü kokuyor
Normal değil bebek bu mideni bulandıracak kadar kötü kokması mümkün değil abartma lan senin midende sorun var
Ayy nasil laa ciddi misin xkxnxjjx
bence de güzel kokmuyolar
Annelik içgüdüsüne sahip olmayabilirsin.
Yazık sana üzüldüm
Üzülmeye de devam edebilirsin
Ahaha yazık la kimin evladıysan
Size yazık.
Hiç koklamadım desem
Gayet tabi
Cennet kokuyor hiç mi bebek görmedin
Sık sık oluyor dimi