1 ayŞöyle şeyler yaşayıp nasıl bir şey olmamış gibi davranabiliyorsunuz anlamıyorum. İşi gücü bırakıp yine acile giderdim, acilden sonuç alamazsam özel hastaneye gider göz doktoruna muayene olurdum. Kendinize sokak hayvanı gibi davranmayın, ya kör olursan bunu önemsemediğin için? Canınızın kıymetini bilin. Yaralı köpek gibi gezmek havalı değildir.
02 Yorumla- 1 ay
Ya haklısınız fakat çevremdeki insanlar acilin bakmayacağını söyledi bende bir iki güne geçer dedim fakat daha da kötüye gitti şimdi de sormak istedim boşuna gitmeyeyim diye aksi taktirde özele gideceğim
- 1 ay
Mutlaka acile git. Bişey yapamayız derse oradan özele geçersin göz doktoruna. Ciddi bir şey bu
En İyi Cevaplar
- Sağlık konusunda 742 cevap paylaştı.
1 ayGöz kanlanması ya tansiyon ya şeker ya da kabızlık sonucunda oluyor. Eğer darbye dayalı bir durum ise doktor kontrolu şart. Bu 1 ay bile sürebilir. Hemen geçsin istiyorsan ilgili durum için goz damlası var. Ondan kullanırsan 2-3 günde geçer.
03 Yorumla- 1 ay
Hayır darbe yok ama uykusuzluk ve ağlama sonucu olduğunu düşünüyorum yine de doktor şart gözler hassas olduğu için de damla kullanmak istemedim dediğin damla hangisi peki
- 1 ay
Eczaneye gidersen seni görünce veriyorlar genelde ya. Elbette her zaman doktor kontrolu daha iyi ama merak etme dediğim gibi darbe falan yoksa çok acil bir durum yoktur. Yukarıda sebebini saydıgım durumlarda oluyor. Çok ağladıysan goz pınarların kuruus ya da damarların çatlamıs olabilir.
- 1 ay
Peki çok teşekkür ederimm
1 ayYani kirpiklerininde protez var galiba tam bilmiyorum adı neydi de o da yapmış olabilir veya kullandığım bir makyaj ürünü de yapmış olabilir şu anda acile gitmen bence lazım senin çünkü kötü gözüküyor çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede iyileşir
01 Yorumla- 1 ay
Yok takma kirpik o ama sürekli kullandığım bir şey ve hiç böyle bir şey yaşamadım üst üste çok ağladım ondan olduğunu düşünüyorum ama yine de normal bir şey değil bir sorun var gibi gözüküyor çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı.
1 ayBence git. Bazi bu şekilde lekeler gözde takılma hissi bile vermez, rahatsız da olmassın ama ilerleyince biraz başlar. Damla yazarlar.
00 Yorumla Sağlık konusunda 603 cevap paylaştı. Fazla telefon ışığı göz kurulğu sebebi ve güneş suni göz yaşı al kullan ve göz doktoruna git 2 hafta sonra dağılır kan
00 YorumlaSağlık konusunda 509 cevap paylaştı. Aile hekimine git, onlar istediğin bölüme öncelikli randevu alabiliyorlar. Acilde de bakarlar ama yine göze randevu alın derler.
00 Yorumla
1 ayArtarak devam ediyorsa gitmelisin ben bir defa darbe almıştım böyle olmuştu kendiliğinden geçti ama riske atmamak lazım
00 Yorumla
1 ayBendede var bu durum morluk ve kanlanma tanı koyulmadı bir türlü
05 Yorumla- 1 ay
Kaç gündür var
- 1 ay
25 yıldır 🤣🤣🤣
- 1 ay
Bir türlü geçmedi ara ara morarıyor herkes kavgami ettin dayak mi yedin diye soruyor
- 1 ay
Yok ben de ilk defa oldu bu seninkini ilk defa duydum hahaha
- 1 ay
Doktorlarda ilk kez duyuyor bence 25 senedir tanı koyan olmadı 🤣🤣
- Sağlık konusunda 655 cevap paylaştı.
1 aydoktora görünmende fayda var göz olduğu için öenmli olmadı aile hakimine başvur onlar randevu alabiliyorlar
00 Yorumla
1 ayGözlükçüdeyim şu an karşımda hastane aynı durum bendede var ama üşeniyorum.
