Kimisi 2 aylık lensi 1 ay kullanır, kimisi 2 ayı geçirir gittiği yere kadar kullanır (mesela ben). şu an 3.5 aydayız😂 gözde ufaktan batma hissiyatı gibi gıdıklanma ve kuruluk yapmaya başladı ama olsun o lens gözden düşene kadar devam diyorum😁
1 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Knk onu bunu sallada Pp deki kız ne öyle Allah canını almasın senin. Şu kankama bir tane şöyle güzel bir parça ayarlamadın ya yazıklar olsun sana
Aslında bakım şekline göre süresi uzuyo ya. Neyse ki gözlüklüyüm
Evett doğru bi aralar bennde gözlüklüydüm de hiiiiç sevmezdim ben iyi ki de lense geçmişi derim hep bir de benim numarası baayaaa yüksek lens daha rahat benim için gözlük yağmurlu ya da soğuk havalarda sıkıntı ya
Doğru, zor oluyo hava şartları sebebiyle. Sende miyop mu var astigmat mı bilmiyorum, bende astigmat var gözlükle merdiven çıkarken 2 kere yere düştüm. Nesnelerin boyutu tamamen farklı, şişko kediyi yavru kedi boyutunda falan görüyorum :((( sadece her şey aşırı HD oluyo ahahah
Bende valla hem miyop hem astigmat her ikiside var maalesefff
Kaç numara senin
1.5 birisi diğeri de 1. Astigmatın 2 derecesi miyopta 4 diye biliyorum, sağlam körüm özellikle de gözüm kuruysa. Seninki kaç numre ve ne
Ben senden de körüm flxkdnxltlks benim iki gözde 6.5 hatta yükselmiştir en son 2 sene önce muayene oldum
Abovvv çok fenaa
Süresi ne kadarsa o kadar kullan sonra retinana hasar verir
Gözüne ciddi zarar verirsin
8 senedir kullanıyorum da sanmam ya ciddi bişey olacağını sadece en fazla gözümden pıt diye düşer 😂 (sadece 2 kez o da gözümü ovuşturduğum için gözümün beyaz kısmı su toplamıştı şişmişti)
şeklini kaybedip lenslikten çıkana kadar
Flxndnxöfkla eh sayılır benimde öyleli gibi
İlerde kör olunca anlarsın
8 senedir lens kullanıyorum😁 önemli olan mikrop kaptırmamak
Bi 8 sene sonra gorursun zamanı geçince kendisi mikrop kapmaya başlar zaten
Çok zararlı senin için
lens harbi sıkıntı
Kullanma