Merhabalar 15 haftalık hamileyim bu aralar kalbim çok hızlı tekliyo çarpıntı yapıyor hızlı atıyor heyecan basiyor sanki bu normalmidir panik atak var bende korkuyorum birşey olucak diye benim gibi olan var mı veya normalmidir
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
32Panik yaptığımda olmuyorki çarpıntı olduğunda korkuyla panik oluyorum
Tamam işte illaki panik yaptiginda olmaz ki panik atak. Aniden gelişir ve devamında panik getirir. Böyle olduğunda yat dinlen. Muhtemelen midende de bı sorun vardır. Hamilelikte oluşan klasik şişlikler yani. Uzanıp dnlen ve kalp atışını say. On dk dan daha uzun şekilde 120 yo geçiyorsa o zaman gerçekten çarpıntı başlamıştır. Ama uzanıp dinlenirken say. Nasıl sayilacagini biliyorsundur umarım 🙄
Her atışta sayicam işte 🤣🤣
Her atışta değil işte. O şekilde sayilmaz. Üç parmağını bileğinin üstüne koy ve sayaç aç. Bir dk boyunca atardamardan gelen atmayı say. En doğrusunu bu şekilde bulursun. Yan yatıp dinlenme pozisyonunda say
15 sn say 4 le çarp
@anill1 sayarken sakinleşmesi için bir dk dedim.
1 dakikada 71 atti
Demekki çarpıntın yok. 😊
Az öncede 15 sn saydm 4 ile carptm 80 çıktı 😊 teşekkür ederim verdiğin bilgi için
Korkma sakin ol sen heyecanlanınca daha çok artar
Sakin olmaya çalışıyorum bianda oluyor
Bak gazın olduğunda da olur o muhtemelen nabzın 90 100 arası atıyodur bu çok değil
Teşekkürler
Önemli değil ne demek yine ihtiyacın olduğunda yazabilirsin takip atarsan
Nabzını saymayı biliyo musun
Malesef
Bak şimdi sağ elini sol bileğine getir orda atan damar var biraz bastır eline gelir bulabilir misin
Tamam çok sağolun
Yardım etmek istedim ama neyse istemiyorsun galiba önemli değil