Güncellemeler
1 sa
7 haftalık gebeydim, gece adet sancısı gibi ağrı yaşadım, sabah pembe lekelenmeyle acile gittim, daha önce kalbini duymuştum, bugün durmuş. Yaşayan var mı benim gibi bu durumu, daha sonra hamile kalan?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Başıma gelmedi ama etrafımda gördüklerim oldu bu durumu, öncelikle geçmiş olsun 🌸 Ama tabi ki tekrar sağlıklı hamilelik mümkün umarım tekrar sağlıkla olur 🙏🏻✨
Amin inşallah dünyam başıma yıkıldı bugün 🥺
Haklısın tahmin edebiliyorum ama emin ol ki daha güzel ve sağlıkla olacak bu da geçecek 🌸
Amin inşallah 🤲🌸
🙏🏻☺️✨
Vardır illaki çok geçmiş olsun büyük bir kayıp yaşamışsin başın sağolsun
Sağol🌸
Çok spesifik bir soru olmuş kanka buradaki 15 ile 25 yaş arası güruhta bunu deneyimleyen kimse çok zor çıkar
İdare et arkadaşım bugün bir kayıp yaşadım kafam yerinde bile değil:(
Evet ama bir süre ara ver rahim toparla sın
Bebeginmi kalbimi durdu
maalesef evet
aldilarmi bebegi son durum nedir geçmiş olsn
Hayır ilaç verdiler içince parçalanıp düşecekmiş
zaten kibrit kutusu kadar birsey olmustur o surecte
Allah sifa versin psikolojik olarak anne olarak zor bir surec Kendinize biraz zaman verip tekrar niyetlenirsiniz
Eşimde bende çok yıkıldık 2 yıl sonra süpriz bir şekilde ve öyle gitti zoruma giden kısım ise 10 gün içinde bile o kadar güzel gelişmişki
Haklisin ama iyi yönünden dusunmek gerek birazda daha kotu bir durumlada karsilasabilirdiniz beterin beteri verdir
Evet eşimde aynısını dedi herşeyde var bir hayır annelik 1 ayda olsa tattım o duyguyy ve farklıymış ya
İnsaAllah tekrar nasip eder hicbisey bitmis degil
İnşallah kardeşim inşallah
1 yasinda kizim var bilirim o duyguyu
Allah bağışlasın ne güzel rabbim bizede o duyguyu yaşatsın inşallah
Sabirin sonu selamettir Rabbim nasip eder
Amin inşallah kardeşim
🤚☘️
Nasıl yani
7 haftalık gebeydim en son 6 haftalıken doktora gitmiştim kalbini felan duymuştum dinledim 7 Temmuz tekrar randevum vardı ama maalesef dün gece sancılandım acile gittim öğlen bebeğin kalbinin durduğunu söyledi doktor
Anladım biz yaşadık 3 ay sonra hamile kaldı hanim
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok zormuş
Amin darısı snaa.. yıllar önce oldu çocuğumuz var simid
Evet kalanlar oluyor
Umarım olur
İnşallah
Bugün sana dua edicem
İnşallah tüm anne olmak isteyenlere 🌸
İnşallah 🌸