Benim de öyle kanki her gün duş almama rağmen... Vücudu da keseliyorum sabunla artık kızarıp tahriş olma durumuna geldi... Çok mu su içsek acaba tuz oranı fazlalığı gider belki... Fazla tuz terleme sonucu kaşıntı yapıyor olabilr
Yani alerji gibiyse alerji kremi alman daha iyi olur yoksa çözüm odaklı olmazsa sürerken dağılbiliyor ama giydiğin tişörtlerden yapbilir msela nylona vey pamukluya alerjin olabilir sıcakta hava almama olasılığı olmadığı için yazmıyorum
cildin kuruduğu için kaşınıyordur yeterli miktarda su iç hücrelerin susuz kalmasın güneşte dışarı çıkma özellikle öğlen güneşlerinde bir de ıslak teni güneş daha çok yakar o da da dikkat et
Banyodan sonra bebek yağı ile cildini nemlendir ama alerji boyutundaysa travozol tarzı bir krem kullanabilirsin ama önce doktora danış ona göre al olur mu geçmiş olsun 🥰
bu üründen alabilirsin, biraz pahalı ama kampanyalarda yakalarsan almanı öneririm. Bu sıkıntılardan çok rahat kurtulursun. Ben yaklaşık 2 yıla yakındır kullanıyorum. Hiçbir kaşıntı, döküntü sorunum kalmadı.
Muhtemelen isilik ya da terden oluyor. Serin duş al, bol su iç, pamuklu kıyafet giy. Geçmezse ya da döküntü olursa dermatoloğa görün derim. Sıcakta kaşıntı gerçekten ayrı bir işkence.
ende de terledikten sonra bir süre gobek bolgesinde oluyor. Antiseptikler iyi geliyor. Travogen ya da travocourt krem iyi geliyor. Doktora neyin danısmadım hafta da 1-2 kez olan bir şey.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 ay
Alerjin olabilir benimde sıcak ve Güneş'ten kabarıp kaşıntım olur özellikle kollarımda güneş kremi kullanmanı öneririm