Uyku sorunum olduğu için doktor bunu yazdı saç dökmesi iştah kapatması gibi yan etkileri var mıdır kullanmakta kararsızım?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uyku sorunum olduğu için doktor bunu yazdı saç dökmesi iştah kapatması gibi yan etkileri var mıdır kullanmakta kararsızım?
Herhangi bir yan etkisini görmedim. Ben 150mg kullanıyorum büyük yapımdan dolayı ve gerçekten gece uykularımın kalitesi arttı. Geçmiş olsun ve ilaca devam et kesinlikle faydasını göreceksin
50 mg bendeki sende zayıflama sac dokulmesi oldumu peki? Aksam yatmadan once mi alıyosn
@Peritonit alıskanlık yaptı mı snde
Herhangi bir saç dökülmesi veya zayıflık belirtisi yok. Çok sık kullanmıyorum ama kullandığım zamanlarda iyi uyuyorum.
Her aksam kullansam olur mu sen kac gunde bir alıyosun
Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum
50-100-150 diyr gitti ama bazıları 50 ile bile iyi geldiğini söylüyor. Genelde sabah erken kalkacaksam veya o gün başka yoğun bir işim varsa o zamanlarda alıyorum.
Gece çok uyanan biriydim ve ilaç sonrasında uyanmalar neredeyse sıfırlandı
"Desyrel (etkin maddesi trazodon hidroklorür), kaygı ve uyku bozukluklarının eşlik ettiği majör depresyon tedavisinde kullanılan reçeteli bir antidepresandır." Bu durumda tek sorunun uykusuzluk değil gibi yan etkileri reçetede yazar zaten ama herkeste aynı etkiyi göstermez.
Cevap
1Cevap
Yok en yan etkisiz uyku hapı o yüzden fazla işe yaramıyor sersemletiyor sadece bende var işe yaramadığı için kullanmıyorum
Zestat da kullandım bi ara oda ıstah ıcıyo
En hafif uyku ilacı imiş
Sinir hapı sanirim
Uyku sorunum ıcın verdi
Olabilir uyutur da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?