Kayınvalideme ve kayınpeder ime gitmek istemiyorum artık dayanamıyorum?

Sorum şöyle,2 sene önce evlendim ve evlendiğimde eşim çalışıyordu fakat 6 ay sonra istifa etti ediş o ediş uzun süre çalışmadı ve ben hamile olduğumu öğrendim ve çalışıyordum. Eşimin ailesi hiç oralı olmadı ki zor bir hamilelik geçirdim. Üstelik bu evi sen geçindireceksin dediler bana. Hamileyken bir defa kapımı çalıp nasılsın demediler. Ben yine de kızım olunca onlarla görüştüm. Şimdi eşim yine çalışmaya başladı ama maaşı çok çok az ailesi sen de çalış diyorlar hala. Her cumartesi kahvaltıya çağırıyorlar ama tek dertleri torun görmek ve sanki benim kızım değil oğullarının kızı gibi ben yokmuşum gibi. Yine de torunlsrıdır diye gitmemezlik yapmadım ben iyi oldukça özellikle eşimin annesi bana daha da kötü davranmaya başladı artık gitmek istemiyorum onlara ve 3 haftadır gitmiyorum şimdi de sürekli arıyorlar ama dayanamıyorum artık kalbim sıkışıyor. Evi sen geçindiricen çalış diyip duruyorlar, bir de bana sormadan kızıma müdahale ediyorlar. Anlatsam bitmez ama sizce gitmemem doğru mu? Eşimin de hiç sesi çıkmıyor yanlarında bana da çok ters ben çalışrken benden iyisi yoktu. O da beni korumuyor hiç.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de oğulları sanki aşırı çalışkan sorumluluk sahibi üstün yetenekli bir insanmış gibi davranıyorlar. Ne hata yapsa kabulleri. Benim ailem hiç böyle değil. Hiç kayırmazlar beni. Bir kez beni havaalanından içkili bir şekilde almaya geldi ben de yanımda kızım var diye taksiye bindim ben suçlu oldum ailesi bana kızdı yine
Kayınvalideme ve kayınpeder ime gitmek istemiyorum artık dayanamıyorum?