Ne ameliyatı olacağım onu da bilmiyorum, bu bilgiler ne zaman veriliyor arkadaşlar
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nerende problem varsa bilmiyor musun?
Yani anlamadım ki çapraz bağ ameliyatı olucaz sözde ama sadece sağdan bahsetti onu da üstün körü bahsetti. Dedim hocam menisküs falan da yırtıkmış benim ayrıca solda da aynı durum geçerli ama bu konuda bi cevap vermedi. Zaten çok da konuşamadık, mesajlarda da konuyu bi türlü oraya getiremedik çözemedim.
Sağ ve sol çapraz bağ, sağ ve sol menisküs yırtık
Geçmiş olsun
O nasıl oluyo doktorun önceden söylemesi lazım
Yani anlamadım ki çapraz bağ ameliyatı olucaz sözde ama sadece sağdan bahsetti onu da üstün körü bahsetti. Dedim hocam menisküs falan da yırtıkmış benim ayrıca solda da aynı durum geçerli ama bu konuda bi cevap vermedi. Zaten çok da konuşamadık, mesajlarda da konuyu bi türlü oraya getiremedik çözemedim.
Durduk yerde ameliyat olunmaz
Durduk yere değil ya bir sürü doktora çıktım, hepsi de sağ ve sol çapraz artı sağ ve sol Menisküs yırtık dedi
Hmm o zaman ondan dolayı. Ama iyice sor bu ameliyat gerekli mi, bir sıkıntısı olur mu ameliyat sonrası de. Bir kaza falan mı geçirdin kardeşim? Neden böyle sorunlar oluştu?
Yıllarca bana bi halt olamazsın gözüyle bakıldı, ben de kafama sevdiğim sektörü kestirdim o işi yaparken bi yandan da güçlenmek istedim ama bi yandan da içimde atamadığım huzursuzluklar beni uyutmadı. Çok çaba az dinlenmek sonrası bağlarım dayanamadı. İş, boks, futbol, huzursuzluk, uyku eksikliği, aniden çıkıp yürüme isteği bir çok şey ve hala bana bu değersizleştirme yapılıyor. Sağlığımı tekrar kazandıktan sonra bu sefer hırslarıma yenik düşmeden en güzel şekilde halledeceğim her şeyi. Allah yardımcım olsun.
Kardeşim Allah her zaman yar ve yardımcın olsun bende çok kötü günler geçiriyorum darmadağın olduk annemi kaybettim bir kaç ay önce bir çok sağlık sorunum var hayat aslında çok güzel ve yaşamaya değer ama kısmet işte her şey. Umarım bu günleri atlatırsın ve sağlığına kavuşursun. Gereksiz şeyleri de hırs yapma. Herşeyin başı sağlık
Öncelikle başın sağolsun, çok üzüldüm bilirim atlatılabilecek bi şey değil ama devam etmek yaşamın getirisi. Sana huzurlu bi yaşam diliyorum. Ben de tavsiyeni dinleyeceğim, elimden geleni yapacağım. Çok teşekkür ederim.
Sağol dostum. Allah razı olsun. Rabbım sana şifa versin bu günleri kolayca ve sağlıkla atlat. Evet kolay değil devam etmek zorundayız annem herşeyimşzdi. Ama hayat devam ediyor hala hiç istemesemde şimdiden geçmiş olsun kardeşim
Teşekkürler 🙏🏻
Haydaa
Sıkıntı :)
Nasıl yani