Uyuz tedavisi gören var mı? Kwellada losyon verdi doktor, 12 saat vücutta kalacak, sonra yıkanacağım. Kıyafeti kaynar suda yıkayacağım, evi süpüreceğim falan ama bunu yıkadıktan sonra mı önce mi yapsam? Önce yapsam; tekrar kıyafetlere, etrafa yayılacak, sonra yapsam; ben temizlenmişken tekrar kıyafetlerden bana geçecek. Kwellada nasıl kullanılır? Uygulayan arkadaşlar yardım edebilir mi? kwellada
Uyuz tedavisi için Kwellada nasıl kullanılır, işe yarıyor mu?
Daha önce bu losyonu kullanan biri olarak hemen bildiklerimi söylemek istiyorum.
Kwellda Losyon Nedir?
kwellada
Bu losyon uyuz tedavisinde kullanılan başarılı formüllerin en başında gelir. Losyon, kaşıntı yapan parazitleri öldürerek deriyi sağlıklı yapıya kavuşturur. Eczanelerde satılmaktadır. Ayrıca losyonun şampuan formu da bulunmaktadır. Kaliteli ve güçlü bir içeriği bulunduğundan dolayı hızlıca etki göstererek uyuzu tedavi eder. Kutusu beyaz ve yeşil renklerinde satılır. Normal reçete ile satılır ve SGK tarafından ödenir. İlacın üretimini de Aris Ali Raif İlaç Sanayi yapmaktadır.
Kwellda Losyon Nasıl Kullanılır?
kwellada lotion
Burada ilk önemli olan nokta, doktorun önerisi ile hareket etmektir. Eğer doktorunuz kullanıma dair bir öneri sunduysa ilk önce onu uygulamalısınız. Kullanmadan önce duş almanız ilk yapılması gerekenlerden. Duş alın, cildinizi kurulayın ve cildiniz soğuduktan sonra losyonu kullanın. Göz çevrenize ve açık yaralarınız varsa o bölgelere sürmeyin. Losyon cilde sürüldükçe emilir, o yüzden sürdüğünüz yerlere tekrar sürmeyin. Ayaklarınızdan saçlara kadar tüm vücudunuza söylediğim bölgeler dışında sürün. Buna dış genital bölgeler, koltuk altı, el ve ayak parmakları da dahil. Tüm vücudunuza sürmelisiniz. Losyon vücudunuzda ortalama 8-10 saat kaldıktan sonra duş alın.
Kwellda Losyon Ne İşe Yarar?
kwellada lotion nasıl kullanılır?
Kwellda losyon, deride olmaması gereken parazit ve böcekleri öldürerek deriyi sağlıklı yapıya kavuşturmasının yanı sıra uyuz ve uyuza bağlı kaşıntılara karşı önlem almaktadır. İçeriğinde içeren maddelerin herhangi bir zararı yoktur. Uyuz tedavisi için önerilir. Doğru kullanım sonucunda derinizi iyileştirerek uyuzdan kurtarır.
Kwellada Losyon Üst Üste Kullanılır mı?
Bu losyonun haftada 1 kez kullanılması öneriliyor. Ayrıca prospektüs bilgisi de bu yönde. Doğru kullanım için haftada sadece bir kez kullanın. Üst üste kullanmak size fayda sağlamaz, aksine yan etki gösterebilir.
Kwellada Losyon Kullanıcı Yorumları Neler?
kwellada kullanıcı yorumları
Ürün hakkında gördüğüm birkaç yorumu da eklemek istiyorum.
"5 tüp kwellada kullandım en azından 4 ay beni uğraştırdığını düşündüğüm illetten %98 kurtuldum. 3 gün sürdüm en son banyo yaptım evet kötü kokuyor ve sürmesi zor yani içinde kum gibi bir şey var ama ilk geceyi atlatınca farkı bariz görüyorsunuz zaten."
"zamanında bit için kullandığımız, tavsiye ettiğim ilaç."
