Millet uzasın ister uzatmaya çalışır sen satmaya mı çalışıyorsun vücut geliştirip sürekli ayak bacak kaslarına çalıştırırsan uzamasını baskılarsın bir nebze
0
2 Yorumla
Soran
1 sa
Genelde onu 1.70 erkekler yaptığı için çok kasmıyorum ya 1.78 kalsam keşke maks 1.80 e okeyim
Tamam işte dediğim gibi aklıma gelen bu oldu başka türlü olabilir mi bilmiyorum bu genetikten de gelir Ama uzun boylu olmak iyidir mesela kaç yaşındasın bilmiyorum ama voleybol takımına gelebilirsin basketbolu oynayabilirsin mankenlik bile yapabilirsn
185 lerle aynıysan sen 178 değilsin ki. ayrıca kapanmadıysa daha vardır kapanmasına sen 180 olursun. genetiğiniz böyle demek ki. durdurman ayrıca çok riskli sakın yapma.
uzun çekici geliyor da onu geçtim yapma ya 182 olunca diskalifiye mi? bişey olmaz ya bence 182 olmazsın yaşın ilerledi yavaşlama fazındasın. olmadı başka bir şey yaparsın ama büyümeni engellemek tehlikeli yapma.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Millet uzasın ister uzatmaya çalışır sen satmaya mı çalışıyorsun vücut geliştirip sürekli ayak bacak kaslarına çalıştırırsan uzamasını baskılarsın bir nebze
Genelde onu 1.70 erkekler yaptığı için çok kasmıyorum ya 1.78 kalsam keşke maks 1.80 e okeyim
Tamam işte dediğim gibi aklıma gelen bu oldu başka türlü olabilir mi bilmiyorum bu genetikten de gelir Ama uzun boylu olmak iyidir mesela kaç yaşındasın bilmiyorum ama voleybol takımına gelebilirsin basketbolu oynayabilirsin mankenlik bile yapabilirsn
18 geldiysen durur merak etme, ayrıca sıkıntı :D
herkes yerden bitme duruyor yanımda 1.85 lerle aynı boydayiz
ahahah hoşuma gitti nedense :D derdine bak ne güzel işe uzunsun. millet sana özeniyor ahah
1.78 kalırım inşallah
yaşın 16-17 lerdeyse 180-182 kadar yolun vardır. 17 den sonra durur zaten.
19 olcam
ben de 183 üm benden uzun durur musun acaba aklımda deli sorular ksdjskd
tamam büyüme plakların kapanmıştır
1.83 ne kanka 1.85 lerle aynı duruyorum diyorum ayrıca kapanmadı epifiz plakları doktora gittim
185 lerle aynıysan sen 178 değilsin ki. ayrıca kapanmadıysa daha vardır kapanmasına sen 180 olursun. genetiğiniz böyle demek ki. durdurman ayrıca çok riskli sakın yapma.
sen niye uzun olmak istemiyorsun ki
uzun olunca ne oluyor kanka zaten mankenlik yapıyorum üst sınırı filan var onun 1.82 olunca otomatik diskalifiye
uzun çekici geliyor da onu geçtim yapma ya 182 olunca diskalifiye mi? bişey olmaz ya bence 182 olmazsın yaşın ilerledi yavaşlama fazındasın. olmadı başka bir şey yaparsın ama büyümeni engellemek tehlikeli yapma.
iyi bir şey bence, yaş ilerledikçe zaten küçülüyor boy
Doktora git canım burdan kim ne tavsiyesi verebilir?
Bazen akıllısı çıkıyor ya çok faydası oldu buranın bazı durumlarda bana faydası
Mengeneyle sıkıştır kendini :D
Yeter benim boyum 176. :)
Kaç yaşındasın
18
Bu saaten sonra çok uzamaz diye tahmin ediyordum ama illa çok takıyorsan doktara git ama uzun olmaktan niye çekiniyorsun ki
1.78 okey de 1.80 filan iğrenç bir boy hele bir kızda mide bulandırıyor
yooo kuzey avrupada falan genelde kızlar o boyda zaten bence kötü bir şey değil
hey maşallah
Genetik herhalde
Maşallah
Bir noltada durur
Evladım yeter ama 😂