Eğer erkeklerde görünen bir hastalık olsaydı tedavisi bulunurdu, hâlâ tedavisi yok, bırakın tedaviyi bazı doktorlar çikolata kisti deyip doğum kontrol hapı yazıp gönderiyor, aşırı sinir bozucu
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ataerkil zihniyet değil pcos da bir endokrin hastalık ve ne yazık ki hala kökten çözemiyorlar çoğunu. Size vereceğim en iyi tavsiye düzenli egzersiz (salonlara para dökmek zorunda değilsiniz) ve protein lif ağırlıklı beslenme olur. Eğer rafine şekerleri, paketli gıdaları veya gereksiz miktarda fazla karbonhidratı tüketirseniz pcosu beslersiniz. Çikolata kisti daha karmaşık, endometrioziste oluşur.
Sorunuz olursa cevaplayabilirim, geçmiş olsun
Cevap
2Cevap
Evet maalesef yok. Ben de Pcos/Pmos luyum. Dkh kullanıyorum mecburen, keşke normal yolla regl olabilsem ama olmuyorum. Çok üzücü
Kız kardeşimde dkh kullanıyor başta doktorlar pcos olduğunu bile anlamadı doğum kontrol hapı yazdı gerçekten çok sinir bozucu bir olay
İlerde düzelebilir düzelmeyedebilir dediler bana da. Böyle olunca çocuk sahibi olmak da tedavi gerektiriyor ve üzülüyorum doğal olarak. İnşallah kardeşin de ben de sağlığımıza kavuşuruz
İşallah ikinizde sağlıyınıza kavuşursunuz ve pcosunda tedavisi bulunur 🙏🙏🙏
Aminnnn
Kesinlikle katiliyorum. Ataerkil zihniyet iste
Allah sabır versin 🙏
Egzersiz iyi geliyor
O ne be
Pcos yumurtalıkları etkileyen yumurtalamayı düzensiz hala getiren bir hastalık regl düzensiz gelmesi veya hiç gelmemesine neden olan sivilcelenme aşırı tüylenmeyi artıran saç dökülmesine neden olan bir hastalık daha bir sürüde belirtisi var sadece kadınlarda görünüyor tedaviside hala yok
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?