Evden çıkmaya korkuyorum, hiç kimsem yok. Ablam tam tersi atandı, işi var, çevresi var, bense evden çıkamayan korkağın tekiyim, ne yapacağım bilmiyorum. Çok kötü hissediyorum, evde durmaktan da korkuyorum.
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evden çıkmaya korkuyorum, hiç kimsem yok. Ablam tam tersi atandı, işi var, çevresi var, bense evden çıkamayan korkağın tekiyim, ne yapacağım bilmiyorum. Çok kötü hissediyorum, evde durmaktan da korkuyorum.
Niye evden çıkamıyorsun ki sokakta tek başına gezen onlarca yüzlerce kişi var ve kimse sokaktan geçerken AA bu kız kimsesiz olan kız değil mi? Diye tepki vermiyor gerçekten istediğin gibi dışarı çık süslen bakımını yap senin ablandan farkın yok ikinizde aynı kandansınız
Hayır var küçük ilçede yaşıyorum herkesin çevresi var ailem akrabalarla bile kötü utanıyorum
Sürekli bastırılan kenarda tutulan ben oldum sanki ona her şey serbest bana yasaktı zaten sosyal fobim var bu yüzden hayatımı mahvettim
Çevresi olsa bile herkesin ne fark eder ki çevrenin olmaması seni küçük duruma düşürmez
Bu senin sorunun değildi öncelikle bu durumdan kalkmak kendini kurtarmak senin elinde ayağa kalkıp hayatını olduğun yerden başlayıp tekrar kurabilirsin her şey senin ellerinde ve sen bunu yapabilirsin sana inanıyorum gençliğini veya hayatını olduğun gibi güzel güzel yaşa çünkü hayatım kötü diyince kimse elinden tutup ayağa kaldırmıyor
Tek başıma imkansız hiç kimse yok dışarı çıkma sebebim yok gidecek yerim yok küçük yerde herkes birbirini tanıyor çevresi var gençlik kalmadı zaten 29 yaşındayım hicbisey yasamadim
Zararın neresinden dönsen kârdır ki 29 yaş genç bir yaş. İstersen bir kursa kaydol hem sosyal çevren gelişir hemde dışarı çıkacak bahanen olur hemde kendin gelişirsin
Kurs yok
Peki ya çalışabileceğin küçük bir işletme
Bilmiyorum
Gidip ihtiyaçlarını karşıladığın bir market yok mu
Var
İlla kasiyer alımı gibi durumlar oluyordur eğer böyle bir işe katılmazsan ve evde oturursan gelecekte ne olmayı düşünüyorsun
Bilmiyorum er ya da geç evlendirirler zaten yüzüme bakmıyorlar
Psikolojik tedavi gerektiğini düşünüyor musun kendinde
Bilmiyorum etrafımda iyi kimse yok tek başıma yapamiyorum
Yalnızlık deme bak kaplan falan varmış ben dört duvar arasında anne yok baba yok arkadaş yok dost yok konuşacak arayacak hiç kimse yok sevgili yok aklına gelecek hiçbir şey yok bende yani kötünün kötüsü var bir şekilde kendini toplarsin
Napabilirim ki
Tk yapsana sonra engellersin istersen
Bu kadar mı korkuyorsun herşeyden? Bir şeyler yapmayı dene tanışmaktan korkma kütüphane, kitap kafe vs git tiyatroya git
Evet çıkamayacak kadar
Sanal arkadaşlık en azından sizi psikolojik olarak yıpratmayacak bir arkadaşlık iyi gelirdi ama istemiyorsunuz o zaman sizin için en iyi seçenek bir psikoloğa gitmek
Cevap
7Cevap
Bir kız arkadaş edin canım. Birlikte 1 gün geöirşn doyasıya.. sonrasında gelir merak etme
Kimi bulayim bu yaştan sonra
Kaç yaşındasınız ki?
28
Sana bişi diyim mi 😉
1. si Yaşla ilgisi yok
2. si yaşınız iyi
Yaşla ilgisi yok. Çünkü insanlar dönem dönem en eski dostlukları bile kaybederler.
Yerine yeni dostluklar edinirler.
Siz amacınıza bakın.
Korkmayın bişeylerden artık.
Tek başıma imkansız hiç kimse yok dışarı çıkma sebebim yok gidecek yerim yok küçük yerde herkes birbirini tanıyor çevresi var gençlik kalmadı zaten 29 yaşındayım hicbisey yasamadim
Ya ben inanın üzüldüm
Uzakta sizin için ne yapabilirim 😔
Allahım müjdeler versin size. İyi dileklerimi sunarım 🙏🌸
Soru sormayı sevmem sadece aklınızda olsun. Çalışmak , kursalara katılım sağlamak, düzenli tek başına yürüyüş yapmak bile, size öyle güzel his verecek ki yeter ki siz isteyin. 🙋♀️☀️
Ben denedim hiç biyerde sevilmiyorum ailem bile dışlıyor kötü şeyler yaşadım hala bitmedi herşeye geç kaldim yaşıma bakma hiç tecrübem yok hayatta
Anlıyorum anladım sizi.
Çabuk pes ediyorsun.
Önce sorunları çözüp yol alman lazım.
Bunun için de inanç ve sabır gerekli..
🙏😉
Yol yok bu pes etme değil yapacağım hicbisey yok arkam yok hiç kimsemin olmaması üstüne ailemin dışlamasi bu kadar şeyden yoruldum aylardır evdeyim ne giden ne gelen ölsem bile kimsenin umrunda değil
Yakınınız da olsaydım inanın yaren olurdum 🙏
Neden bu noktaya geldi?
Kötü şeyler yaşadım
Biraz dışarı çık sosyalleş
Yapamıyorum
Yapabilirsin
Sorunu cozecez yz bana
Ne gibi
Neden korkuyorsun nesinden korkuyorsun?
Hasta hissediyorum psikolijim bozuk
Herkesin bir şekilde bozuk
Bende evde kaldım evlenek gidek