İnternet & Teknoloji Gifleri nereden bulup ulaşabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bu hareketli görüntü dedikleri giftleri nereden bulabilirim yardımcı olacak var mı teşekkürler? Gifleri nereden bulup ulaşabilirim? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ Takip Et Yoda Yaş: 100 , eic 99% 4 ay Googlede yaz. Görsellerde gif olarak arat en basiti 0 3 Yorumla Soran 4 ay Link olarak nasıl çıkıyor hani birine göndermek almak istrrrdfl6 Yorumla _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ 4 ay Mesela aşk la ilgili gifi anlatıyım. Aşk gif yaz görsellere tıkla gifler açılır.Onu tıkla sayfa açılınca en üstte linki kopyala yapıştır yapabilirsin. Sitede göndereceksen. Hızlı resimden halledebilirsin Yorumla _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ 4 ay Başka sitelerde mevcut. Ben sana en basitinden söyledim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 4 ay gif onlar gift hediye demek. İnternete aramak istediğin bir şeyi yazıp gif yaz çıkar 0 2 Yorumla Soran 4 ay Özür dilerim yanlış olmuş Yorumla Cevap sahibi 4 ay yok estağfurullah özür dilenecek bir şey değil 😅 sadece doğrusunu bil Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 4 ay İnternet & Teknoloji konusunda 544 cevap paylaştı. Ne tarz bir şey arıyorsun ona göre değişir 0 2 Yorumla Soran 4 ay Farklı işte ya Yorumla Dance_with_Devotion 4 ay Erotik falansa ve whatsapptan yollayacaksan süreç değişiyor Yorumla
ordellrobbie Takip Et Xper 6 Yaş: 34 4 ay Yardımcı olabilirim 0 2 Yorumla Soran 4 ay Ol o halde Yorumla ordellrobbie 4 ay Yaz o halde 😀 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 38 4 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı. Tenor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Googlede yaz. Görsellerde gif olarak arat en basiti
Link olarak nasıl çıkıyor hani birine göndermek almak istrrrdfl6
Mesela aşk la ilgili gifi anlatıyım. Aşk gif yaz görsellere tıkla gifler açılır.
Onu tıkla sayfa açılınca en üstte linki kopyala yapıştır yapabilirsin. Sitede göndereceksen. Hızlı resimden halledebilirsin
Başka sitelerde mevcut. Ben sana en basitinden söyledim
buradan : https://giphy.com/
gif onlar gift hediye demek. İnternete aramak istediğin bir şeyi yazıp gif yaz çıkar
Özür dilerim yanlış olmuş
yok estağfurullah özür dilenecek bir şey değil 😅 sadece doğrusunu bil
Ne tarz bir şey arıyorsun ona göre değişir
Farklı işte ya
Erotik falansa ve whatsapptan yollayacaksan süreç değişiyor
Yardımcı olabilirim
Ol o halde
Yaz o halde 😀
Tenor
Google, tumblr