Yani benim 4 ay olmuştur 😂 genelde ya lens gözümü rahatsız edene kadar takarım, rahatsız etmiyorsa da gözümden düşene kadar takarım
2 ay
Yani benim 4 ay olmuştur 😂 genelde ya lens gözümü rahatsız edene kadar takarım, rahatsız etmiyorsa da gözümden düşene kadar takarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gece uyuya biliyormusun 🤣 ben bir kere denedim ondada gözüme batma yaptı lens kullanmayı bıraktım sonra gözlerim düzeldi 🤣
Uyuyorummm bazen aşırı yorgun oluyorum çıkarmıyorum. Sadece uyanınca bi süre gözde kuruluk yapıyor ama geçiyor bi 10dk sonra
Bende çok fazla batma yapmıştı hatta çıkartamıyordum sabah birz uğraştım yıkadım falan anca çıktı sonrada bıraktım öyle olunca bende kötü olmuştu iniallah sende olmaz öyle bir şey birde çıkartmaya çalış yorgunda olsan
2 ayı geçmedi benim ya çünkü sertleşip batmaya başlıyordu 😅
Çizmiş olabilirsin ve lens solüsyonunu düzenli değiştirmediğindendir😂
Üç dört günde bir değiştiriyordum yaa😅
Maşallah sana lens dayanmaz😂
O yüzden gözlüğe döndüm zaten 😂
Takamıyorum lens kahretsinnnn ufff
O niye ya :) asla lens takamayan teyzelerime kardeşlerime ben öğrettim takmayı basit geliyo artık kendileri takabiliyor
yaa🥲 gözüme değdiği an kırpıyorum gözümü tutamadan
Aynanın karşısına geç ya da önüne bi ayna al bakarak takmayı dene baya bi süre uğraştırır ama elinde gözünde alışıyo bi süre sonra
E bakmadan nasi takarim aynayla yapiom zaten🥲 bakalim alisinca olur diyosun madem, az denedim
Lenste 8. Senem falan aynaya bakmadan 1 saniyede takarım😂 başlarda takamıyorum ya da çıkaramıyorum diye ağladığımı hatırlıyorumm pes etme öğrendikten sonra dünya varmış dersin
Vay bee, baya motive oldum tesekkur ederimm😅
Çizdirmeni tavsiye ederim
Ya geri yükseliyo numara diyorlar genelde
O gözünün durumu ve uygulanan yönteme göre değişiyor, ben çizdirdim ve çok memnunum
Kaç numarayken çizdirdin acaba
Ben 3,5, biz 7 kişi birlikte çizdirdik aramızda 7 numara olan da vardı 2 numara opan da
Maşallah bi ben yokmuşum😂 benim 6.5 iki gözümde... bi de çizdirirken sağa sola anlık gözüm kayar diye korkarımm
Hiç öyle göz kayması falan olmuyor, istesen de olmaz emin ol
bence süresini geçmemek lazım
Yani riskli de olabilir ama şuana kadar bi sorun olmadı bende
Deneme yanılma diyorsun
Hiç kullanmadığım için bilmiyorum
Yok öyle dertlerim.
Kör olursun valla yapma bak
Yenisini alırım sana