Selam arkadaşlar, nasılsınız? Kızıma doktor antibiyotik iğne yazdı. 12 saat arayla vurun dedi. 12 saatin tamamı bu saatlere tesadüf ediyor. Çocuk uyuyor şu an. Sizce uyandırıp mı vurayım yoksa uyurken mi vurayım iğnesini?
1 sa
Selam arkadaşlar, nasılsınız? Kızıma doktor antibiyotik iğne yazdı. 12 saat arayla vurun dedi. 12 saatin tamamı bu saatlere tesadüf ediyor. Çocuk uyuyor şu an. Sizce uyandırıp mı vurayım yoksa uyurken mi vurayım iğnesini?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
abla 12 saate dakikası dakikasına uymana gerek yoktur yatmadan oncs vur uyusun çocuk
Yok canım yani şu an uyuyor dün iğnesini öğkenden sonra saat akşam 4 de vurdum 12 saat sonrası şimdiye denk geliyor. Yani çocuk da uyuyor şimdi. Butüzden kararsız kaldım uyandırıp mı vurayım yoksa uyurken mi vurayım
uyandır bence korkmasın
Tam aksine canım uyanıkken korkuyor. İğneden korkuyor diye uyanıkken çok çabalıyor ağlıyor kasıyor kendini kalçasını. Uykusu derindir yani sabit kalması için uyurken vursam iyi olur mu acaba?
Uyandır da vur, uyurken vurulur mu, travma yaratma çocukta
İğneden korkuyor diye uyanıkken çok çabalıyor ağlıyor kasıyor kendini kalçasını. Uykusu derindir yani sabit kalması için uyurken vursam iyi olur mu acaba?
Bence uyanır vurunca
Aslında ben de onu düşünüyorum da ilaç yakıyor diye uyanacak bence de ozaman da müsade etmeyecek yaa aşırı kıpırdıyor kasıyor kendini kaçmaya çalışıyor yaa bu durumda napabilirim?
Bence alistirarak vur. Kaç yaşında ki
8 yaşında kız çocuğu
Alıştırmak, iyi bişey olduğuna ikna etmek lazım
Antibiyotikler aşırı yakıyor malum. Buyüzden ne yapsam da ikna olmuyor hemde aşırı korkuyor iğneden yaa
Ya ben de hala korkuyorum ama mecbur işte
Kıyamam sana yaa. Bak sen bile bu yaşında korkuyorsun canım benim çocuğa ne diyeyim ki🥺 anlıyorum onu. Dün ilk iğnesini mecbur zorla vurdum hiç bir şekilde ikna olmadı diye mecbur oldu bittiye getirdim
Yazık ya üzüldüm
Evet hele bur kaç gün de vurulacaktır. Her defasında sıkı tutup zabitleyip öyle vurmak zorundayım. Bu durumda da gerisini sen düşün. Ağlıyor kalçasını kasıyor
Bence ikna et bir şekilde, beni ikna ediyorlardı
Canım yaa kıyamam sen hala korkuyor musun iğneden?
Evet ya
İkna etmesine ediyorum da ama çocuk bi türlü ikna olmuyor. Yani nuh diyor peygamber demiyor
Ama hastalık geçmez yani, bence öyle söyle
Kıyamam ki ben sana yaa kaç yaşındasın canım?
20yim
Her türlü konuşçayı denedim dün canım neler neler söz verdim vad ettim ama hiç bir faydası kalmayınca mecbur zorla vurdum
Yapcak bişey yok o zaman, aynı şekilde devam
Uyy kıyamam sana güzelim yaa. Peki sen bu yaşta ne tepki veriyorsun iğne sırasında?
Bişey yapmıyorum çoğu zaman, bekliyorum kafamı gömüp
Evet yaa buyüzden mecbur zorla vuruyorum. Hazır uyurken de sıkı tutmadan zorla yapmadan hızlı bir şekilde vurmayı düşünüyorum buyüzden
Uyanır kesin y
Yiaa kıyamam ben sana güzelim yaa çok geçmiş olsun yaa. Ama senin yaşın büyük artık kocaman oldun bitanem. Senin artık alışman lazım korkmaman lazım yaa🥺
Uyansa da yapacak bişey yok sabit tutub vurucam artık napabilirim ki🥺
Yap bakalım bı sene
Dene
Sen kasıyor musun iğne sırasında kalçanı canım?
Yani şu an çok az
Ama tamamen hiç kasmamaya çalış bitanem. Yani o sırada derin nefes al ver. Dikkatini başka bir yere odaklamaya çalış kalçanı tam yumuşak tut ki hem iğne rahat girsin canını acıtmasın hemde ilacı verince ilaç rahat yayılsın vücuduna yaa
Of ya çok zor bunlar 🙈🙈
Anlıyorum seni canım ama sen yine de denemeye çalış yoksa canın acır omslrada yaa
Bakalım
Tam serbest tutmaya çalış relaks ol o sırada emin ol en ufacık bir şey hisedeceksin okadar yani ama kasınca çok hisedersin.
Peki kalçanı kasınca hemşire bişey demiyor mu? Kızmıyor mu sana?
Yok
Kalça yumşaksa sorun olmaz kassan da iğne girişinde bir sorun çıkmaz yok eğer sertse ozaman biraz ağrı olur
Eh işte ya acıyor valla
Uyandır vur haraket ederse iğne kırılır
İğneden korkuyor diye uyanıkken çok çabalıyor ağlıyor kasıyor kendini kalçasını. Uykusu derindir yani sabit kalması için uyurken vursam iyi olur mu acaba?