Benim son 10 yıldır ensemde bu çıkıyor yazları benim kabusum çocukken kolonya dökerdim daha fazla olurdu doktorlar hiç bir şey demiyor ilaç veriyor bu en iyi hali yazın aşaya iniyor şöyle ki ensemi kaszirtim geçsin diye yok gene aynı niye tedavisi yok
Doktor kazitsanda değişen bir şey olmaz deri olayı. Dermatoloji den tekrardan randevu al doktor değiştir. Neden olduğu bulunsun sürekli tekrarlamasınin nedenleri için
Aa şimdi farkettim yorumları okuyunca çok geçmiş olsun 🥺 cildiyeye sıra al diyeceğim ama kesin gitmişsindir. Acaba alerji testi mi yaptırsan ya da yediklerine dikkat mi etsen böyle her gün yazıp
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aynısı benim gogsumde ve kasıklarımda cıkıyor. Yaz lekesi diyolar ne ilacı var ne kremi
Benim çoğalıyor ve acıyor
Acımadı hiç benim. Cidden dedigin gibi tedavisi yok gecmiş olsun
Sedef ya da egzama olabilir bi ihtimal geçmiş olsun
Sadece görüntü mü yoksa acı da veriyor mu?
Sıcak bir günde kafani yastığa koyaman beynin durur
Allah yardımcın olsun
Sağol bir ilaç verdi doktor onu sürdüm açıdan bayılmışım
Kasinti falan yapiyomu
Çok bide yanıyor
Doktorlar nasıl bi care bulamadilar ki bence dogal ilaclara yönel aktara git ve durumunu anlat
Sabun dedi denedim aynı
Bilmiyorum baska ne olabilr gecmis olsun ya
Kinalanma ise bir çeşit mantar
Ne denediysem yok olmuyor
Doktor kazitsanda değişen bir şey olmaz deri olayı. Dermatoloji den tekrardan randevu al doktor değiştir. Neden olduğu bulunsun sürekli tekrarlamasınin nedenleri için
10 yıldır ensemde herkes bir şey diyor
Doktordan başka. cozumu olmaz. Hastane değiştir geçtikten sonra ne değişiyor da tekrar başlıyor bunu araştır.
Saç boyası diyorlar ama az boyuyorum ki sebebi bu
O zamna boyamayacaksin
Ney var anlamadım ben
Saç dibine bak
Aa şimdi farkettim yorumları okuyunca çok geçmiş olsun 🥺 cildiyeye sıra al diyeceğim ama kesin gitmişsindir. Acaba alerji testi mi yaptırsan ya da yediklerine dikkat mi etsen böyle her gün yazıp
Hepsini yaptım çare yok her zaman var ama yazın daha fazla bide can çok yakıyor teşekkürler
Köpek memesi diye bir hastalık
İlk kez duydum
Araştır bende geçirdim bu hastalığı
Nasıl geçti
Yoğun bir antibiyotik tedavisi ile
Onu kimse demedi hava serin canımı çok yakıyor
Vazalin sürüyor dum rahatlatıyor du beni
Kortizon lu da denedim
Kortizon aşırı zararlı bende tavuk karası oldu
Oda bir şey yapmadı
Üzme kendini çözülecek
Gıcık bir hastalık