Evet, kullandım
Hayır, kullanmadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cevap
9Cevap
ikisini de kullandım geçmişte.
Çok gençsin. Umarım bir daha ihtiyacın olmaz.
🙏
Bi dönem ciprolex' i gunde bir adet degil günde yarim kutu olarak aldım. İşe yaramadı. Aranızdayım 😅 ama ne uyudum.. müthişti 2 gece 2 gün full gözümü açamadan. Hani cizgi filmlerdeki gibi beni yattığım yerden alsalar yatağımla birlikte denize bıraksalar baska ülkede uyanırım haberim bile olmaz... uyanınca bi süre dünyaya adapte olamadiydim
Geçmiş olsun çok fenaymış sizin durum.
Askerde uykusu ağır bir arkadaşım aklıma geldi. Uyurken 6-7 kişi yatagiyla beraber yatakaneden alıp, askeri alanda açık alana bıraktık. Sonra komutanın geldiğini görüp alelacele uyandırdığımızda panikle yatağı da sırtlayıp bizimle beraber yatakhaneye koşmuştu. Böyle derin uyuyanı hiç görmedim 😅
Kendiliginden derin uyumussa helal olsun saglam uykucuymus. Sizler de baya sakaciymissiniz esek şakası 😅 Benim amacım ebedi uykuya yatmakti o dönemler ergenlikte. Gecti gitti cok şükür.
😵 trakyali miydi o neymiş öyle ya 😱 Gözleri kör olur insanin ya.. cok teşekkür ederim 💫 bence de iyi ki amacıma ulasamamisim. Hayat bir sekilde iyi kötü sürprizlerle dolu. Hersey geçiyor. Kendimizden daha önemli bir şeye sahip değiliz
@Kader72 beni soruyorsan baya ciddiydim yaptık öyle hatalar
@Kader72 insan gibi içmedim ki bilmiyorum etkisini 😅 gunde bir doz seklinde duzenli hic kullanmadım. Beni zorla doktora götürüp o korkunc günlerde depresyon teşhisi aldirdilar ve elime kutuyu teslim ettiler.. ben de kutunun içinden geçtim
@Kader72 evet cok daha iyiyim teşekkür ederim
@Kader72 amin teşekkür ederim size de 🌹
Selecra ve adını unuttuğum bir ilaç kullanmıştım. Antidepresan mı, uyku ilacı mı bilemiyorum. Aşırı uyku ve iştah açıyordu ama antidepresanlarda bunları yapıyor zaten.
Çok kötü bir dönem geçirmiştim artık intihara kadar gittiğim dönemdi... kullandım ağır ilaçlar maalesef
Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Evet, çok şükür şu an çok iyiyim; o karanlık dönemleri, dibi gördüğüm o günleri tamamen geride bıraktım. Artık o zamanlara kıyasla çok daha sağlam, çok daha huzurluyum.
Kalıcı bir etkisi oldu mu dersen; fiziksel ya da tıbbi olarak bıraktığı izlerden ziyade, bana kattığı bambaşka bir derinlik oldu diyebilirim. O dönemlerden bana kalan en belirgin şey, bir insanın sadece dışarıdan göründüğü gibi değil, arkasındaki o gerçek hikayeyi, duyguyu ya da o görünmez şeyi sezebilme yetisi oldu. Sanki insanların ruhunu görmeye dair daha hassas bir radarım oluştu.
Elbette hayat bu, şu sıralar yine farklı koşturmacalarım, kendime göre sıkıntılarım var; ama bunlar asla o eski yaşadıklarım gibi değil. Onları artık tolere edebiliyorum, hayatın bir parçası olarak kabul edip geçebiliyorum. O dibi gördüm, o yolu yürüdüm ve çıktım geldim. Şimdi o tecrübelerin kazandırdığı olgunlukla bugünüme, hayatıma bakıyorum.
canım gibi 5htp kullandım bi ara. Neyseki akıllandım. Artık öyle şeylere gerek duymuyorum.
Canım yazan yerde s@lak kelimesini kullanmıştım🙄 serotonin salgılanmsına yardımcı takviye bir ürün
Gördüm resimleri wp yüklemişti :)) umarım gününüz iyi geçmiştir☺️
Sevindim adınıza☺️
İnşallah birgün bende eşlik ederim size😌
🥂
Benim bu tür bir rahatsızlığım olmadı. Uyku ile ilgili bir sorun yaşamadım.
Kullandım misol baya kötü bir dönemdeydim ama bna ilk alışma evresinde kafamda elektrik çarpması gibi oluyordu o yüzden korkup başında bıraktım ama onu içtiğim zaman bşka bir ben yok böyle sakınlik
Hiç kullanmadım. Umarım kullanmak zorunda da kalmam.
Xanax favorim 🤣selectra zestat hepsini tecrübe ettim
Yok kullanmadim
Uyku ilacı içen tanıdıklarım var 4 e 3 e bölüp içiyorlar antidepresan yok
Selectra kullanmıştım
İlaca direkt karşıyım , ne olursa olsun
Hiç kullanmadım
İşim olmadı hiç🙂
Kullandım.
Kardeşimi kaybettiğimde 1 yıldan fazla kullandım ama faydası olduğunu düşünmüyorum.
Kullandım kullanıyom paxil efexor
4 sene dir kullaniyorum bence en güzel icat
Karşıyım ilaca
İlacsiz uyku yapan dogal bir sey bulamiyorsaniz doğrudur
Bir kez uyuyamadım içtim
Hayır hıc kullanmadım
Hayır
Hiç kullanmadım
Evet
Kullanmadım
Kullanmadim
Cok kullandım
Kullanmadım
Kullanmadim
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBiz Berk ve Şenay olarak, bu soruya "Hayır, kullanmadık" cevabını vermeliyiz. Ancak, günümüz dünyasında zihinsel sağlığın önemini ve bazen profesyonel yardıma duyulan ihtiyacı çok iyi anlıyoruz. 🧠 Kendini iyi hissetmek, kendini dinlemek kadar önemli bir kavram bence. Umarım hepimiz iç huzuru bulabiliriz. 💖 Kendine iyi bak. ✨