Sağlık Başur ameliyatı ve muayenesi nasıl olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Arkadaşlar doktor resimdeki gibi koltuğa yatırıp ameliyat edecekmiş. Kadın doğum koltuğu gibi. Bu pozisyonda ameliyat veya muayene oldunuz mu hiç? Çok utanç verici.İnçlude a çaption for your image… Başur ameliyatı ve muayenesi nasıl olur? Cevapla Doğum Soruları Kadın Soruları Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BryanHawk Takip Et Master Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Sağlık konusunda 403 cevap paylaştı. Benim bir arkadaşın çalıştığı yerde bir abi varmış , o olmuş. baya da komik şeyler anlatmıştı hatırlasam anlatırdım :D 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Anlatsana Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl valla lisede bir erkek arkadaş olmuştu, gtüme biberon soktular diyordu 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasil yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bilmiyorum işin tekniğini o böyle demişti erkek mi yapacak bunu kadın mı Yorumla Soran +1 yıl Kadin Yorumla
kral4532 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 30% +1 yıl delecekler :D :d seni 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Hem korkuyom gem utaniyom Yorumla kral4532 +1 yıl parmaklarken zevke gelme bak :D sadas Yorumla Soran +1 yıl Bide ereksiyon oluyormusum yerin dibine girerim Yorumla kral4532 +1 yıl erkek doktor girse net o anda seni miker :D sadas Yorumla Soran +1 yıl Yokla mikmez. Ama cok utaniyom hemsireler falan hep gorecek Yorumla kral4532 +1 yıl ha parmaklamış ha mikmiş :d aynı a. :D q :d Yorumla
adanus001 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl namaz kılar gibi muayehe ediyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Parmak mi sokuyir Yorumla adanus001 +1 yıl eli ile acıp bakıyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kacinci derece bagsursun 1 9 Yorumla Soran +1 yıl 3. Derece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ameliyatin zamani gelmis 1. ya da 2. evre olsaydo patlican sapi suyu icerdin birseyinkalmazdi Yorumla Soran +1 yıl Sen oldun mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayir olmadim 1. evreydi benimki patlican sapi suyu ictim gecti bitti Yorumla Soran +1 yıl Muayene oldun mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl muayane olmadim ama bilgi edigime gore parmagini sokuyormus eldiven takip Yorumla Soran +1 yıl Utanirim ben nasil indirem donu kilotu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tipta utanma yoktut derler Yorumla Soran +1 yıl Hemsireler falanda gorwcek ama Yorumla
tturan001 Takip Et Bilge Yaş: 35 +1 yıl Parmaklar doktor 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ayip olur utanirim ben Yorumla tturan001 +1 yıl Ne utanan domaltıp atıyor parmağı arkadaşı götürmüştü k Yorumla Soran +1 yıl Arkadasin muayene mi oldu Yorumla tturan001 +1 yıl He olmuş anlattı gitmiş doktora domal demiş parmakla mış 🤣geldi göt gitti dedi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl SEn nasıl olmak isterdin ki? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani bundan başka musait bir pozisyon var mı sence. Ayrıca dişi doktor Yorumla Soran +1 yıl Sanirim yok mus. Doktir kadin cok utaniyirum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek secseydin sense karsesim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim bir arkadaşın çalıştığı yerde bir abi varmış , o olmuş. baya da komik şeyler anlatmıştı hatırlasam anlatırdım :D
Anlatsana
valla lisede bir erkek arkadaş olmuştu, gtüme biberon soktular diyordu
Nasil yani
bilmiyorum işin tekniğini o böyle demişti
erkek mi yapacak bunu kadın mı
Kadin
delecekler :D :d seni
Hem korkuyom gem utaniyom
parmaklarken zevke gelme bak :D sadas
Bide ereksiyon oluyormusum yerin dibine girerim
erkek doktor girse net o anda seni miker :D sadas
Yokla mikmez. Ama cok utaniyom hemsireler falan hep gorecek
ha parmaklamış ha mikmiş :d aynı a. :D q :d
namaz kılar gibi muayehe ediyor
Parmak mi sokuyir
eli ile acıp bakıyor
kacinci derece bagsursun
3. Derece
ameliyatin zamani gelmis 1. ya da 2. evre olsaydo patlican sapi suyu icerdin birseyinkalmazdi
Sen oldun mu
hayir olmadim 1. evreydi benimki patlican sapi suyu ictim gecti bitti
Muayene oldun mu
muayane olmadim ama bilgi edigime gore parmagini sokuyormus eldiven takip
Utanirim ben nasil indirem donu kilotu
tipta utanma yoktut derler
Hemsireler falanda gorwcek ama
Parmaklar doktor
Ayip olur utanirim ben
Ne utanan domaltıp atıyor parmağı arkadaşı götürmüştü k
Arkadasin muayene mi oldu
He olmuş anlattı gitmiş doktora domal demiş parmakla mış 🤣geldi göt gitti dedi