04 Yorumla- 1 ay
Bulanık görme var mı peki
- 1 ay
Bazen oluyor geçiyor benim normalde her yazın başlarında kızarıyorda bu sefer fazla oldu
- 1 ay
Benim ilk defa oldu gözlerimi biraz fazla yordum çünkü bulanıklık olunca da korkmaya başladım
- 1 ay
Yazdan dolayı alerjide olabilir baktın geçmiyor bi acile git
1 ayGeçmiş olsun mutlaka acile git göz bu ihmale gelmez
01 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederimm
1 ayAcile git direkt ayrıca aile hekiminden de randevu alabilirsin göz için önce acil sonra aile hekimine randevu al yavrum geçmiş olsun
00 YorumlaBen gittim enfeksiyon ama sizin ki baya fazla geçmiş olsun
00 Yorumla
1 ayacile git eğer sorun varsa göz acile sevk eder
00 Yorumla- Sağlık konusunda 348 cevap paylaştı.
1 ayDövmeye dönmüş şimdiye kadar niye bekledin git göster
00 Yorumla
1 ayGözde damar çatlağı kanaması gibi duruyor acile git
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayNaptin ki. Bende de var da benim ki alerji kızarıklık kaşıntı falan senin ki daha çok dayak mi yedin bir şey mi girdi gözüne sert kan toplamış benim ki kızarıklık yani senin ki kan direkt
00 Yorumla
1 ayGöz hafife alınmaz ki görünüşe bakılırsa çok kötü olmuş zaten kesinlikle bir doktor şart
00 Yorumla
1 ayTansiyon olabilir çok tehlikeli bence hemen git
00 YorumlaBöyle bir durumda biz göze soğuk halde içtiğin çayı damlatırız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayBüyük ihtimal ya tansiyonun birden çıktı düştü ya da gözlerle ilgili bir sıkıntı. Eczaneden git göz damlası al 3-4 gün kullan dağılacaktır
07 Yorumla- 1 ay
Ya tam olarak neden olduğunu bilmediğim için herhangi bir damla vs kullanmak istemedim önce bir doktor görsün de acil bakar mı bilmiyorum
Cevap sahibi1 ayAcil bakmaz seni yine göz doktoruna sevk eder hani dediğim gibi sana randevu buluncaya kadar emin ol göz damlası kullansan zaten o geçirecektir
- 1 ay
Adı ne damlanın
Cevap sahibi1 ayVisine olması lazım
Cevap sahibi1 ayGözlerinde kuruluk var mı
- 1 ay
Evet varr
Cevap sahibi1 ayBlink Intensive kullanabilirsin o halde. Büyük ihtimal sendeki kızarıklık göz kuruluğundan oldu o zaman bunu kullan yapay göz damlası.
1 aySubkonjonktival hemoraji. Acillik bi durum yok. Herhangi ekstra bir şey yapmana da gerek yok. Geçer bir haftaya.
016 Yorumla- 1 ay
Doktorum ben bu altta abuk subuk tavsiye veren s@laklar ne acaba
- 1 ay
Ya ama şöyle kanlanma olan gözümde bulanıklık ve uyuşma olmaya başladı kendi kendine kapanıyor yani bu yüzden korktum aslında
- 1 ay
Uyusma derken ne anlamda? Kendi kendine göz kapağın mı düşüyor?
- 1 ay
Evet ve gözümün üstünden beynime doğru uyuşma oluyor sadece kanlanma olan gözümde
- 1 ay
Nörolojik ve pupil muayenenin yapılması gerek. Kanlanmadan daha önemli bir şey bu. Acile git. Gerekli görürlerse göze danışırlar.
- 1 ay
Ve söylemeyi unuttum göz üstümde morluklar oluştu
- 1 ay
Kene falan ısırmadı di mi bi kanama bozukluğu var gibi koagülasyon parametrelerine de bi bakılmalı
- 1 ay
Hayır hiçbir şey ısırmadı üst üste çok ağladım ve göz kapaklarımda morluk oluştu içinde de böyle artan kanlanma
- 1 ay
Yani gitmeli miyim hocam acile
- 1 ay
Morluk ve kanam çok önemli değil ama bu uyuşma ve kendi kendine kapanma biraz şüpheli. Gitmelisin acile.
- 1 ay
Doktor musun
- 1 ay
Hocam bana yazar mısınız size bişi sormam getek
- 1 ay
Hocam ne be ulkede doktor kalmadi yuz yuze gorseniz ciddiye almayacaginiz kisilere internetten yazmaya ne heveslisiniz keske ayni saygiyi sadakati bizathi doktorlarimiza da gosterebilseniz, buradan kimsenin lafina gore hareket etmeyin isterse 10 senelik doktorum desin, gidin hastaneye, siz burada saga sola sorundiye mi kuruldu onca yer?
- 1 ay
@cglakinin senin de bi problemin var gibi
- 1 ay
Arkadaslar, tıp dedigimiz devletin siz gidip haklarinizi kullanın diye ozellikle arka çıkarak destekledigi bir yer. Hani falcilik gibi internet tabanli hurafe degil, elinizde imkan varken sorabileceginiz gorusebileceginiz ne bileyim acile gidebilirsin ozele gidebilirsin bir tanidik doktor varsa danisabilirsin aile hekimligine muraacat edebilirsin, eline tonlarca imkan geçmişken neden kalkıp da internetten danismaya bunca insanin bilmedigini buradan birisi bilecekmis gibi davranmaya heveslisiniz anlamiyorum. Objektif bilime ve kismen yorumlamaya acik bir alan oldugundan kimse kafasina gore davranmiyorken amaciniz ne tanimadiginiz insanlara danismakta? Gercek hayatta sana sunulan imkanlar dururken gizli kapakli is cevriliyormus gibi danismanlik almanizdaki sebep ne?
