Ya yedi aydır bir ses, yedi ayyy. Ay cidden ne zor bir şey, başım ağrıyor sesten. Ya kulak çınlaması gibi bir şey ama boyun yapıyor benimkini galiba. Titreşimli. Antidepresan alıyorum. 3. ay oldu. Ses bana misin demiyor ya. Ya ileride azalır mı, var mı durumu yaşayan. Bilmeyen yorum yapmasın rica ediyorum. Bilgisi olanlar yazsın
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İlaç kullanmayın ya, bütün hastalıklar zihinde aslında
Hocam nasıl kullanmayayim ben de istemezdim ama kitap bile okuyamıyorum. Üstelik sınavlarım var. Bu sesi yaşayan bilir
İlacın iyi geldiğini sanıyorsun halbuki ki çok zarar veriyor
Ya ne yapayım siz söyleyin. Ne yapılır bu durumda. Elimde değil diyorum ben hayatımda ilk defa antidepresan aldım. Ve ben saglikciyim. Ben ister miydim ama gitmiyor ses psikolojimi bozdu. Siz bu durumu yaşamadiniz ondan size kolay geliyor ilaç kullanma demek
Benim hakkımda ne biliyorsun?
Herkesin bedeni farklı. İlaç kullanma demek ne kadar kolay öyle. Ben ister miyim kullanmayi. Ama olmuyor hayatımı belirleyen bir sınava giricem. Ve yaşım 23. Beni anlıyor musun
Seni anlıyorum ama ilaç bağımlılık, onun yerine meditasyon yap derim
Haklısın. Spora baslicam. Peki ama bu ses ne olacak. Bu durumu yaşıyor musun
Görünmeyen varlıklar bile konuşuyor benimle ben kafayı yemediysem sana bir şey olmaz
Ay tövbe estağfurullah. Korkutma hocam. Allah'ın izniyle sen de iyi ol inşallah
Merak etme beni
Vertigo olabilir sende
Vertigo testi yapıldı
Yokmu?
Yokmuş bakıldı
İçin kulak zarı içinde sıkıntı vardır
Of bilmiyorum ama boyun da yaparmiş. Düzleşme ve fıtık var
Beyin cerrahisine git nöroloji
Sesli ortamdami calisiyorsun
Yok hocam inanın öyle sesli jir ortam da yok yani evimdeyim hep. Ya zaten ses normal bir çınlama gibi değil. Tren rayı sesi veya nasıl desem elektrik cızırtılı gibi
Benimde ses var ama ortamla alakalı tedavisi yokmuş benimkinin ama seninki farklıdır bi doktora görün daha iyi olur
Göründüm işte boyunda fıtık falan varmış. Fizik tedaviye başladım. Ama yani nasıl desem ses gitmiyor canımı çok sıkıyor. Allah büyük ne diyim
Bana tavsiye şu verildi yattığın ortamda hafif ses olan birsey bulundur saat vs gibi o şekilde daha rahat uyursun dedi ayrıca o ses'e odaklanma
Baba tarafından uzak durmak gerek
Baba tarafim canimdir
Büyücü hala ironisi yapmıştım ahaha
He hahahah yok yok olay tamamen boyun gibi benim ya