Sağlık 1 sa Sineği nasıl bulurum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Her yerimi ısırdı, uyuyamıyorum hiçbir yerde yok ama yatınca vız vız vız Sineği nasıl bulurum? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% 55 dk Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir süre sabredip karanlıkta beklemeye devam et. Sonra aniden ışığı yak. O anda sinek en yakın duvara konacaktır ve ışık yüzünden ortama alışmaya çalışacaktır. Bu sırada bulabilirsen işini bitirebilirsin. 0 0 Yorumla
lingualfrenlum Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 sa Bğtün ışıkları kapat flashı aç ışığa gelir gelince takip et öldür 0 0 Yorumla
Kural25 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 sa Telefon ışığı açık kasın geldiğinde hemen kaldır görünüyor 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 sa Sağlık konusunda 460 cevap paylaştı. Uyuyor gibi yap sende ona sok aniden ndnddj 0 5 Yorumla -1zekalıadam 1 sa @Kupid adam haklı Yorumla Soran 56 dk Abi ben ne sokcam ona Yorumla Kupid 55 dk Bıçak git vs at Yorumla Soran 54 dk Oda değiştirdim valla işini biliyo ne zaman uykuya dalsam geliyo Yorumla Kupid 54 dk Şimdi o uyunca arkasindan şaplakla misss Yorumla
LengeliFötr Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% 1 sa Sağlık konusunda 329 cevap paylaştı. Işığı kapat flaşı aç bekle gelecek ibine 0 18 Yorumla Soran 1 sa Bi ara yaptım geldi de yakalayamadım geri gitti simdi de gelmiyo Yorumla LengeliFötr 1 sa Gelir cnmm gelir Yorumla Soran 1 sa Gelmiorcnmm gelmior Yorumla LengeliFötr 1 sa Uyanık çıktı pşt Yorumla Soran 56 dk Oda değiştim onla uğraşamam Yorumla LengeliFötr 56 dk Gay misin öldürsene Yorumla Soran 55 dk Bulamiorummmmm Yorumla LengeliFötr 54 dk Gayyy Yorumla Soran 54 dk Efm Yorumla LengeliFötr 52 dk Sa Yorumla Soran 52 dk As Yorumla LengeliFötr 50 dk Nbr Yorumla Soran 49 dk İi snden nbr Yorumla LengeliFötr 47 dk Tşkk sn svym Yorumla Soran 47 dk Snalikada miyiz acba Yorumla LengeliFötr 41 dk Purna Yorumla Soran 40 dk Tvbe ya bb Yorumla LengeliFötr 40 dk Bb 😘 Yorumla
Arvenn2004 Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 100% 55 dk Sineğe bu yaptığının yanlış olduğunu söyle 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 sa Sağlık konusunda 477 cevap paylaştı. Bir noktaya ışık tut, oraya gelince avla 0 0 Yorumla
golgex34 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 sa Telefonun flaşını yak gelir ışığa direk 0 1 Yorumla Soran 56 dk Geldi de yakalayamadım Yorumla
Caner067 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 sa Hahahah 0 8 Yorumla Soran 1 sa Komik mi Yorumla Caner067 1 sa Vız vız vız Yorumla Soran 56 dk Sana gelsin oh Yorumla Caner067 56 dk Ben gül diye yaptım özür dilerim Yorumla Soran 54 dk Nolcak Yorumla Caner067 53 dk Bilmiyorum ki yer değiş salona git Yorumla Soran 52 dk Öyl e yaptım Yorumla Caner067 50 dk Geliyor mu şu an Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bir süre sabredip karanlıkta beklemeye devam et.
Sonra aniden ışığı yak.
O anda sinek en yakın duvara konacaktır ve ışık yüzünden ortama alışmaya çalışacaktır. Bu sırada bulabilirsen işini bitirebilirsin.
Bğtün ışıkları kapat flashı aç ışığa gelir gelince takip et öldür
Telefon ışığı açık kasın geldiğinde hemen kaldır görünüyor
Uyuyor gibi yap sende ona sok aniden ndnddj
@Kupid adam haklı
Abi ben ne sokcam ona
Bıçak git vs at
Oda değiştirdim valla işini biliyo ne zaman uykuya dalsam geliyo
Şimdi o uyunca arkasindan şaplakla misss
Işığı kapat flaşı aç bekle gelecek ibine
Bi ara yaptım geldi de yakalayamadım geri gitti simdi de gelmiyo
Gelir cnmm gelir
Gelmiorcnmm gelmior