bazı bebekler saçlı dişli kıllı filan doğuyor. kontrole aşıya filan mutlaka götürürsün çocuğu o zaman doktoruna sorarsın belki hormonal bir sorunu vardır.
Hamileyken killi bişey e dokunmuş un ve popon üstüne dokunmuşun geçmez o kıl lekesi kalıcıdır hani derler ya hamileyken dokunma diye dikkatindne kaçmış sanirim
ama herkes hamileyken dikkatli dir dikkat eder sen etmemisin belliki artık killi neye dokunduysan kalmış geçmez hic duymadinmj hamilelik lekesi hani canın mesela armut as erdin ama yemedin o bebeğin bir yerinde belli oluyor buda öyle bisey
Valla annem denemiş iki çocuğunda da hiçbir sıkıntı yok böyle saçma hurafelere inanmadığım için kedi köpek koyun her şeyi severim sorun yok 😁 Kıl tüy hormonal şeylerdir.
@emreyilmaz58 geçmişe birşey yaşadım tacizle ilgili ben bunu gittim eşimin yengesine amlattım eşimin yengesi gitti bütün abilerine yaydı beni nasıl dediğimi inan hatırlamıyorum bile normalde sessiz birisiyim ama nasil söyledim hatırlamıyorum benim yüzümden en sevdiği abisiyle küs :( ve ben kendi ailemin evine bile gidemiyorum sırf benim yüzümden birde anneme iftira attım o bana dedirtti diye o an nasıl dediysem aklıma geldikçe bunlar delireceğim.
En İyi Cevaplar