İşe yeni başladım, markete izin olmadığını söylediler, ilk hafta 6. günüm, ayaklarım her yeri kıpkırmızı, ayakta evde bile kalkamıyorum davul oldular resmen şakasız, denemedim düşünmeyin ve pişik oldum ve baya kötü oldu, baş ağrım da çok pis var, ne yapacağım dayanamıyorum, işi bırakma amacım yok ama canım yanıyor, rapora da yazıyorlar mı, alsam sorun olur mu ne yapabilirim
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
izin isteyerek
Hayatımda hic izin istemedim ama cok kotu oldum bilmoom
Çok rahatsız isen doktora gidip görün rapor almayı dene. Lakin gözünü korkutmasın 1 aya kadar falan hiç beklemediğin bir şekilde alışacaktır bedenin. Madem işten çıkma gibi bir düşüncen yok bil ki hep boyle olmayacak vucudun o hamlığı atınca alışacaksın. Geçmiş olsun. Ama markette izin yok gibi bir şey mümkün dğeil. Ya senle kafa bulmuslardır, ya da bazı dangalak yerler ilk hafta ya da 2 hafta izin kullandırmayabiliyor o işi net ogren derim.
Onur market 13gun alamazsın dediler ama vucudum Şu an ayakta durmaya alışığım ayaklarim şiştiği icin ayakkabi vuruo ve yaralandı sakasiz yani her yeri durduğumda beri kızarık ve bacaklarım da cok kotu baya kipkirmizi oldular adım atalım yatınca nile acio
Doktora sürekli ayakta çalıstığını soylersen rapor verir mutlaka.
Rapor alırsam izin alabilirim dimi ilk haftam die sorun çıkarır lar mı kolay kolay izin alan rapor alan biri değilim ama dayanamadım izin de yok
Rapora hiç bir şey diyemezler. En fazla müdür ima eder ona da hastalığını abarta abarta soylersin görürsünüz ben sürekli rapor alan birisi değilim hastayım diyorsam cidden yataklara düşüyorumdur falan diye bertaraf edersin.
Merak etme yenisin alışkın değilsin 1-2 hafta bu zorluğu çekersin.
Bacakların ağrır Akşam eve gittiğinde sabenla ovala ılık suyla yıka uyu sabaha daha iyi olur 1-2 hafta böyle yap sürekli
Sonra artık umrunda bile olmaz.
😉👍🌺🌺
Üç harfli marketlerse bir süre idare et. Alışmaya bak. maalesef izin zor
Ya ayakta durmasına alışığım sorun yokta pişik baya kötü oldum klima falan zaten uok bacaklarim mahvoldu arasi
Eczaneden basit bir deri ( mantar) kremi alacaksın veya pişik kremi desende olur. İkincisi bildiğin bebe pudrası. Senin orada da olabilir.
Kremi sabahtan ilk gün süreceksin oraya sivazlayip. O gün akşam da sür. Sonraki günler ise hep akşamları.
Sürdükten sonra pudra dökeceksin oralara.
Çamaşırının batması önemli değil.
Bunlara ek olarak naylonsu veya polyester iç çamaşırı giyme. Onun etkisi yakma adına çok fazla olur orası için. Ya bez veya pamuklu iç çamaşırı tercih et.
Bana krem ismi verir misin alim onu önersen
Google'dan baktım asagidakiler en etkili olanlar çıktı AMA ONEMLİ NOT: Krem ve üzerine pudra kullanacak olursan , kesinlikle ne terli ne duş, tuvalet sonrası ıslak durumda krem pudra iyi olmaz diye biliyorum.
O bölge kuru ve ter yok iken kullanmak gerekiyor.
Kremler aşağıda. Birini alırsın artık.
:En Etkili Pişik Kremi Önerileri
Sudocrem:
Yüksek çinko oksit içeriği sayesinde terin ciltle temasını kesen su itici bir bariyer oluşturur. Mevcut pişiği hızla kurutur ve yeni pişik oluşumunu önler.
Desitin Maximum Strength:
%40 çinko oksit içeren yoğun kıvamlı bir macundur. Ağır fiziksel iş yapan ve aşırı terleyenler için gün boyu koruma sağlayan en güçlü seçenektir.
Bepanthol Baby / Derma:
İçerdiği Provitamin B5 (dekspantenol) ile cildin doğal bariyerini onarır ve hücreleri yeniler. Günlük kullanımda cildi yakmaz, hafif yapısıyla rahatsızlık vermez.
Mustela Vitamin Barrier 1-2-3:
%98 doğal içeriğe sahiptir. Hem ter emici hem de cilt bariyerini güçlendirici etkisiyle işe başlamadan önce sürmek için idealdir.
Hamazinc / Hametol:
Hem çinko oksit hem de tıbbi bitki özleri içerir. Pişikten kaynaklı acıyı, kızarıklığı ve yanma hissini çok hızlı şekilde hafifletir.
Hangi markette çalışıyorsun
Onur markette
Haftalık izin de mi yok?
rapor al
konusarak..