Hiç arkadaşım yok. Psikiyatri doktorları ve psikologlar, hiç arkadaşı olmayan bir insana sosyalleşmesi için neden yardımcı olamıyor?
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç arkadaşım yok. Psikiyatri doktorları ve psikologlar, hiç arkadaşı olmayan bir insana sosyalleşmesi için neden yardımcı olamıyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nasıl yardımcı olacaklar, kolundan tutup dışarı mı çıkaracaklar
Ben öyle mi dedim her dediklerini yapıyorum ama değişen hiçbir şey yok yakında intihar etmeyi düşünüyorum
Yatmayı düşündün mü
Yatmak derken hastaneye yatmayı mı
Evet
Ben 3 ay yattım çıktım değişen bir şey olmadı ki anca mezara girersem rahatlarım
:// ne çözüm sunsam bilemedim
Çözüm bulmaya gerek yok ben intihar edeceğim zaten
Saçmalama cnim
Ama en doğrusu bu benim hayatım kördüğüm olmuş anca bu düğümü ölüm çözebilir
İçinde hâlâ sosyalleşme isteği var
Evet ama beceremiyorum ki
Yeterince istesen becerirsin
10 yıldır psikiyatriye ve psikoloğa gidiyorum her dediklerini yapıyorum ama değişen hiçbir şey yok nasıl becericem peki
Psikiyatrlara ve psikologlara umut bağlamayarak. Sorunları kendi kendine çözümlemen gerekir, kimse seni kediye köpeğe emir verir gibi düzeltemez ki. Onlara bu kadar bel bağlama
Ban zaten öyle bişey istemiyorum ki Dediğim gibi 10 yıldır psikiyatriye ve psikoloğa gidiyorum her dediklerini yapıyorum
Ama değişen hiçbir şey nasıl olmuyor bilmiyorum
Çözüm sende
Psikologa giden herkesi bir odada buluştursak sıkıntı kalmaz gibi
Neden öyle yazdın ki anlamadım
Bana y. z anlatayım sanaa
Hı hı sonra engelle dün de bir kız bana öyle dedi yazdım daha 5 dakika geçmeden engelledi ben kızlarla uğraşamıyorum git başkalarıyla dalga geç
Ne dalgası ya sen bilirsin
Hı hı dalga geçemeyince ne dalgası ya ben sizi çözdüm kendinizi bulunmaz hint kumaşı gibi görünüyorsunuz ama mağrurlanmayın sizden büyük Allah var ki siz Allah'a bile inanmıyorsunuz çünkü @mı olanın imanı olmaz
göz doktoruna baş ağrısı sormak gibi
Neden sosyallik psikolojinin alanı değil mi siz kızların kafası nasıl çalışıyor ne yiyip ne içip böyle konuşuyorsunuz anlamıyorum ben kızları çözemiyorum neyse git başkalarıyla dalga geç
insanla alakalı her şey psikoloji alanında mi sence? ozaman genel kültür, bilgi, felsefe hepsi psikoloğun alanı olsun hepsi insan beyniyle alakalı sonuçta
Sosyalleşme konusu hangi alanın peki ilerizekalı kardeşim herşeyi sen çok iyi biliyorsun biz cahiliz sanki ya
direkt alınganlaşıp saldırma huyunla zor sosyalleşirsin zaten, bence de git bi psikoloğa, karaktersiz
Ben sadece siz kızlara karşı böyleyim hemcinslerime karşı böyle değilim kızları aşağılamak gerekiyor çünkü bundan anlıyorsunuz ben sizi çözdüm kendinizi bulunmaz hint kumaşı gibi görünüyorsunuz ama mağrurlanmayın sizden büyük Allah var ki siz Allah'a bile inanmıyorsunuz çünkü @mı olanın dini imanı olmaz
Olmasın daha iyi
Senin arkadaşın var mı peki bütün ihtimalle vardır
Var 8-9 tane ama 2si kemik
Bak benim de senin gibi arkadaşlarım olsa kötü mü olur
Buyur kardeşim olalım üzülme sen de bir cansın
Arkadaş olalım mı ister misin
Elbette güzel insan
Takip attım