Sağlık 2 sa Merhaba arkadaşlar, migren ağrısı için önerebileceğiniz bir şey var mı? Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ensem felaket ötesi ağrıyor, mide bulantısı da başladı ufaktan Merhaba arkadaşlar, migren ağrısı için önerebileceğiniz bir şey var mı? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ilikecoffee Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 2 sa Sağlık konusunda 381 cevap paylaştı. Migren taşı bir tık fayda ediyor ama genelde stresten uzak ve başını kuru tutmalısın 1 2 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 1 sa Stresten uzak durmam imkansız 😄 sınava hazırlık sürecindeyim 🙁 Yorumla Ilikecoffee 1 sa Sağlıktan öte bir şey yok. Yorumla
Kellman6 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 2 sa Dexplus suda çözelti kullanmanı öneririm. İçtikten 20 dakika kadar sonra mutlaka geçecektir. Şimdiden geçmiş olsun. 0 3 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 1 sa Teşekkür ederim 🙂 Yorumla Kellman6 1 sa Rica ederim, sağlıcakla esen kalın 🙂 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 1 sa 🙏🌸 Yorumla
DeevraN Takip Et Xper 6 Yaş: 28 2 sa avmigrankalıcı tedavi için akupunktur 1 2 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 2 sa Hacemat yaptırdım geçen sene bayaa iş gördü, ama tekrarlamaya başladı. Akupunktur kesin çözüm mü? Yorumla DeevraN 9 dk evet öyle diyordu fizyoterapist arkadaş Yorumla
Maturemale Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 2 sa Sağlık konusunda 627 cevap paylaştı. Telefonu bırak ekrana bakmayı bırak karanlık ve sessiz odada uyu biraz 0 2 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 2 sa Maalesef 1 gün boyunca geçmeyen bir ağrı 🥲 Yorumla Maturemale 2 sa Ozaman açil ve serum Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% 2 sa Majezik 100mg eğer kesiyorsa dikloron ampül 1 2 Yorumla Aklıma1ŞeyTakıldı 2 sa Ensene buz da koyabilirsin Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 1 sa Kremle masaj yaptım biraz iyi geldi, tamamen geçmezse onu deneyeyim çok teşekkür ederim 🌸 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% 2 sa Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Acile gidip ağrı kesici iğne olman gerekir 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 2 sa Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Acile iğne yapmak 0 5 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 2 sa Hani şu kaşlara toka takma şeysi işe yarıyor mu acaba bir bilgin var mı Yorumla Asknedencanyakar_ 1 sa Bende de var acile gidip iğne vuruluyorum Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 1 sa Anladım çok geçmiş olsun sanada, teşekkür ederim yorumun için 🌸 Yorumla Asknedencanyakar_ 1 sa Rica ederim size de çok geçmiş olsun Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 1 sa Teşekkür ederim 🙂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 sa ağrı kesici yok mu 0 6 Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 2 sa Etki etmiyor maalesef Yorumla Cevap sahibi 2 sa Telefonu elden bırak biraz kestir eğer işin yoksa Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 2 sa Ders çalışmam gerek 🥲 hem sessiz ve karanlık bir ortamda uyumayı deniyorum maalesef, ertesi gün geçiyor ağrısı Başka bildiğin bir yöntem var mı acaba Yorumla Cevap sahibi 1 sa Boyun bölgesine yapılacak ufak bir masaj etkili olabilir annen kardeşin varsa eğer Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 1 sa Hımmm baş ağrısı için sürdüğüm bir krem var aslında 🤨 acaba geçirir mi, dur bi diniyim Yorumla Pᴇᴍʙᴇᴘᴀɴᴛᴇʀ 1 sa Allah razı olsun iyi geldi 🤲🌸 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Migren taşı bir tık fayda ediyor ama genelde stresten uzak ve başını kuru tutmalısın
Stresten uzak durmam imkansız 😄 sınava hazırlık sürecindeyim 🙁
Sağlıktan öte bir şey yok.
Dexplus suda çözelti kullanmanı öneririm. İçtikten 20 dakika kadar sonra mutlaka geçecektir. Şimdiden geçmiş olsun.
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim, sağlıcakla esen kalın 🙂
🙏🌸
avmigran
kalıcı tedavi için akupunktur
Hacemat yaptırdım geçen sene bayaa iş gördü, ama tekrarlamaya başladı. Akupunktur kesin çözüm mü?
evet öyle diyordu fizyoterapist arkadaş
Telefonu bırak ekrana bakmayı bırak karanlık ve sessiz odada uyu biraz
Maalesef 1 gün boyunca geçmeyen bir ağrı 🥲
Ozaman açil ve serum
Majezik 100mg eğer kesiyorsa dikloron ampül
Ensene buz da koyabilirsin
Kremle masaj yaptım biraz iyi geldi, tamamen geçmezse onu deneyeyim çok teşekkür ederim 🌸
Acile gidip ağrı kesici iğne olman gerekir
Acile iğne yapmak
Hani şu kaşlara toka takma şeysi işe yarıyor mu acaba bir bilgin var mı
Bende de var acile gidip iğne vuruluyorum
Anladım çok geçmiş olsun sanada, teşekkür ederim yorumun için 🌸
Rica ederim size de çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim 🙂
ağrı kesici yok mu
Etki etmiyor maalesef
Telefonu elden bırak biraz kestir eğer işin yoksa
Ders çalışmam gerek 🥲 hem sessiz ve karanlık bir ortamda uyumayı deniyorum maalesef, ertesi gün geçiyor ağrısı
Başka bildiğin bir yöntem var mı acaba
Boyun bölgesine yapılacak ufak bir masaj etkili olabilir annen kardeşin varsa eğer
Hımmm baş ağrısı için sürdüğüm bir krem var aslında 🤨 acaba geçirir mi, dur bi diniyim
Allah razı olsun iyi geldi 🤲🌸