Sağlık 5 sa Probiyotik kullanıyor musunuz? m Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Sindirim sistemine iyi gelen Enterogermina'yı herkese tavsiye ederim. Sağlık her şeyden önemli. "Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur."✨✨ Güncellemeler53 dk Sağlık her şeyden önemlidir. ✨ Probiyotik kullanıyor musunuz? Cevapla Vücut Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
KayipPsikopat_3 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 56 dk Sağlık konusunda 905 cevap paylaştı. Evet bir ara kullandım ama sonra doğal probiyotik kullanmaya başladım 1 0 Yorumla
statüko Takip Et Master Yaş: 54 , eic 100% 5 sa Ev yapımı Turşu tüketirim benim ihtiyaçlarımı karşılıyor 1 5 Yorumla m Bravehrart 5 sa Turşu zamanı geçti hocam. Yorumla statüko 5 sa Bende hiç bitmez işde yaz kış mutlaka olur mutlaka... Yorumla m Bravehrart 5 sa Hocam bana da gönderin jdjdn Yorumla statüko 5 sa Göndereyim ne demek senin canın sağolsun... Yorumla m Bravehrart 5 sa Teşekkür ederim hocam 🙏🏻 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 5 sa Sağlık konusunda 315 cevap paylaştı. Hayır kullanmam süt ürünlerinden alıyorum zaten veya balıktan 1 0 Yorumla
Sulfuric_Acid Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 5 sa Ev yoğurdu tüketiyorum ekstra probiyotik ihtiyacım yoktur herhalde doktor bilir 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 4 sa Sağlık konusunda 493 cevap paylaştı. Yok hayır kullanmıyorum 1 2 Yorumla m Bravehrart 4 sa Peki 🌸 Yorumla r_engarenkyollar 4 sa 🌺🌸 Yorumla
TheMurad Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 2 dk doğal probiyotik kullanmayı tercih ediyorum Kayısı / incir / taze yoğurt / kefir / 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 2 sa Sağlık konusunda 308 cevap paylaştı. Kesinlikle sağlık önemli ula 1 0 Yorumla
Gothic_ella Takip Et Xper 5 Yaş: 25 5 sa O nasıl alınıyor ki doktor mu öneriyor bende alayım ne kullansak kâr su yaştan sonra fafssghs 0 3 Yorumla m Bravehrart 5 sa Eczaneden alabilirsin. Yorumla Gothic_ella 5 sa Tiskür Yorumla m Bravehrart 5 sa Rica ederim Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 5 sa Sağlık konusunda 800 cevap paylaştı. Ne olduğunu anlatır mısınız? 0 5 Yorumla m Bravehrart 5 sa Sindirim sistemini düzenliyor. Yorumla Paranoyak-Maan 5 sa İçeriğinde neler var? İğne mi bu? Nasıl kullanılıyor ve nereden temin ediliyor? Yorumla m Bravehrart 5 sa İğne değil ki. Kokusuz, tatsız sıvı bir probiyotik. Sindirim sistemi bozukluğuna iyi geliyor. Yorumla Paranoyak-Maan 5 sa Anlıyorum Çok teşekkür ederim 🙏🙏 Yorumla m Bravehrart 5 sa Rica ederim Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 51 dk Sağlık konusunda 693 cevap paylaştı. 100 numaralı kadın 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 5 sa Sağlık konusunda 810 cevap paylaştı. Kullanmıyorum öyle şeyler, tavsiye de etmiyorum 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% 4 sa Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı. Aferin sana 0 0 Yorumla
KütSinek Takip Et Xper 4 Yaş: 28 5 sa Nasıl bir şey iyi mi 0 3 Yorumla m Bravehrart 5 sa Çok iyi. Yorumla KütSinek 5 sa Kanka neye yarıyor ayrıntı ver sdjgdd Yorumla m Bravehrart 5 sa Yediğini çıkarıyorsun tuvalette jdjjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet bir ara kullandım ama sonra doğal probiyotik kullanmaya başladım
Ev yapımı Turşu tüketirim benim ihtiyaçlarımı karşılıyor
Turşu zamanı geçti hocam.
Bende hiç bitmez işde yaz kış mutlaka olur mutlaka...
Hocam bana da gönderin jdjdn
Göndereyim ne demek senin canın sağolsun...
Teşekkür ederim hocam 🙏🏻
Hayır kullanmam süt ürünlerinden alıyorum zaten veya balıktan
Ev yoğurdu tüketiyorum ekstra probiyotik ihtiyacım yoktur herhalde doktor bilir
Yok hayır kullanmıyorum
Peki 🌸
🌺🌸
doğal probiyotik kullanmayı tercih ediyorum
Kayısı / incir / taze yoğurt / kefir /
Kesinlikle sağlık önemli ula
O nasıl alınıyor ki doktor mu öneriyor bende alayım ne kullansak kâr su yaştan sonra fafssghs
Eczaneden alabilirsin.
Tiskür
Rica ederim
Ne olduğunu anlatır mısınız?
Sindirim sistemini düzenliyor.
İçeriğinde neler var? İğne mi bu? Nasıl kullanılıyor ve nereden temin ediliyor?
İğne değil ki.
Kokusuz, tatsız sıvı bir probiyotik. Sindirim sistemi bozukluğuna iyi geliyor.
Anlıyorum
Çok teşekkür ederim 🙏🙏
Rica ederim
100 numaralı kadın
Probiyotik iç sistemin powerbank’i
Kullanmıyorum öyle şeyler, tavsiye de etmiyorum
Aferin sana
Hayır
Nasıl bir şey iyi mi
Çok iyi.
Kanka neye yarıyor ayrıntı ver sdjgdd
Yediğini çıkarıyorsun tuvalette jdjjd