1 gü
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Robot gibiler dimi :D
Öyle olanlar da var da ben genelde agresif çalışanlarına kötü davranaan veya egolu hekimler gördüm
Ego zaten tavan bu arkadaşlar egolarını ve çoğu ders çalışarak büyüdükleri için sosyallikte sıkıntıları var
Çok saçma onlar da ölecek diğer insanlarda aralarında pek bir fark yok neyin havası bu emeklerini saygıyla karşılıyorum zaten ama herkes emek veriyor bu hayatta o zaman inşaatta çalışan işçilerde en ağır işlerde çalışanlar da egolu olmalı
Emekleri kariyer basamaklarına saygı göstermek gerekir ama karakter olarak kendilerini besleyemiyorlar maalesef insan ezmeye çok müsaitler
Evet katılıyorum kesinlikle tıp okuyan arkadaşlarım var mükemmel insanlar kıyaslama yapmak istemem ama her şey fen matematik okul değil bence
tabii ki de ancak onların kafası hep derslerde az sosyalleşiyorlar buda doğal olarak insan ilişkilerine etki ediyor
Çalışsınlar bakalım diş hekimliğini de bitirdiler zaten emeklerinin boşa çıkmış olduğunu anladıklarında hırslarını bakalım kimlerden almaya çalışacaklar umarım daha iyi insanlar olmak için çabalarlar
Genelleme:)
yani şu zamana kadar sadece 1 tane düzgün hekimle karşılaştım genelde paraya çok açlar yani normal bir çalışandan ziyade para için kırk takla atabilecek olanları gördüm
Fazla mı para talep edildi sence?
yok benimle ilgili olan bir sıkıntı değil sadece parayı fazlasıyla alacaklarındaki yüzlerindeki gülümsemeyi gözlerindeki ışığı gördüm bir de az maliyetli işlemlerdeki surat ifadelerini agresif davranışlarını çalışanları üzerinden ego tatmini yaptı adam bildiğin dişimi yaparken
Edebi yönün iyi.:)
Ben de sağlıkçıyım.
Gerçekten pahalı işler ama sadece kişiye bağlı değil.
Size sabır diliyorum hemşireler veya sağlık çalışanları hep agresif derler bence sebebi bu herkes ego meslek ve statü yarıştırıyor sağlıkta bana kalırsa önemsiz şeyler
Ego da olan vardır ama işin kendisi stresli ve insanlarla uğraşılan tüm işler gibi çok faktörlü.
O da var elbette
Sadece diş hekimlerimi
bir çok insan ama diş hekimleri harbi sıkıntılı
Anlat ne oldu
mesala?
Mesela ne bileyim agresifler çalışanlarına kötü davrananını gördüm sonra bazıları da çok egolu yani düz insan değiller hep negatif bir yönleri var
oo sen şeyi görmemişsin , devlet hastanelerin de doktor değil de yanında çalışan sekreter , ultrason çekenler , kan alanlar , danışmandaki telefonla oynayanlar , ohoooo bunlardaki hava cumhurbaşkanında yok.
Yani ben dişçide özele gidiyorum devlete çocukken giderdim ama genelde iyiler soru sorunca cevaplıyorlar özellerdekiler de genel olarak iyi arada çıkıyor tabi egoluları ama diş hekimleri ne bileyim o kadar yıl okumuş etmiş sonuç bu mu diyor insan
karekter sahibi olmak lazım.
Kesinlikle katılıyorum
<3
Niye garipsiniz dişçiler söyleyin
Ne gibi
neden garibiz?
ego var agresifsiniz ve parayı çok seviyorsunuz bence okulda sizlere kötü davranılıyor biliyorum ama gerçek hayat okuldaki asistan doktorların azarlamaları gibi değil bilginiz olsun
yanlış
doğru birebir yaşadım en lüks semtteki doktorların bile hastayı tehlikeye atıp aletleri sterilize etmeden orto tedavisi yaptığını gördüm paraya tapıyorsunuz resmen
Nasil garip
Asiye yüzünden
Kadınlar ateşli
Sensin garip