Emilim bozukluğu ve pangastrit?
Eklem ağrılarım kas ağrım
İshal
Mide şişkinliği
Bulantı
Kilo kaybı
Eklem ağrılarım kas ağrım
İshal
Mide şişkinliği
Bulantı
Kilo kaybı
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Geçmiş olsun canım nasıl oldun birebir aynı şeyleri yaşadıpım için bir an ben mi yazdım dşye bile düşündüm gün bitsin dşye yaşıyorum nasıl oldun
Neler yasadin kac gun surdu?
Hafidledi agrilarim ama tamamen gecmiyor asiri termem vardi her dakika o azaldi
Devamli ishal
Vardi o da arada bi oluyo mide agrisi sikinlik devam ediyo kilo kaybim vardi oda durdu çok fazla unjtkanlik oluyordu oda azaldi cok sukur olsn ibs olabilir miyim bilmiylrum ama pamgastrit ve emilim bozuklugu kesin netlesti tedavi goruyorum
1 aydır var su bile içsem kusuyorum sürekli midem bulanıyor ishalim geçmiyor bazen kanlı geliyor nefesim daralıyo asırı terliyorum ve göğüs kafesim çok yanıyor 6 kilo verdim mide ağrım ztn hiç geçmçyor her gün serum yiyorum serumlarda agrıyı geçirmiyo hafifletiyo sadece şişkinlik hep var iğrenç bi şey doktorlar bi şey yok diyo
Bakterin pozitif mi acaba senin
Bana psikolojik dediler hastanede serum yerken panik atak geçirmişim psikiyatri ilaç yazdı ama geçmedi
Endoskobi oldunmj klonoskoni
Ben oldum
Gastrenolojiye gittin mi
Gittim endoskopi oldum biyopsi aldırdım
Pangastrit dediler ama o bu belirtileri yapmaz dediler
Tedavimi sonlandırdı iki doktor işte genel cerrahiye gittim o da bişey yk dedi acildeki miden komple yara olmus pangastrit yazıyo burada tabi bu şikayetler normal dedi
Hayatım zehir oldu
Sabah altıda yıne gıdıcm
Ayni durumdayim ayni seyleri defalarca sorudm gece yarilari uykudna uyandm mide bulantisindna birsey yiyemedim agzima aci boyle sular geldi karnim gurulduyo bazen sisiyo
Gaz oluyo ishal ve arada kabizlil afedersn ama sıkma canını sitres
Tetikliyo sindirim sistemi bozuklugi galiba ve internetten ibs ve emilim bozukluginu arastirdn mi
Hiç
Evet gunluk arastırıyrm Şu an bilr agrıdan uyuyamıym dediklerinin aynısı ya pangastrit yapıyr demekki ibs mide siniremediği için oluyo mide geçerse oda geçermiş oyle demişti doktor
Ben kendimi kotu hastalik bilr sandm saclarim bile dokuldu sonra durdu merak etme tatlim aynilarimi yasiyom Şu an midem col agriyo sis ve ondna uyuyamiyorm bende ayniyim gecmis olsn
Bu durumu doktprlar ciddiye almıyr onemsemiyolar on tane doktor gezdım ozeloydı devletoydı sadece bir tane acilddki doktor dsdi ciddi bu durum diye ve sadece onun serjmu geçirmişti
Sana da çok geçmil olsun diyetine dikkat et yarın ben gidincr detaylı aktarırırım bu gşdecegm doktorda çok iyi belki bişey yapar
Helicobakterin yoksa stresten oluyomus bi de
Ayni devlet
2 hastane ozel 4 gezdim haber verirsne sevinirim :)
Tamamdır atlatıcz kız merak etme😌
Var mı bir gelişme düzelme
bnde sindirim bozukluğu war gibi