Diğer Yanıyorum sıcaktan ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Klimayı çok çalıştırınca felaket fatura geliyor ya ben de yanıyorum çalıştırmayınca ama faturada çok geliyor napcam Güncellemeler+1 yıl Ya zaten gün içinde çok çalıştırırıyprm klimayı fatura 3 4 katı fazla geliyor benim yüzümden artık kıstım biraz Yanıyorum sıcaktan ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 432 cevap paylaştı. Yastığını islat çarşafıni islat öyle yat ben öyle yapıyorum 1 9 Yorumla SadeceYunusemre +1 yıl Bunu bana da yapsanaa Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl @SadeceYunusemre Yorumla birvarmısbiryokmus07 +1 yıl * tavsiyeni Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Bak kaşınma seni kaşırım benimle uğraşma sinirliyim canımı sıkma benim Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani gerçekten mi pislenmez mi ıslaklıktan Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl @birvarmısbiryokmus07 + bende seni Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Hayır ben öyle yapıp uyuyorum yatağımda alez var yastığımda alez var hiç bişey olmuyor Yorumla SadeceYunusemre +1 yıl Yapıcan mı Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl @SadeceYunusemre m.. al misin lan sen xper 1 yürek yemiş s.. git başımdan Yorumla
Mehmet367 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Diğer konusunda 580 cevap paylaştı. Dayan sen bu sıcağa dayanamıyorsan cehennemde napıcan :/ 0 0 Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kaloriferi kapat önce eğer kapalıysa buz koy biraz soğusun 0 0 Yorumla
AmelOS2 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 63% +1 yıl Ense koltuk altları ve bacak aralarına buz kompress yap biraz serinletir rahat da uyursun 0 0 Yorumla
Bayj3380 Takip Et Bilge Yaş: 46 +1 yıl Sıcak duş alıp, yatağa geç. Uzunca bi süre idare edecektir. Çıplak uyuyabiliyorsan, duştan sonra giyinme 0 0 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Biz de sıcak diyoruz çalışırken millet yattığı yerde yanıyor la 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Soyun.. Ciddiyim soyun kapıyı kilitle ve keyfine bak bu ekonomide sıcaktan korunmanın tek yolu bu.. 0 0 Yorumla
gokhanncesurr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl O zaman sende geceleri yatarken külotla sütyenle yat 0 0 Yorumla
hüsnücobannn Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Ceryan yaptır ceryan evin tüm pencerelerini aç mutlaka bir yer eser kurul oraya yat 0 0 Yorumla
zevkli_günahlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Buzdolabınin yaninda uyu kapısını açıp 😂🤔 0 0 Yorumla
Kimister Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Soğuk duş benim gibi 0 1 Yorumla Kimister +1 yıl Küçük su torbalarına soğuk su köy Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 994 cevap paylaştı. Duş al 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Pencereleri ac 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Açık Yorumla yolcu3434 +1 yıl Soğuk dusu dene Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. Söndüren birini bul 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Ateşimi alacak birini Yorumla Soran +1 yıl Ne diyosun ya Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Yok bir şey camları aç Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yanma yanmaa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çalıştır ben öderim 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Neden ödiceksin ki manyak mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanma diye Yorumla Soran +1 yıl Sen hayır kurumu musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Of tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnsanlık yaramaz Yorumla Soran +1 yıl Tabii tabii insanlık diye beni şey yapmaya kalkcaksın pışşşııık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşk olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Yastığını islat çarşafıni islat öyle yat ben öyle yapıyorum
Bunu bana da yapsanaa
@SadeceYunusemre
* tavsiyeni
Bak kaşınma seni kaşırım benimle uğraşma sinirliyim canımı sıkma benim
Nasıl yani gerçekten mi pislenmez mi ıslaklıktan
@birvarmısbiryokmus07 + bende seni
Hayır ben öyle yapıp uyuyorum yatağımda alez var yastığımda alez var hiç bişey olmuyor
Yapıcan mı
@SadeceYunusemre m.. al misin lan sen xper 1 yürek yemiş s.. git başımdan
Dayan sen bu sıcağa dayanamıyorsan cehennemde napıcan :/
Kaloriferi kapat önce eğer kapalıysa buz koy biraz soğusun
Ense koltuk altları ve bacak aralarına buz kompress yap biraz serinletir rahat da uyursun
Sıcak duş alıp, yatağa geç. Uzunca bi süre idare edecektir. Çıplak uyuyabiliyorsan, duştan sonra giyinme
Biz de sıcak diyoruz çalışırken millet yattığı yerde yanıyor la
Soyun.. Ciddiyim soyun kapıyı kilitle ve keyfine bak bu ekonomide sıcaktan korunmanın tek yolu bu..
10 dakika çalıştır sende klimayı ortamı hafif soğutsun yeter
O zaman sende geceleri yatarken külotla sütyenle yat
Ceryan yaptır ceryan evin tüm pencerelerini aç mutlaka bir yer eser kurul oraya yat
ılık bir duş iyi gelecek
Buzdolabınin yaninda uyu kapısını açıp 😂🤔
Çalıştır bir seferlik
Duşa gir ya da Soyun ben öyle yapıyorum
Gel soğutayım
Islanmak her zaman etkilidir duş al
Dışarıda uyu.
Balkona çıkt
Soğuk duş benim gibi
Küçük su torbalarına soğuk su köy
Soğuk su kanka
Duş al