Güncellemeler
40 dk
Ayrıca göz üstümde de morluk oluştu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Ciddi Evlilik İlanı
Merhaba,
Ben Seren, 44 yaşındayım. Ofisboy olarak çalıştıktan sonra emekli oldum ve Adana'da yaşıyorum. Resmî olarak evliyim ancak eşimden ayrı yaşıyorum.
Hayatın zorluklarını yaşamış, dürüst, saygılı ve aile bağlarına önem veren biriyim. Engelliyim ve bu nedenle anlayışlı, sabırlı, güvenilir ve gerçekten evlilik niyeti taşıyan bir hayat arkadaşı arıyorum.
İstanbul'da yaşamaya da uygunum; karşılıklı anlaşabilirsek yeni bir hayat kurmayı isterim.
Aradığım kişi:
Evliliği ciddi düşünen,
Dürüst ve güvenilir,
Maddi çıkar amacı taşımayan,
Sevgi, saygı ve güvene önem veren,
Birlikte huzurlu bir yuva kurmak isteyen biri.
Amacım sadece sohbet etmek değil, birbirimizi tanıyıp karşılıklı güven oluşursa mutlu bir evlilik kurmaktır.
Eğer siz de ciddi bir ilişki düşünüyorsanız, tanışıp sohbet etmekten memnuniyet duyarım.
"Hayat zor olabilir; ama doğru insanla paylaşılınca daha güzel olur."
Sevgi ve saygılarımla,
Seren
Şöyle şeyler yaşayıp nasıl bir şey olmamış gibi davranabiliyorsunuz anlamıyorum. İşi gücü bırakıp yine acile giderdim, acilden sonuç alamazsam özel hastaneye gider göz doktoruna muayene olurdum. Kendinize sokak hayvanı gibi davranmayın, ya kör olursan bunu önemsemediğin için? Canınızın kıymetini bilin. Yaralı köpek gibi gezmek havalı değildir.
Ya haklısınız fakat çevremdeki insanlar acilin bakmayacağını söyledi bende bir iki güne geçer dedim fakat daha da kötüye gitti şimdi de sormak istedim boşuna gitmeyeyim diye aksi taktirde özele gideceğim
Mutlaka acile git. Bişey yapamayız derse oradan özele geçersin göz doktoruna. Ciddi bir şey bu
Göz kanlanması ya tansiyon ya şeker ya da kabızlık sonucunda oluyor. Eğer darbye dayalı bir durum ise doktor kontrolu şart. Bu 1 ay bile sürebilir. Hemen geçsin istiyorsan ilgili durum için goz damlası var. Ondan kullanırsan 2-3 günde geçer.
Hayır darbe yok ama uykusuzluk ve ağlama sonucu olduğunu düşünüyorum yine de doktor şart gözler hassas olduğu için de damla kullanmak istemedim dediğin damla hangisi peki
Eczaneye gidersen seni görünce veriyorlar genelde ya. Elbette her zaman doktor kontrolu daha iyi ama merak etme dediğim gibi darbe falan yoksa çok acil bir durum yoktur. Yukarıda sebebini saydıgım durumlarda oluyor. Çok ağladıysan goz pınarların kuruus ya da damarların çatlamıs olabilir.
Peki çok teşekkür ederimm
Artarak devam ediyorsa gitmelisin ben bir defa darbe almıştım böyle olmuştu kendiliğinden geçti ama riske atmamak lazım
Bendede var bu durum morluk ve kanlanma tanı koyulmadı bir türlü
Kaç gündür var
25 yıldır 🤣🤣🤣
Bir türlü geçmedi ara ara morarıyor herkes kavgami ettin dayak mi yedin diye soruyor
Yok ben de ilk defa oldu bu seninkini ilk defa duydum hahaha
doktora görünmende fayda var göz olduğu için öenmli olmadı aile hakimine başvur onlar randevu alabiliyorlar
Gözlükçüdeyim şu an karşımda hastane aynı durum bendede var ama üşeniyorum.
Bulanık görme var mı peki
Bazen oluyor geçiyor benim normalde her yazın başlarında kızarıyorda bu sefer fazla oldu
Benim ilk defa oldu gözlerimi biraz fazla yordum çünkü bulanıklık olunca da korkmaya başladım
Yazdan dolayı alerjide olabilir baktın geçmiyor bi acile git
Geçmiş olsun mutlaka acile git göz bu ihmale gelmez
Teşekkür ederimm
Acile git direkt ayrıca aile hekiminden de randevu alabilirsin göz için önce acil sonra aile hekimine randevu al yavrum geçmiş olsun
Göz hafife alınmaz ki görünüşe bakılırsa çok kötü olmuş zaten kesinlikle bir doktor şart
Yani kirpiklerininde protez var galiba tam bilmiyorum adı neydi de o da yapmış olabilir veya kullandığım bir makyaj ürünü de yapmış olabilir şu anda acile gitmen bence lazım senin çünkü kötü gözüküyor çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede iyileşir
Yok takma kirpik o ama sürekli kullandığım bir şey ve hiç böyle bir şey yaşamadım üst üste çok ağladım ondan olduğunu düşünüyorum ama yine de normal bir şey değil bir sorun var gibi gözüküyor çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinn
Tansiyon olabilir çok tehlikeli bence hemen git
Böyle bir durumda biz göze soğuk halde içtiğin çayı damlatırız
Büyük ihtimal ya tansiyonun birden çıktı düştü ya da gözlerle ilgili bir sıkıntı. Eczaneden git göz damlası al 3-4 gün kullan dağılacaktır
Ya tam olarak neden olduğunu bilmediğim için herhangi bir damla vs kullanmak istemedim önce bir doktor görsün de acil bakar mı bilmiyorum
Acil bakmaz seni yine göz doktoruna sevk eder hani dediğim gibi sana randevu buluncaya kadar emin ol göz damlası kullansan zaten o geçirecektir
Adı ne damlanın
Visine olması lazım
Gözlerinde kuruluk var mı
Evet varr
Blink Intensive kullanabilirsin o halde. Büyük ihtimal sendeki kızarıklık göz kuruluğundan oldu o zaman bunu kullan yapay göz damlası.
