Sağlık 3 gü 40+3 haftalık hamileyim, hala doğum belirtisi yok ve kaşıntı normal mi, sizde de böyle geç doğum oldu mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Hâlâ doğum belirtim yok ve karnımda, kollarımda, ellerimde kaşıntı oluyor, normal mi? Böyle geç doğuran var mı aranızda, neden doğmuyor? 40+3 haftalık hamileyim, hala doğum belirtisi yok ve kaşıntı normal mi, sizde de böyle geç doğum oldu mu? Cevapla Doğum Soruları Hamilelik Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Perperuçkalar Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 3 gü 39+4'de suni sancı ile doğumum oldu hurma yiyin merdiven inip çıkın eli kulağında zaten gelir bebiş 0 4 Yorumla Soran 3 gü Doktorumda önerdi yiyorum egzersizler yürüyüşlerde yapıyorum ama hala bişey yok kaşıntı korkutuyo sadece Yorumla Perperuçkalar 3 gü Aksak gebe yürüyüşü denediniz mi Yorumla Soran 3 gü Evett Yorumla Perperuçkalar 3 gü Kendinizi çok yormayın doğum zor enerjiniz bitmesin bol protein balık yiyin güç kuvvet olsun ve doğuma giderken kesinlikle aç olmayın sancı olsa da bişeyler yiyin sonra acıkıyor insan ama yemek vermiyorlar 😀 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% 3 gü Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Her vücudun fıtratı ayrıdır kime göre geç neye göre geç kim belirliyor ki bunu 0 8 Yorumla Soran 3 gü Elbette öyle ama artık tamam günü geciktiği için ister istemez panik oluyorum Yorumla hayalmee 3 gü Keyfi yerinde demek ki 🤣 bunlar normal şeyler doğum ve ölüm saatini Allah bilir Yorumla Soran 3 gü Benim keyfim hiç yerinde değil 😂 onda şüphe yok 😊 Yorumla hayalmee 3 gü İçinde kalacak hali yok ya Allah büyük dua et sen inşaAllah normal doğum yapıp 3 4 saate ayaklanırsın Allah'ın izniyle Yorumla Soran 3 gü Sizde edin dua bana aminn inşallah teşekkür ederim🌸 Yorumla hayalmee 3 gü Ümitsizliğe kapılma asla çocuğun doğuyor kendini salma sen güçlüsün evladının doğmasına yardım et Yorumla Soran 3 gü Olması içinde 3 yıl bekledim yeterki sağlıklı sıhhatlı gelsin ümitsiz değilim hamdolsun Yorumla hayalmee 3 gü MaşaAllah bundan sonrası daha da kolay olur Allah'ın izniyle Yorumla
OGecemavisii Takip Et Xper 4 Yaş: 106 , eic 100% 3 gü Çok sevmiş çıkmak istemiyor minik☺️ Hakkınızda hayırlısı olsun 0 1 Yorumla Soran 3 gü Amiin teşekkür ederim 🫶 Yorumla
TürkGirls Takip Et Xper 5 Yaş: 18 3 gü Doktora sorabilirsin, avam ne bilsin. 0 2 Yorumla Soran 3 gü Ay bende biliyorum doktora sorabilceğimi normal görüyo yaşayan var mı merak ettim ne kadar kötüsünüz ya Yorumla TürkGirls 3 gü Kötü bir cevap yaptığımı düşünmüyorum, kırdıysam özür dilerim. Yorumla
Gizli Üye (36-45) 3 gü doktora gitsene unuttular mı içinde 0 2 Yorumla Soran 3 gü İyiki söyledin hiç aklıma gelmedi gitmek Yorumla Cevap sahibi 3 gü ya sende unuttun işte memleket olarak cabuk unutuyoruz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
39+4'de suni sancı ile doğumum oldu hurma yiyin merdiven inip çıkın eli kulağında zaten gelir bebiş
Doktorumda önerdi yiyorum egzersizler yürüyüşlerde yapıyorum ama hala bişey yok kaşıntı korkutuyo sadece
Aksak gebe yürüyüşü denediniz mi
Evett
Kendinizi çok yormayın doğum zor enerjiniz bitmesin bol protein balık yiyin güç kuvvet olsun ve doğuma giderken kesinlikle aç olmayın sancı olsa da bişeyler yiyin sonra acıkıyor insan ama yemek vermiyorlar 😀
Her vücudun fıtratı ayrıdır kime göre geç neye göre geç kim belirliyor ki bunu
Elbette öyle ama artık tamam günü geciktiği için ister istemez panik oluyorum
Keyfi yerinde demek ki 🤣 bunlar normal şeyler doğum ve ölüm saatini Allah bilir
Benim keyfim hiç yerinde değil 😂 onda şüphe yok 😊
İçinde kalacak hali yok ya Allah büyük dua et sen inşaAllah normal doğum yapıp 3 4 saate ayaklanırsın Allah'ın izniyle
Sizde edin dua bana aminn inşallah teşekkür ederim🌸
Ümitsizliğe kapılma asla çocuğun doğuyor kendini salma sen güçlüsün evladının doğmasına yardım et
Olması içinde 3 yıl bekledim yeterki sağlıklı sıhhatlı gelsin ümitsiz değilim hamdolsun
MaşaAllah bundan sonrası daha da kolay olur Allah'ın izniyle
Çok sevmiş çıkmak istemiyor minik☺️ Hakkınızda hayırlısı olsun
Amiin teşekkür ederim 🫶
Doktora sorabilirsin, avam ne bilsin.
Ay bende biliyorum doktora sorabilceğimi normal görüyo yaşayan var mı merak ettim ne kadar kötüsünüz ya
Kötü bir cevap yaptığımı düşünmüyorum, kırdıysam özür dilerim.
doktora gitsene unuttular mı içinde
İyiki söyledin hiç aklıma gelmedi gitmek
ya sende unuttun işte memleket olarak cabuk unutuyoruz
Doktor sezaryen tavsiye etmiyor mu?
Ne zaman oldı?