annem yaşlı bana asla bakamaz istemiyorum kesinlikle felç kalırsam bir ömür boyu nerede kim bana bakabilir bakım yerleri var mı bir ömür boyu onlar bakar mı oralarda ücretli mi
Evet maalesef boynum kırılabilir sadece soruma cevap verin boyundan aşağısı felç olursam hastanede bir ömür boyu kalır mıyım ya da bakım merkezleri var mı
Ailem bakmasını istemiyorum onların yizunden böyle oldum zaten kesinlikle istemiyorum kimse de bakmaz bana zaten bakım merkezleri var mı onlar bakar mı
Peki bu boyundan aşağısı felç olan bir kız felçli hâliyle sürekli stres üzüntü keder acı her gecesi bu şekilde fazla yaşamaz değil mi ya da ciddi hastalık çıkar mı?
Omurilikten felçli maalesef. Zamanla ciddi hastalıklar çıkar derken mesela nasıl hastalıklar çıkar boyundan aşağısı felcliyse çıkan ciddi hastalıktan dolayı acı çeker mi
Ya mesela sen yemek yerken yürüyüş yapıyorsun o yapamaz canın sıkılınca çeker gidersin kafana göre o gidemez. Yemek yer ve oturur kilo alır kolesterol şeker tansiyon gibi hastalıklar çıkar. Ama biri ona egzersiz yapar fizik tedavi desteği verse yanında olsa sürekli tabiki bu hastalıklar çıkmaz
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Boynum eğerki kırılıp felç kalırsam ailemden kimse bakamaz sadece annem belki ama kesinlikle istemiyorum bir ömür bakım merkezleri?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kadirşinas birisi ahde vefalı Bir kişi ise karşındaki bakar
annem yaşlı bana asla bakamaz istemiyorum kesinlikle felç kalırsam bir ömür boyu nerede kim bana bakabilir bakım yerleri var mı bir ömür boyu onlar bakar mı oralarda ücretli mi
Böyle bir sağlık sorunun var mı
Evet maalesef boynum kırılabilir sadece soruma cevap verin boyundan aşağısı felç olursam hastanede bir ömür boyu kalır mıyım ya da bakım merkezleri var mı
Kim sana baksın istiyorsun
Ailem bakmasını istemiyorum onların yizunden böyle oldum zaten kesinlikle istemiyorum kimse de bakmaz bana zaten bakım merkezleri var mı onlar bakar mı
Bakım merkezleri bakar da. Sen felçli misin şimdi neyin var tam olarak
Felçli değilim öyle sordum sadece
Eminsin değil mi felç li olan birine bakarlar dediğin yerler değil mi
Bak yaşlılara huzur evinde bakarlar. Ama bakıma muctac kişileri rehabilitasyon merkezine yerlestirirler.
Peki bu boyundan aşağısı felç olan bir kız felçli hâliyle sürekli stres üzüntü keder acı her gecesi bu şekilde fazla yaşamaz değil mi ya da ciddi hastalık çıkar mı?
Zaten felçli olduğu için yürüyeceğim için enerjisini atamadığı için belli hastaliklar çıkar fazla kilo sorunları falan da çıkar. Ama kader hersey
Biri dediki fizik tedavi ile tekrar yurebilir bu doğrumu
Doğru değilse bir ömür boyu yatalak olursa zamanla ciddi hastalıklar çıkabilir değil mi
Felçin belli durumları var omurilik den felçliyse kolay değil maalesef iyileşmesi zamanla ciddi hastalıklar çıkar maalesef.
Omurilikten felçli maalesef. Zamanla ciddi hastalıklar çıkar derken mesela nasıl hastalıklar çıkar boyundan aşağısı felcliyse çıkan ciddi hastalıktan dolayı acı çeker mi
Ya mesela sen yemek yerken yürüyüş yapıyorsun o yapamaz canın sıkılınca çeker gidersin kafana göre o gidemez. Yemek yer ve oturur kilo alır kolesterol şeker tansiyon gibi hastalıklar çıkar. Ama biri ona egzersiz yapar fizik tedavi desteği verse yanında olsa sürekli tabiki bu hastalıklar çıkmaz
Bu dediğin hastalıklar ölümcül hastalıklar değilmi
Ölümcül değil ama zamanla ölümcül seviyeye gelir
Anladım
Neden bu durum kafana takıldı peki
boş ver
Sana mesaj yazdım cevap versene ordan dinlemek istiyorum hikayeni
bir şey anlatmayacağım yazmayın
Lütfen ama
Yazma cevap vermeyeceğim kimse ye bir şey anlatmak zorunda değilim
Sen bilirsin
Boynun nasıl kırılabilir ki☹️
Bakmaz hiçbiryer
Felç olanlar nasıl yaşıyor o zaman ailesi olmadan yalan söylüyorsun illaki vardır bir yer😔