Subkonjonktival hemoraji. Acillik bi durum yok. Herhangi ekstra bir şey yapmana da gerek yok. Geçer bir haftaya.
Doktorum ben bu altta abuk subuk tavsiye veren s@laklar ne acaba
Ya ama şöyle kanlanma olan gözümde bulanıklık ve uyuşma olmaya başladı kendi kendine kapanıyor yani bu yüzden korktum aslında
Uyusma derken ne anlamda? Kendi kendine göz kapağın mı düşüyor?
Evet ve gözümün üstünden beynime doğru uyuşma oluyor sadece kanlanma olan gözümde
Nörolojik ve pupil muayenenin yapılması gerek. Kanlanmadan daha önemli bir şey bu. Acile git. Gerekli görürlerse göze danışırlar.
Ve söylemeyi unuttum göz üstümde morluklar oluştu
Kene falan ısırmadı di mi bi kanama bozukluğu var gibi koagülasyon parametrelerine de bi bakılmalı
Hayır hiçbir şey ısırmadı üst üste çok ağladım ve göz kapaklarımda morluk oluştu içinde de böyle artan kanlanma
Yani gitmeli miyim hocam acile
Morluk ve kanam çok önemli değil ama bu uyuşma ve kendi kendine kapanma biraz şüpheli. Gitmelisin acile.
Doktor musun
Hocam bana yazar mısınız size bişi sormam getek
Biraz anatomi kitabi karistirdigim gunun ertesi sabahi aileme karsi kahvalti masasinda ekmek aldirmaya goturmesinler diye girdigim haller:
Hocam ne be ulkede doktor kalmadi yuz yuze gorseniz ciddiye almayacaginiz kisilere internetten yazmaya ne heveslisiniz keske ayni saygiyi sadakati bizathi doktorlarimiza da gosterebilseniz, buradan kimsenin lafina gore hareket etmeyin isterse 10 senelik doktorum desin, gidin hastaneye, siz burada saga sola sorundiye mi kuruldu onca yer?
Cok gec olmadan git bence eger dogru yer degilse bile dogru yere yonlendirirler hani gecmis olsun
Teşekkür ederimm
Bir zahmet git ayrıca göz doktoruna git acilde anlamazlar.
Ama randevu bulamıyorum işte yoksa gidicem tabi
Nerde yaşıyorsun tüm civar hastanelere bak istersen, geçmiş olsun.
İstanbul'da
Tamam tüm ilçelere bak büyük ihtimalle çok ağlamaktan kilcar damar çatlamış Ama yinede göster ihmal etme.
Tamam teşekkür ederimm
Rica ederim
Bendede var Şu an ben gittim bir haftaya gecer dedi tansiyon olabilirmis
Seninki de bu kadar fazla mı çünkü benim bulanık gormelerim başladı
Benimki daha fazla ama bende bulaniklik yok
Ne kadar süre geçti peki
Daha var 4 gun oldu hayla ayni
Damla falan kullanmanı söylemediler mi
Verdi acil reçete kullandim ayni
Peki gün geçtikçe azalma mi oldu çoğalma mı ve morluk var mı göz üstünde
Yaaa noldu öyle kesinlikle gittt beklemeee
Ağlamaktan :( teşekkür ederim gideceğimm
Yaaa kıyamam sana kesinlikle git balım damla verirler gözünü yıkarlar
Niye agladin o kadar
Bence git ne olur ne olmaz
Teşekkürler gideceğim
Rica ederim çok geçmiş olsun
Dünya gözü öneririm nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama çoğu ilde var diye biliyorum
İstanbul'dayim evet bugün oraya bir uğrayacağım
İstanbul’da çok var Avrupayı pek bilmiyorum ama orada da çok vardır
Git bir an önce doktora görünmen gerekiyor
Teşekkür ederim gideceğimm
Geçmiş olsun. Çok, bekleme
Ölüyorsun sen zeynep.
Allah rahmet eylesin
Çok telefon bilgisayara bakıyorsan da olabilir
Acileer git hemn
Geçmiş olsun git ihmal etme
geçmiş olsun çok acil git
hiçbir şey olmaz uyu geçer
:I tansiyon vurmuş gibi geçmiş olsun
Teşekkür ederimm
rica ederim <3
Açile git yönlendirir o seni zaten
Ya acil bakmıyor falan dediler de o yüzden gitmedim daha
Elbette gitmelisin.
Gitmen gerekir.
git git bu ne
Eiiiyyy naptın kendine och och
Makyajını temizle
Yav bir git makyajını temizle doktor görse makyajını temizledin diye kızar bilr
Doktora gittiğimde temizleyeceğim zaten sen sakin olsana
Temizlemezsen uzun süre böyle olursun zaten kendine bakmıyosun
Uzun süre göz çevrene kalem makyajı yapma yüzünü bol su ile yıka göz damlası al
Kalem yapmıyorum yani gözümün içine sürülecek bir şey kullanmıyorum ama evet kirpik dahil gözüme makyaj yapmamam gerekiyor
Göz üstüne çekmiş gibisin yapma uzun süre göz damlası kullan yüzünü bol su ile yıka doktora gittiğinde bunları söyleyecek
Acil
Gerekir