İşe yaramıyor çünkü bağışıklık kazanmış bu uyuz scabiler permethrin ilaçları fayda etmiyor, inan iki türlü scabiler var geçti diyenler var ya onlar şanslı olanlar birde Norveç uyuz scabiler var kolay kolay ölmüyor bu ilaçı en az 100 tane almış kullanmışım ve metrin olanı da. ivermectin haplar var bu uyuz scabiler için, eczanede satıyorlar hapları alın ve bu ilacı da 5-6 saat sonra sürün. Bana fayda etmedi hiç biri, 4 senedir geçmedi kullanmadığım ilaç kalmadı ve bitkisel yağlar da kullandım Çay ağacı yağı karanfil yağı Eucalyptus yağı. Sağlık bakanlığı yeni ilaç üretmesi gerekir yoksa tüm Türkiye'yi saracak bu illet Türkiye'nin nerdeyse 3-1 yakalanmış bu hastalığa, bu 2ncimolan Norveç uyuzu bu ilaçlara dayanıklı
Kwellada; kaşıntıya sebep olan parazitleri etkisiz kılan bir losyondur. Sadece uyuz tedavisinde kullanılır. Eğer uyuzdan ötürü ciltte yaralarınız oluştuysa Kwellada, bu yaraları geçirmez, bunun için doktorun cilt yaralarını hızlı iyileştiren önerilerini değerlendirmek gerekir.
Kwellada kullanırken bunlara dikkat etmelisiniz;
- Losyonun ağız, göz, burun, rektum veya vajina yani vücudun iç kısımlarına girmemesi için özen göstermelisiniz.
- Kesik, tahriş veya sivilce gibi oluşumların olduğu bölgelere uygulamamalısınız.
- 2 aydan küçük çocuklar için bu losyonu kullanmayınız.
- Uyuz tedavisi boyunca fiziksel teması olabildiğince azaltmalı, özel eşyalarınızı paylaşmaktan kaçınmalısınız.
- Kwellada ilacın kullanım süresi 15 gündür, eğer 15 gün içerisinde bir iyileşme olmazsa ve yeni yaralar ortaya çıkarsa mutlaka doktora görünmelisiniz.
Kwellada şu şekilde kullanılır: - Cildin temiz, kuru ve serin olması gerekir. Sıcak duş yaptıysanız cildin soğumasını beklemelisiniz. - Losyonu boyundan ayak tabanına kadar her bölüme gelecek şekilde uygulamalısınız. - Uyguladığınız losyon 8-14 saat cildinizde kalmalı. Bu süre tamamlandıktan sonra da vücudu tamamen yıkayarak losyondan arındırmalısınız.
Peki uyuz tedavisi boyunca nelere dikkat etmek gerekir?
- Öncelikle uyuzun teşhis ve tedavisi için mutlaka doktora muayene olmalısınız. Doktorun reçete edeceği ilaçları belirtilen şeklin dışına çıkmadan istikrarlı şekilde kullanmalısınız.
- Yatak, çarşaf, yastık, tarak, diş fırçası gibi kişisel eşyalarını güçlü bir temizleyici ile yüksek sıcaklıkta temizlemelisiniz. Tedavi bittikten sonra da bu temizleme işlemini tekrarlamalısınız.
bunu gece yatarken losyonu bütün vücuda sür sadece bir gece sabah kalkınca yıkan çarşafını kıyafetini değiştir okadar bide her gün kendi vermiştir kremi var yara üstüne sür alkolsuz nemlendirici kullan tüm vücuda ilaçlarınıda zamanında iç , nemlendirici şart uyuz losyonu kurutuyor vücüdü bide bebe şampuanı ile yıkan
Kwellada'yı kullanmadan duşa gi,r iyice kurulan ve losyonu sür boynundan aşağı, her yere parmak aralarına koltuk altlarına kadar kaşınsın kaşınmasın her yerine sür. Sonra kıyafetlerini giyip yatıyorsun 8-10 saat sonra kalkıp duşa giriyorsun. Kıyafetlerini eşyaları yüksek sıcaklıkta yıkayacaksın. Bunu bu gece yaptın, 1 hafta sonra tekrar yap. Kwellada 120 ml dir, iki kullanımlık çıkar rahat 15 günde bir kür tamamlanmış olur yine geçmezse tekrar doktora gidersin.
