18 gü

Sürekli sağlık ve böbrek nakli konuşulmasından rahatsız olmamda haksız mıyım?

Arkadaşlar, ben böbrek nakli oldum. Annemle tanıştığı birisi, o kız da benim gibi böbrek nakli olmuş. Kafeye gittik, kendisi ayrı, annesi ayrı. Kızı diyor ki, ben aşk hayatı yok diyor, ben sağlığıma kendime adadım diyor. Sağlıktan bahsediyor, kreatinin nasıl diyor, annesi diyor ki kafelerde en önde oturmasını, böbrek nakilleri diyor. Annesi diyor ki, siz ayrı konuşun diyor benimle, annesi de annemle ayrı konuşup onu, hep sağlık... Annesi kendi sağlığını anlatıyor, kızı ayrı bana anlatıyor. Hani ben, haklı değil miyim, ben bu konuları konuşmak istemiyorum. Ben kafede oturuyorsam başka bir konu konuşacağım. İnsan hep sağlıktan konuşur mu? Annem araba kullanmayı öğrenmiş, kızı kızın hastalığı için, o da araba kullanmayı istiyormuş falan filan ve annem onların hesabını ödedi diye kafede çok zoruma gitti. Ben haksız mıyım bu konuda? Bu konuda benim psikolojimi bozuyor artık.
Güncellemeler
18 gü
Ve benim zoruma giden taraf da kızı hiç tepki göstermiyor annesine kızı da kendi hasta aciz olarak görüyor annem bana kızımın hastalığı için araba öğreneceğim dese ben neler yapardım bilemezsiniz
Sürekli sağlık ve böbrek nakli konuşulmasından rahatsız olmamda haksız mıyım?