Cok gec olmadan git bence eger dogru yer degilse bile dogru yere yonlendirirler hani gecmis olsun
01 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederimm
- Sağlık konusunda 648 cevap paylaştı.
1 ayBir zahmet git ayrıca göz doktoruna git acilde anlamazlar.
07 Yorumla- 1 ay
Ama randevu bulamıyorum işte yoksa gidicem tabi
- 1 ay
Nerde yaşıyorsun tüm civar hastanelere bak istersen, geçmiş olsun.
- 1 ay
İstanbul'da
- 1 ay
Tamam tüm ilçelere bak büyük ihtimalle çok ağlamaktan kilcar damar çatlamış Ama yinede göster ihmal etme.
- 1 ay
Tamam teşekkür ederimm
- 1 ay
Rica ederim
- 1 ay
Gittin mi doktora merak ettim
1 ayBendede var Şu an ben gittim bir haftaya gecer dedi tansiyon olabilirmis
08 Yorumla- 1 ay
Seninki de bu kadar fazla mı çünkü benim bulanık gormelerim başladı
- 1 ay
Benimki daha fazla ama bende bulaniklik yok
- 1 ay
Ne kadar süre geçti peki
- 1 ay
Daha var 4 gun oldu hayla ayni
- 1 ay
Damla falan kullanmanı söylemediler mi
- 1 ay
Verdi acil reçete kullandim ayni
- 1 ay
Peki gün geçtikçe azalma mi oldu çoğalma mı ve morluk var mı göz üstünde
- 1 ay
Azalma bugun basladi
1 ayYaaa noldu öyle kesinlikle gittt beklemeee
03 Yorumla- 1 ay
Ağlamaktan :( teşekkür ederim gideceğimm
- 1 ay
Yaaa kıyamam sana kesinlikle git balım damla verirler gözünü yıkarlar
- 1 ay
Niye agladin o kadar
Bence git ne olur ne olmaz
05 Yorumla- 1 ay
Teşekkürler gideceğim
- 1 ay
İstanbul'dayim evet bugün oraya bir uğrayacağım
Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Git bir an önce doktora görünmen gerekiyor
02 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim gideceğimm
Ölüyorsun sen zeynep.
01 Yorumla- 1 ay
Allah rahmet eylesin
1 ayAçile git yönlendirir o seni zaten
01 Yorumla- 1 ay
Ya acil bakmıyor falan dediler de o yüzden gitmedim daha
1 ayAcile git
00 Yorumladirekt acile git geçmiş olsun.
00 Yorumla
1 ayBence çok iyi duruyor bırak kalsin
00 Yorumla
1 ayHemen git bekleme geçmiş olsun
00 Yorumla
1 ayAcile git damla verirler Göz ciddidir ihmal etme
00 Yorumla
1 ayÇok telefon bilgisayara bakıyorsan da olabilir
00 YorumlaAcileer git hemn
00 Yorumla
1 ayGeçmiş olsun git ihmal etme
00 Yorumla
1 aygeçmiş olsun çok acil git
00 Yorumla
1 ayhiçbir şey olmaz uyu geçer
00 YorumlaSağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tabii git bir an önce kötü görünüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 ay2 güne gecmezse bi görün
00 Yorumla
1 ay:I tansiyon vurmuş gibi geçmiş olsun
02 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederimm
- 1 ay
rica ederim <3
Makyajını temizle
06 Yorumla- 1 ay
Doktora gittiğimde temizleyeceğim zaten sen sakin olsana
- 1 ay
Kalem yapmıyorum yani gözümün içine sürülecek bir şey kullanmıyorum ama evet kirpik dahil gözüme makyaj yapmamam gerekiyor
1 ayne oldi kiz gecmis olsn biseymi ciadi
00 Yorumla
1 ayBakar acil
00 YorumlaGidilir tabii kii
00 Yorumla
1 ayGerekir git
00 YorumlaSağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gitmeniz gerek
00 YorumlaHemen acile git boş ver randevuyu hemen acile git
00 Yorumla
1 ayAcile git
00 Yorumla
1 ayGeciktirmeyin gidin.
00 Yorumla
1 ayAcilen git gözünü kör etmek mi istiyorsun
00 YorumlaSağlık konusunda 369 cevap paylaştı. Git baktır
00 Yorumla- Sağlık konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 ayElbette gitmelisin.
00 Yorumla
1 ayGerekir
00 YorumlaGitmen gerekir.
00 YorumlaSağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. git git bu ne
00 Yorumla
1 ayEiiiyyy naptın kendine och och
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayKötü görünüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayKoşarak git
00 Yorumla
1 ayAcil
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım