Sağlık 2 gü Uykum var ama uyuyamıyorum, hemen nasıl uykuya dalabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sabah 7'de uyanıcam uykum var ama bir türlü uyuyamıyorum. Kafasını yastığa koyar koymaz uyuyabilen insanlar ne çok şanslı ya Uykum var ama uyuyamıyorum, hemen nasıl uykuya dalabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
GzmliGzm Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 101% 2 gü Telefondan uzaklaş. gerekirse yarım saat tavana bak ama herhangi bir uyarandan uzak dur 0 3 Yorumla Soran 2 gü Denedim ama uyuyamadım hatta yarın unitmiyim diye yanıma almam gereken defteri falan filanda ayarladım belki uykumu bölen odur diye Yorumla GzmliGzm 2 gü Telefona baktığın sirece hiçbir anlamı yok. Nefes egzersizi yap. Nefeslerini say Yorumla Soran 2 gü Her gece uyumadan önce dua ede ede uykuya dalıyorum saatlerce dualarla dalıyorum ama bu gece uyuyamıyorum Yorumla
Hepsiyokoldu Takip Et Xper 4 Yaş: 39 2 gü Telefonu elinden bırak. Sırt üstü yat burnundan 5 saniye derin nefes al ama nefes alırken karnını şişir. Sonra 5 saniye ağzından sal. Gözlerin kapalı en kısa sürede uyursun 0 2 Yorumla Soran 2 gü 😅😅 olmuyor olmuyor Yorumla Hepsiyokoldu 2 gü Ne yapalım gelip ayağımda mi sallayayım 😂😂 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 2 gü Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ya bir seyleri kafana takmissan 0 4 Yorumla Soran 2 gü Kafamda bir milyon şey var Yorumla Asknedencanyakar_ 2 gü Neden bu kadar yukleniyorsun peki Yorumla Soran 2 gü Elimde olan bir şey değil ki bu bende böyle olmasını istemem Yorumla Asknedencanyakar_ 2 gü Nedir peki kafana taktiğin Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 gü mastürbasyon yap şöyle güzelce 0 3 Yorumla Soran 2 gü İşim olmaz Yorumla Cevap sahibi 2 gü Uyku getirir ama patlat şöyle bir 52 Yorumla Soran 2 gü Def.. l git ya Yorumla
MinyonlukDev Takip Et Xper 4 Yaş: 36 2 gü Yor bedenini 0 2 Yorumla Soran 2 gü Aklınız p***çlige calismasin ya Yorumla MinyonlukDev 2 gü Peki Yorumla
Imam_kemal Takip Et Xper 2 Yaş: 27 2 gü Yalnizmisin 0 5 Yorumla Soran 2 gü Yok değilim kuşlarım var 😅😅😅 Yorumla Imam_kemal 2 gü Hmmm kac yasindasin Yorumla Imam_kemal 2 gü Seni bekliyorum Yorumla Soran 2 gü Napacan yaşımi kardeşim Yorumla Imam_kemal 2 gü Gunaydin Yorumla
mehmetby555 Takip Et Xper 3 Yaş: 98 2 gü Uyutabilirim 0 10 Yorumla Soran 2 gü Uyuyamıyorum Kardeşim bir sağa bir sola döndüm olmadı ya Yorumla mehmetby555 2 gü Uyutabilirim istersen diyorum bende Yorumla Soran 2 gü Nasıl uyutacaksin söyle Yorumla mehmetby555 2 gü Gizlisin Yorumla Soran 2 gü Gizli olmamin sebebi senin gibi sapiklarin bana yaşamasını engellemek zaten Yorumla Soran 2 gü *Yazmasini Yorumla mehmetby555 2 gü Sapiklik yapicam demedim Yorumla mehmetby555 2 gü Herkes sapik bi sen duzgunsun zaten Yorumla Soran 2 gü Söyle o zaman sapiklik değilse Yorumla mehmetby555 2 gü boş ver iyi geceler sana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Telefondan uzaklaş. gerekirse yarım saat tavana bak ama herhangi bir uyarandan uzak dur
Denedim ama uyuyamadım hatta yarın unitmiyim diye yanıma almam gereken defteri falan filanda ayarladım belki uykumu bölen odur diye
Telefona baktığın sirece hiçbir anlamı yok. Nefes egzersizi yap. Nefeslerini say
Her gece uyumadan önce dua ede ede uykuya dalıyorum saatlerce dualarla dalıyorum ama bu gece uyuyamıyorum
Telefonu elinden bırak. Sırt üstü yat burnundan 5 saniye derin nefes al ama nefes alırken karnını şişir. Sonra 5 saniye ağzından sal. Gözlerin kapalı en kısa sürede uyursun
😅😅 olmuyor olmuyor
Ne yapalım gelip ayağımda mi sallayayım 😂😂
Ya bir seyleri kafana takmissan
Kafamda bir milyon şey var
Neden bu kadar yukleniyorsun peki
Elimde olan bir şey değil ki bu bende böyle olmasını istemem
Nedir peki kafana taktiğin
mastürbasyon yap şöyle güzelce
İşim olmaz
Uyku getirir ama patlat şöyle bir 52
Def.. l git ya
Yor bedenini