5 gü

Haddim olmayarak cildiyecilerin işini yapamadiklarini düşünüyorum. Sizce?

3 kere cildiyeciye gittim 1 tanesi bana roaccutane'a başlayacaksın demişti. Ben bekliyorum ki bir test yapar şunu yemelisin ya da şunu kullanmalısın ya da şöyle yapmalısın diye tavsiye verir. Direkt ilaç deyince hemen topukladım.

Sonra daha büyük bir araştırma hastanesinde cildiyeye gittim o da yüzüme baktı 2 tane krem yazdı (hiçbir işe yaramadı aksine yüzümü güçsüzleştirdi) üstelik kullanmama onay verdiği yüz yıkama jeli cildimi kuruttu. Bırakmak zorunda kaldım.

Sonra dedim ki abur cuburu biraz kısayım ve yüzümle çok oynadığımı dokunduğumu fark ettim cildim 2 3 hafta içinde düzeldi hiçbir ilaç ve kreme gerek kalmadan.

Sonra ben ciddi alerji oldum belki 10 tane hastaneyi aradım test yapmıyoruz dediler. Eee ne yapıyorsunuz test yapmıyorsanız? Sadece üniversite hastanesi dediler. Ona da sıra bulup gittim.

Kısaca cildiyecilerin kesinlikle işlerini yapamadıklarını düşünüyorum. Üstelik arkadaşlarım da asla hiçbir cildiyeciden memnun ayrılmadılar asla sorunları çözülmedi. Kendi imkanlarımla güneş kremine alerjim olduğunu keşfettim.

Haddim olmayarak cildiyecilerin işini yapamadiklarini düşünüyorum. Sizce?