Ben 10 yılı aşkın bir süredir hiç arkadaşım olmadığı için psikiyatri tedavisi görüyorum. O süre zarfında birçok doktor değiştirdim ama doktorlar hiç bana yardımcı olmuyorlar. Sadece ilaç yazıp gönderiyorlar. Yıllardır ilaç içtim, geçen aylarda doktor kontrolünde bıraktım. Ayrıca psikologlara da gittim, her dediklerini yapmaya çalıştım. Ama yine değişen bir şey olmadı, yine hiç arkadaşım yok. Bu doktorlar neden bana çözüm bulmak istemiyorlar?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sosyal çevren olmalı kardeşim yoksa yeni insan tanıyamazsın nerde yaşıyorsun orada kimsele yok mu
Var da insanlar bana karşı çok umursamaz davranıyor neden bana karşı böyleler anlamadım
okula gidiyor musun siniflarin nasildi
Evet gittim meslek lisesi mezunuyum sınıflar iyiydi de bana karşı hep umursamazsa davranıyorlardı nedense
belki de biraz pasif kalmayi tercih etmis olabilir misin? ikili iliskiler bazen biraz zor evet ama her turlusu karsilikli caba ve iletisim gerektiriyor
Hiç pasif biri değilim gayet aktifim hatta bu konuda uzman doktorlardan bile destek aldım bana terapi verdiler tavsiyelerini yaptım ama değişen hiçbir şey yok benim hayatım acaba hep böyle mi geçecek?
hayir tabii ki neden oyle gecsin, bazen bir problemimiz varken hic icinden cikamayacak gibi hissedebiliyoruz. eger dedigin gibiyse cevrenle alakali olabilir. bir hobin varsa veya almak istedigin bir egitim vesaire pesinden gitmeni oneririm. bu ortamlarda ortak paydada bulusabilecegin ve iyi anlasacagin insanlar olacaktir
Dediklerinde haklısın ama benim bu sorunum yıllardır devam ediyor en az 10 yıl olmuştur ne zaman çözülecek hiç bilmiyorum
Ben olurum arkadaşın
Sensin dimi
Ne
Neyse @vanessa00
Yok ben o değilim
Gizliden çık sana mesaj atim o zaman
Anladim off malin tekiyim neyse
@Berk7isttt sorun değil takma
istek attım
@Berk7isttt o kız hesabı olan bir erkek ondan uzak dur arkadaş olalım dedi engelledi beni
Allah razi olsun abi, bunlari yasamana üzüldüm
@Berk7isttt anlamadım öyle yaparak eline geçti umarım bana yaşattığının bin katını yaşar da anlar büyük ihtimalle erkektir o
Buna uzuldum eger konuşmak istersen eğer dostça
@Berk7isttt daha konuşalı 5 dakika bile olmamıştı amacı neydi biliyor musun
@Berk7isttt istek attım