bu üründen alabilirsin, biraz pahalı ama kampanyalarda yakalarsan almanı öneririm. Bu sıkıntılardan çok rahat kurtulursun. Ben yaklaşık 2 yıla yakındır kullanıyorum. Hiçbir kaşıntı, döküntü sorunum kalmadı.
Yani alerji gibiyse alerji kremi alman daha iyi olur yoksa çözüm odaklı olmazsa sürerken dağılbiliyor ama giydiğin tişörtlerden yapbilir msela nylona vey pamukluya alerjin olabilir sıcakta hava almama olasılığı olmadığı için yazmıyorum
cildin kuruduğu için kaşınıyordur yeterli miktarda su iç hücrelerin susuz kalmasın güneşte dışarı çıkma özellikle öğlen güneşlerinde bir de ıslak teni güneş daha çok yakar o da da dikkat et
Benim de öyle kanki her gün duş almama rağmen... Vücudu da keseliyorum sabunla artık kızarıp tahriş olma durumuna geldi... Çok mu su içsek acaba tuz oranı fazlalığı gider belki... Fazla tuz terleme sonucu kaşıntı yapıyor olabilr
Banyodan sonra bebek yağı ile cildini nemlendir ama alerji boyutundaysa travozol tarzı bir krem kullanabilirsin ama önce doktora danış ona göre al olur mu geçmiş olsun 🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
bu üründen alabilirsin, biraz pahalı ama kampanyalarda yakalarsan almanı öneririm.
Bu sıkıntılardan çok rahat kurtulursun. Ben yaklaşık 2 yıla yakındır kullanıyorum. Hiçbir kaşıntı, döküntü sorunum kalmadı.
https://www.hepsiburada.com/bioderma-atoderm-intensive-jel-krem-500-ml-unisex-atopik-ciltler-icin-kasinti-giderici-ferahlatici-nemlendirici-pm-HB00000W59OS
Eczanelerde yatıştırıcı krem vs oluyo güneşe alerjin vardır bende de var. Güneş kremi sürmezsem mahvoluyo
Evet alerji olabilir
Yatıştırıcı bi ktem iyi gelir ya da suyla yıkama Güneş kremini ihmal etme
Tamam
Alerjin olabilir benimde sıcak ve Güneş'ten kabarıp kaşıntım olur özellikle kollarımda güneş kremi kullanmanı öneririm
Evet güneş yüzünden
Antihistamnik
kremlerden olabilir ya da aloe vera
Yani alerji gibiyse alerji kremi alman daha iyi olur yoksa çözüm odaklı olmazsa sürerken dağılbiliyor ama giydiğin tişörtlerden yapbilir msela nylona vey pamukluya alerjin olabilir sıcakta hava almama olasılığı olmadığı için yazmıyorum
cildin kuruduğu için kaşınıyordur
yeterli miktarda su iç hücrelerin susuz kalmasın
güneşte dışarı çıkma özellikle öğlen güneşlerinde
bir de ıslak teni güneş daha çok yakar o da da dikkat et
Benim de öyle kanki her gün duş almama rağmen... Vücudu da keseliyorum sabunla artık kızarıp tahriş olma durumuna geldi... Çok mu su içsek acaba tuz oranı fazlalığı gider belki... Fazla tuz terleme sonucu kaşıntı yapıyor olabilr
Banyodan sonra bebek yağı ile cildini nemlendir ama alerji boyutundaysa travozol tarzı bir krem kullanabilirsin ama önce doktora danış ona göre al olur mu geçmiş olsun 🥰
Sıcaktan değil polendendir o antistemimik al
Olabilir ya
Git bi kese attır kendine hamama git :D
Haha
Dışarı çıkma jsjsjs
Çıktım
Ateşlerde yanacaksın jsjsjsj
Kimyamız bozuldu resmen ya haklısın bir duş alıp uygun bir vücut kremi sürmek iyi gelebilir
O çoğu kişide var çiçek normal o yüzden ürederm lipo iyi gelir su tutturur vücutta
Sürmeden önce dpktora git, sonra daha kötü olabilir.
Krem sür ya da duş al
Soğuk bi duş al.
Aldım ılık duş
Artarsa hastaneye git kral alerjide olabilir üstüne bişey atıyorsanda atma
Mantar mı oluyor acaba
Bilmiyorum
Hava sıcak normal
Evet
Duş alınca rahatlama olmuyor mu kuzum
Serin yerde kalmaktan başka çaren Yok
Hastalık mı var hassas bir cilt mi var
İsilik dir duş al bolca