4 kardeşler. 3 oğlan 1 kız. Hepsi 25 yaş üstünde. Nöbetleşe bakabilirler. Kızı zaten çalışmıyor. Oğlanlar bakmaya yanaşmıyorlar. 1 saat hastanede durup sıkılıyorlar. Hasta bakmak öyle bir şey değil ki 24 saat başında olmak lazım. Paşaların keyfi bozuluyor işlerine gelmiyor hastanede yatıp kalkmak. Eşim de bana sen git diyor. Ben gittim 1 gece kaldım ama sürekli de ben kalamam dedim.
Hasta bakmak zor iş. Kendi anneniz babanız çocuğunuz hastanede yatmadıkça çok zor yani.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yani bir gün bakmışsın güzel Allah razı olsun yarın sen gelin aldığın zaman o da sana bakacak karşılığını mutlaka alacaksın
Ama onların yaptığı harekette yanlış bence aşağıda boş yapan boşan diyenleri hiç duyma
Bu sebepten boşanmam zaten de ben de uzun süre bakamam yani. Benim annem hastaneye yatti ben kardesim ve babam dönüşümlü baktik bize iyilik eden yoktu. Ben yine insanlik edip 1 gece yattim. 4 tane cocugu var gayet bakabilirler dönüşümlü
O zaman iş eşinde bitiyor konuşsun söylesin çözüm bir şekilde ama dediğim gibi bak kardeşim buradaki insanların özellikle aşağıda var bir tane onun lafına hiç bakmıyor o zaten insanlardan nasibini almamış profilide belli zaten sapığın teki
Böyle boş insanların görüşlerini hep ciddiye alma bunların dünyadan haberi yok
Dediğin gibi kızın işi yoksa o baksın tabi. Evet hasta bakımı zor.
Kendi kizi bakiyor da onun da evi düzeni var. Basindan ayrilmadan nasıl günlerce dursun? Asıl oğullar hemen sıkılıyor zor gelito4 hasta bakmak bi taraflarına. Ama konu miras paylasimi oldu mu kıza az veririler oğlana çok. Kaba olacak ama eşsssek gibi bakacaklar
Hastalığı çekene de bakana da çok zor Allah yardımcınız olsun ya
Büyük Sevaptır. Birtek Allah rızası için yapılır diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten zor
Çocugu varsa oncelik cocuktur. Once onlar bakacak bakmak zorunda degilsin.
Kendi kızı neden annesine bakmıyor
Kendi kizi bakiyor da onun da evi düzeni var. Basindan ayrilmadan nasıl günlerce dursun? Asıl oğullar hemen sıkılıyor zor gelito4 hasta bakmak bi taraflarına. Ama konu miras paylasimi oldu mu kıza az veririler oğlana çok. Kaba olacak ama eşsssek gibi bakacaklar
Diğer oğulları evli değil mib
Biri evli
Ya wimdi aslında bakacak olursan hasta olan kadın erkek durması gece doğru değil ensesi olsa bile siz kadın rahat edemez oğlunun yanında ama değişmeli olarak sen ettin görümcen kalabilirsiniz bence
Ben niye bakayim yahu? Benim annem hasta olunca gorumcem mi kosacak? Eltim neden baksın? Oglanlar baksın. Anneleri sonucta yabanci bi kadin degil. Oglanlar da bakabilir. Babalari hastaneye yatsa yine kızlardan hizmet beklerler ama iş mal bölüşmeye gelince biz erkegiz bize fazla mal gelmeli derler
Bence sen yalnis düşünüyorsun benim demek istediğimi anlamadın
Bence sen yanlis düşünüyorsun. Ne eltim ne ben bakmak zorunda degiliz. Kendi anne babamiz esimiz ve çocuklarımız disinda dinen bile kayinvalideye kayipedere bakma sorumlulugumuz yok. Herkss kendi ana babasjna bakmakla sorumludur. . Kendi ogullari keyfine gelip bakamazkwn ben bakacak degilim . Ayrica hasta bakmak zor iş benlik bir sey yok. Evlatlari bakacak. Anneleri onlari dogurup büyüttü. Bi zahmet es.. sek gibi baksinlar
Bence git yine de yazık ya
Eşin senin annenin başında kalir mı
Benim annem de yatmıştı biz kardeşim ve babamla dönüşümlü baktık anneme. Kimsden de yardım istemedik. Biz 2 kardesiz. Eşimler 4 kardes bir de babası var. 5 kişi bakamiyor mu bi kadina? Hemen sıkılıyorlar zor geliyo hastanede kalmak durmak. Zaten kkmse keyfine gitmiyor sıkılacaklar bi zahmet
Benimde babannem var ben bakıyorum günlerce bir kızı iki oglu var hic biri durmaz başında demekki onlarda annelerini sevmiyor durmuyor bir iki gün dur ama cokda abartma kendileri baksın
Boşanma sebebi
Bosan
Bekarı karı boşamak kolaydır
Ya bisqtir git döl biti
Seni çekip çıkartan da a**** koyarım
Anan çıkarttı ona koy bol bol hadeeee