işe öncelikle kıyafetlerden başla bence kükürtlü sabun kullan en önemli etken o çünkü eczane de losyon oluyor düzenli temizlik yaparsan bir hafta içinde birşey kalmaz ama dipten temele temizlik şart
böyle olması normal tırnak diplerini temizle tırnaklarını kes özellikle koltuk altı cinsel böyle ön arka ve diz arkası bölümlerini temizle gerekirse ağda yapabilirsin evi de hergün yerleri kükürtlü sabun ile sil azalmaya başlamış zaten geçecek inşallah
İşe yaramıyor çünkü bağışıklık kazanmış bu uyuz scabiler permethrin ilaçları fayda etmiyor, inan ijintürlü scabiler var geçti diyenler var ya onlar şanslı olanlar birde Norveç uyuz scabiler var kolay kolay ölmüyor hu ilaç ned ivermectin fayda etmiyor 4 senedir geçmedi kullanmadığım ilaç kalmadı ve bitkisel yağlar da kullandım Çay ağacı yağı karanfil yağı Eucalyptus yağı. Sağlık bakanlığı yeni ilaç üretmesi gerekir yoksa tüm Türkiye'yi saracak bu illet Türkiye'nin nerdeyse 3-1 yakalanmış bu hastalığa
Hastalığı yeni Farkettiyseniz önerilerimi iyi dinleyin önce ilaci sürmeden önce banyo olmanız gerekmektedir bu sabun kükürtlü sabun olmak zorunda 3 gü üste üste sürün birde alerji hapı yani kajinti hapı kullanmanız lazım bu haplarin ismi alerjet veya kestine alın içten kurumasını sağlar banyo olduktan sonra elbiselerini değiştirin 3 gün kuandiktan sonra 3 veya 4 gün arayla devam edin uyuz hemen geçmez 2 hafta veya 3 hafta çok rahat bulur en az 2 ay bile devam edebiliyor belki daha çok cok lanet bir hastalik
Bizde piyasadaki ilaçlar hiçbir işe yaramadı. Cİldiye uzmanı bize Çöktürülmüş kükürt 60gr, Huilde code 30gr, Vazelin 120gr, Lanolin 50 gr karışımını verdi bu karışımı eczanede yaptırdık ve 10 gün boyunca akşam yıkandık sonra kremi sürdük temiz, iç kısımdan ütülenmiş kıyafetleri giydik, evi sürekli temizledik ve biz bu hastalıktan kurtulduk..
Bende kullandım 1 hafta sonra tekrar uyguladım kontrole gittim ama ilaç alerji yaptı daha da çok kızartı yaptı daha çok kasinti başladı sonra alerjik krem hap falan yazdı kizartilar hep geçti arada bir yine kırmızı noktalar cikiyo kasintim cok az kaldı
Kwellada kullanıyorum şu an da kesinlikle doktor tavsiyesiyle kullanmadım bir kere sürüp ikinci kullanımı 7 gün sonra yapılacaği söylendi ben hergun gece sürüp uyudum ertesi geceye kadar vücudumda kaldı duş aldım yeni yıkanmış kıyafetlerimi giyip tekrar sürdüm böyle 3 gündür kullaniyorum kaşıntım baya azaldı uyuzun tek seferde kullanarak geçecegini düşünmüyorum ayrıca hergun yeni kıyafet giymek gerek koltuklari süpürdum çarşafları sirkeledim ekstra bişey yapmadım
Ben de bugün gittim doktor bana losyonu verdi 3 gün boyunca vücuduma süreceğim ama banyo yapmayacağım 3 gün boyunca yani 3 gün 3 gece üst üste sürüp 3 gün boyunca banyo yapmayacağım mı pek düzgün anlamadım
Ben losyonu banyodan sonra kurulanmadan vücudumun heryerine sürdüm. Ondan sonra hemen duş aldım. Açıklamaları pek dikkate almadım. Ama şu an çok daha fena kaşınıyorum. Bu normal mi?