Merhaba arkadaşlar uzun zamandır araştırmadayım farklı sitelerden farklı insanların yanıtlarını, tecrübelerini, bilgilerini öğrenmek istiyorum ameliyat sürecine gireceğim protez ameliyatıyla ilgili olumsuz çok şey okudum ama onun kadar da olumlu şeyler okudum ikilemde kaldım sizce gerek var mı
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Göğüs için silikon mu
Evet
Küçük mü yoksa çok büyük sarkık mı
Doğum ve emzirme sürecinden sonra çekildiler sarkma yok sorduğum konu hakkında bilginiz nedir yorumunuzu bekliyorum
Yani bence yanlış bir düşünce eşiniz hissiyatından olsun yapısından olsun memnun olmama durumun olucaktır bana sorarsan elindekini nasıl etkili hale getiririm demen lazım
Tamam teşekkür ederim
Yaşınız nedir
her amelyatın riski var
Evet tabii var ama bu keyfi olacak bir ameliyat
para için yaparlar nekadar çok veirsen okadar özenirler pazarlık edersen sıkıntılı bence
Anladım teşekkür ederim
geçmiş olsun acil şifalr diliyorum bence üniversitede prof bul katıkı paı ve azda elden öden mükemmel olur özleden güvenli
Özelde doktorum kendi kliniği var cerrahi işlemleri vs hastanede yapıyor meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdim uzun zamandır istiyordum ama bu protezlerin zaman içerisinde kapsül oluşturma riski varmış tekrar bir ameliyata neden olabiliyormuş geç farkedildiğinde evreleri varmış bundan bahsediyorum protezi değiştirmek istersen sen atıyorum 10 sene sonra değiştirebilirsin kendi isteğinle ama kapsül oluştu diyelim 5 ay sonra da 15 sene sonra da olabilirmiş bu. ozaman mecburi imiş ameliyat bu yüzden gerekk var mı hiç emin olamadım
doktorun geçmişni incele başrılımı baraştır buyuk bu amelyat şekil veiryor sonucta ama evli değilsen erken
Doktor iyi operasyonları iyi inceleme gözle görme şansım oldu doğumdan sonra zaten göğüslerimi beğenmemeye başladım evliyim
eşinmi eleştirdi aslında doğum sonrası gelişir dolar bence
Hayır eşim karışmıyor olmamı dahi istemiyor aslında ben kendi psikolojimi etkiledim sanırım
yeniden çocuk olursa onuda düşün
Anladm düşüneceğim teşekkür ederim
tekrar geçmiş olsun çocuğunla mutlu yaşamlar
gereksiz