5 gü

Sosyal medyada telefon numarası ve fotoğraf paylaşırken tedirgin olmak normal mi, yoksa ben mi fazla pimpirikliyim?

Bazı insanlar sosyal medyada yüzlerini, fotoğraflarını veya telefon numaralarını nasıl bu kadar rahat paylaşabiliyor, gerçekten merak ediyorum. Hiç endişe duymuyor musunuz?

Ben bir kişiye telefon numaramı ve yüzümün göründüğü normal bir fotoğrafımı gönderdim. Fotoğraf özel veya uygunsuz bir fotoğraf değildi, sadece yüzümün göründüğü sıradan bir fotoğraftı. O kişi şu ana kadar bana herhangi bir zarar vermedi, kötü bir davranışta bulunmadı ve beni rahatsız etmedi.

Buna rağmen içimde bir huzursuzluk var. Sürekli "Acaba yanlış mı yaptım?", "Bu bilgilerimi paylaşmamalı mıydım?" gibi düşünceler aklıma geliyor. Hatta bu güvensizlik ve stres yüzünden o kişiye karşı eskisi kadar sıcak hissedemiyorum ve biraz soğumaya başladığımı fark ediyorum.

Merak ettiğim şey şu: İnsanlar telefon numaralarını veya fotoğraflarını paylaşırken gerçekten hiç tedirgin olmuyor mu? Yoksa ben mi gereğinden fazla düşünüyorum? Benim yaşadığım bu stres ve güvensizlik duygusu normal mi?

Sosyal medyada telefon numarası ve fotoğraf paylaşırken tedirgin olmak normal mi, yoksa ben mi fazla pimpirikliyim?